Tämä tyylikäs itärannikon koti suunniteltiin koiria ajatellen

Koiraihmiset ovat erityinen rotu. He eivät voi jättää väliin söpöä lelua eläinkaupassa, he järjestävät pentujen leikkitreffejä ja juhlia, ja heidän puhelimensa ovat täynnä selfieitä, joissa heidän koiransa ovat mukana. Sitten on Tyler Karu, jonka omistautuminen koirille ei ole koskaan horjunut, vaikka perheen lemmikki puri hänen huulensa irti, kun hän oli 8-vuotias, ja hän joutui kauneusleikkaukseen. "Se oli melko traumaattinen kokemus, mutta rakastan siitä huolimatta koiria", hän sanoo. "Opin vain arvostamaan rajoja."

Sisustussuunnittelijana Mainessa työskentelevä Tyler huomaa elinikäisen rakkautensa auttavan häntä, kun hän suunnittelee tiloja, jotka hän voi jakaa koiriensa kanssa. Hänen edellisessä kodissaan (kuvassa) tähän tehtävään kuului kalusteiden ja pintojen valitseminen laumalle sopiviksi: Haddock, brysseliläinen griffon, Winnie Cooper, tanskandoggi, ja Clyde, tanskandoggin ja bernhardinkoiran sekoitus. Hän jakaa parhaat toiminnalliset ja tyylikkäät niksinsä.

Tämä tyylikäs itärannikon koti suunniteltiin koiria ajatellenErin Little

Tyler suunnitteli lokahuoneen penkin, jossa on reiät koiran kulhoille. Se on 16 tuumaa korkea – hyvä ihmisten kenkien pukemiselle. Penkin tuet kätkevät kengät ja koiran tarvikekorit. Jättimäisten koirarotujen ei pitäisi syödä lattialta, koska se voi rasittaa niiden selkää.

Kun sinulla on koiria, "voit itse asiassa investoida mukaviin mattoihin", Tyler sanoo. Hän suosittelee sellaista, jossa on kuvio ja matala, tiiviisti kudottu kasa, ja hän on huomannut, että villavaihtoehdot, kuten persialaiset matot ja antiikkikilimit, ovat hyvä valinta, kun on kyse tahrojen poistamisesta.

Tämä tyylikäs itärannikon koti suunniteltiin koiria ajatellenErin Little

Istuimiin, joissa koirat todennäköisimmin löhöilevät (riippumatta siitä, pitäisikö niiden löhöillä vai ei), hän suosittelee Cryptonia, kestävää, helposti puhdistettavaa verhoilukangasta. Hän valitsi neutraalin keskisävyn, jotta vaaleat ja tummat koirankarvat eivät näkyisi liikaa. Koiran sängyn tilalla olohuoneessa on helposti liikuteltava kääntyvä tuoli, kun vieraita tulee kylään.

"Olohuoneen tummanvärinen, kestävä villamatto kätkee alleen kaikki koiraan liittyvät synnit." Tyler sanoo. Hän vannoo myös L.L.Beanin terapeuttisen koirasängyn nimeen. Pestävä päällinen kätkee sisäänsä muistivaahtomuovin.

Kun on kyse tahrojen torjunnasta, hän suosittelee mattoa, joka on villaa, tiukasti kudottua ja matalakasaista. "Neutraali väri on aina fiksu valinta", hän sanoo. "Pysy siinä keskisävyssä."

Tämä tyylikäs itärannikon koti suunniteltiin koiria ajatellenErin Little

"Isot tanskandogget ovat kuola-automaatteja", Tyler sanoo. Hän on huomannut, että pähkinäpinta peittää kuola jäämät keittiön kaappeihin useiden pyyhkäisyjen välillä. Jos sinulla on maalattuja alakaappeja ja kuolaavia koiria, Tyler suosittelee vaaleaa tai keskiruskeaa väriä. Tumma maali ei kätke kuolaa yhtä hyvin.

Hän pitää kasvit poissa lattialta ja pois liikennevirrasta. "Jos kasvit ovat korkealla, koirat eivät oikein lähesty niitä", hän sanoo.

Tämä tyylikäs itärannikon koti suunniteltiin koiria ajatellenErin Little

Tyler piti nykyisistä tuhkalattioista, jotka hän imuroi päivittäin, niiden luonteen ja naarmujen piilottamisen vuoksi. "Niissä oli hieman patinaa ja kulumista ja paljon näkyvää jyvää", hän sanoo. Hänen puhdaslinjainen tyylinsä tarkoittaa, ettei pehmustettuja ruokapöytätuoleja, jotka houkuttelisivat koirankarvoja.