Tämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoista

"Olin aina halunnut ikkunoista tehdyn kasvihuoneen", Jennifer Oswald kertoo. "Mutta mieheni Chris ei tuntunut olevan kiinnostunut. Kunnes tyttäremme kiinnostui puutarhanhoidosta." Keväällä 2017 – kun taimet peittivät pinnat ruokasalissa ja keittiössä – Chris lähti mukaan Jenniferin unelmaprojektiin, ja pariskunta ryhtyi valmistelemaan pennsylvanialaisen kiinteistönsä takaosaa minikasvihuonetta varten.

Jennifer etsi materiaaleja Facebookista ja Craigslistiltä. Hänen ensimmäiseen kyselyynsä vastasi nainen, joka oli vaihtamassa puukehysikkunoita historialliseen kotiinsa. Myyjä lähetti listan ikkunoiden koosta, jota pariskunta käytti kasvihuoneen pohjapiirroksen määrittämiseen. He ostivat ikkunoita 180 dollarin arvosta ja täydensivät niitä löydetyillä ikkunoilla, mukaan lukien moderni kolmen ikkunan yksikkö, jota he käyttivät takaseinänä, ja kaksi 4-jalkaista ikkunaa, joista tuli osa kattoa. Kaiken kaikkiaan he keräsivät 22 ikkunaa ja antiikkisen oven ja käyttivät tarvikkeisiin ja kalusteisiin yhteensä 500 dollaria.

Tämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoista

Pariskunta asetti ikkunat maahan rakennuspaikan ympärille tarkistaakseen niiden sijoittelun ennen kuin he pystyttivät 2×4-levyistä ja vanerilevyistä räätälöidyn kehikon. Sisällä he lisäsivät tyylikkäitä säilytystiloja, joustavia työtiloja ja merkityksellisiä kokoelmia, jotka vahvistavat vajan toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

"Kasvihuone toimii loistavasti", Jennifer sanoo. "Lapset rakastavat leikkiä siellä. Parasta projektissa on se, että Chris ja minä teimme sen yhdessä – hän auttoi minua suunnittelemaan sen, ja minä autoin häntä rakentamaan sen."

Lapsilla oli myös hauskaa tehdä minikasvihuoneesta puutarhanhoitoalue, ja he päivittivät Craigslistiltä hankitun ruukkupenkin kestävällä puolikiiltävällä sisämaalilla ja antiikkisilla nupeilla. Pirteän turkoosi penkki näkyy ikkunallisista seinistä, mikä luo leikkisän ja viihtyisän tunnelman.

Tämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoista

Jennifer ja Chris maisemoivat 6×10-jalkaisen minikasvihuoneen ympärille hostoja, lippukiveä ja aurinkolamppuja korostamaan sisäänkäyntiä. Kuivapensselöity valkoinen ulkoväri yhdistää värjättyjen ikkunoiden kehykset juuri maalattuun mänty- ja vanerirunkoon.

Jennifer Oswald, kodin omistaja

"Käytän mielelläni vintage-esineitä, koska kun ystäväni kysyvät: ’Mitä tuolle on tapahtunut’, voin kertoa heille tarinan esineen takana."

– Jennifer Oswald, kodinomistajaTämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoistaTämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoista

Turkoosi maali valittiin täydentämään kevään ja syksyn maisemavärejä. Pariskunta kytki retkeilyyn suunnitellun PVC-käsipumpun matkailuauton hanaan, joka ohjaa nyt pöydän alle asetetusta ämpäristä vedetyn veden 5 dollarin hintaiseen puukulhoon. Viimeistellyt naulat kehystävät pumppua, jotta se ei heilahda, ja seinään kiinnitetty kiinnike kiinnittää pumpun kahvan. Kulhoon ja pöydänlevyyn poratut tyhjennysreiät mahdollistavat veden virtaamisen takaisin ämpäriin, jolloin syntyy kiertovesijärjestelmä. Jennifer muutti hanan taiteelliseksi keskipisteeksi kuumaliimattujen viiniköynnöskuvioiden ja spraymaalin avulla. Syvät ikkunalaudat (jotka on tehty kaksinkertaistamalla 2×4-puut) tarjoavat täydellisen esittelyalueen terrakottaruukkujen ja niiden vehreiden asukkaiden esittelyyn.

Tämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoista

Strategisesti asetetut hyllyt, pinotut 2×4-levyt ja pari korkealle nostettua putkistoa auttavat tukemaan ikkunapaneelilla päällystettyä kattoa ja parantavat samalla vajan varastointi- ja esittelykapasiteettia. Jos rakennat oman pienen lasisen kasvihuoneen, suojaa se ylikuumenemiselta sisällyttämällä siihen muutama toimiva ikkuna. Voit myös seurata Oswaldien lähestymistapaa ja lisätä tuuletuspaneelit (saatavana useimpien rautakauppojen lämmitys- ja jäähdytysosastolta) vajan harjakattoihin.

Tämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoistaTämä pariskunta rakensi upean minikasvihuoneen antiikkiikki-ikkunoista

Perheen kasvihuoneesta on tullut täydellinen paikka Jenniferin isoisän puisille tikkaille, joilla nyt säilytetään kasveja ja työkaluja. Kahden tuuman poranterällä tehdyt reiät tekevät kahdesta edullisesta 1×4-levystä taimia pidättävän työpöydän.