Tämä suunnittelijakoti on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä.

Sisustussuunnittelija Grant K. Gibson täytti tämän San Franciscossa vuonna 1906 rakennetun talon ikimuistoisilla yksityiskohdilla jokaisessa huoneessa. Vaaleanpunaiset tuolit olohuoneessa, silmiinpistävän sininen tapetti ruokasalissa ja laventelinväriset somisteet makuuhuoneessa ovat vain muutama esimerkki monista tämän kodin yksityiskohdista. Lopputuloksena on eklektinen ja lumoava suunnittelutarina, joka kulkee huoneesta toiseen.

Olohuoneen puolivälin tuolipari sai nuorekkaan ja raikkaan muodonmuutoksen vaaleanpunaisella nahalla. Rohkea väri toimii, koska huoneen muut värit ovat hillitympiä: syvänvihreät verhot, vaaleansininen samettisohva, harmaat ruohokankaiset seinät. Takan päällä oleva taide sitoo paletin yhteen ja antaa hieman röyhkeyttä. Kattoon ja seiniin on lisätty hohtavia sävyjä, jotka tuovat lisää mielenkiintoa. Beige kuvioitu matto lisää visuaalista tekstuuria ilman kilpailevaa väriä.

Veistokselliset jakkarat Tämä suunnittelijakoti on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä.

Pähkinäpähkinäiset baarijakkarat erottuvat kuin veistokset tässä valkoisessa keittiössä. Liuskekivenharmaa saareke ja eebenpuunväriset lattiat antavat tuoleille dramaattisen, korkeakontrastisen taustan. Marmorinen työtaso ja pyöreät valaisimet tuovat klassista tyyliä huoneen moderneihin korostuksiin.

Lisää marmorisia työtasoideoita

Kuvioitu seinä Tämä suunnittelijakoti on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä.

Grant suunnitteli tämän huoneen tapetin ympärille ja tasapainotti sitä sileillä sinisellä lakatuilla sisäänrakennetuilla sisätiloilla ja rustiikkisella maalaistalon pöydällä. Grant sanoo, että orgaanisen kuvion, kuten kukkakuvion, yhdistäminen geometriseen kuvioon, kuten ruokapöydän tuolien linkkikuvioon, on varma yhdistelmä. Virtaviivaiset elementit, kuten seinällä oleva hyllystö ja kultainen peruskoriste, eivät taistele tapetoidun aksenttiseinän kanssa.

Opi tapetoimaan kuin ammattilainen.

Korkea kontrasti Tämä suunnittelijakoti on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä.

Unenomaisia laventelinvärisiä seiniä vasten graafiset kukkavuoteet tuntuvat jo epätavalliselta valinnalta. Laventelinvärinen verhoilu sulautuu seiniin ja luo rauhallisen taustan. Grant vei kontrastin idean vielä askeleen pidemmälle sängynpäädyn kanssa. Puhdaslinjainen keskiajan burlwood-otsalauta toimii maskuliinisena vastakohtana naisellisille vuodevaatteille.

Opi maalaamaan verhoilu.

Metallisävyt Tämä suunnittelijakoti on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä.

In-your-face-väri ja -kuvio eivät ole ainoa tapa tehdä vaikutuksen. Visuaalista vaikutusta saadaan turhamaisuuden ylipitkällä vesiputousrintamalla. Lattian monimutkainen mosaiikkilaatta lisää hienovaraista mielenkiintoa. Pesualtaiden yläpuolella olevat taustavalaistut peilit antavat nykyaikaisen ilmeen, ja kultaiset hanat lisäävät lämpöä.

Harmaasävy Tämä suunnittelijakoti on upea yhdistelmä modernia ja perinteistä.

Lasten kylpyhuoneessa Grant yhdisti kolme mahdollisesti keskenään kilpailevaa kuviota (metrokaakeli, penaalikaakeli ja valaan luurankotapetti) rajoittamalla paletin mustaan ja valkoiseen. Tumma laasti korostaa laattojen muotoja ilman, että se hukuttaa pienen tilan. Hopeiset valaisimet ja laitteistot täydentävät sisustuksen harmaita sävyjä.

Opi, miten metrolaatat asennetaan.