Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Michael ja Alison Brewer tuntevat ja rakastavat etelätyylisiä taloja ja Low Country -elämää. Gray Wade Designin suunnittelutiiminä he ovat kunnostaneet ja rakentaneet kymmeniä taloja Charlestonissa, Etelä-Carolinassa ja sen ympäristössä. Asuttuaan kourallisissa keskustan kodeissa charlestonilaiset tarttuivat tilaisuuteen muuttaa sillan yli historialliseen kylään. "Se on niin idyllinen pieni naapurusto", Alison sanoo. "Meitä viehätti sen rannikkomaisema, ja pidimme ajatuksesta, että meillä olisi vihdoin viheraluetta." Perhehuoneessa maalaismainen ja tyylikäs kohtaavat, kun talteen otetut mäntypalkit ja kirjahyllyt yhdistyvät kalkkipestyyn stukkotakkaan ja selkeälinjaisiin huonekaluihin. "Emme pelkää sekoittaa aikakausia ja tyylejä", sanoo kodinomistaja Michael Brewer. "Se saa kotimme tuntumaan aidommalta."

Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Koska tontilla sijainnut koti oli 1950-luvun ranch-talo, joka ei ollut paikallaan, pariskunta siirsi sen ja aloitti projektinsa alusta. Se oli unelmamahdollisuus suunnitella jokainen yksityiskohta, mutta vanhojen kotien ystävinä he eivät halunneet talonsa näyttävän upouudelta. Tehtävä suoritettu – kiitos elementtien, jotka kuvastavat aidosti perinteistä rannikkoarkkitehtuuria, ja suunnittelun, joka saa talon näyttämään siltä, kuin se olisi kasvanut vähitellen vuosien varrella.

Pohjapiirros on rönsyilevä ja koostuu kolmesta yksittäisestä "kapselista", jotka on ilmeisesti lisätty taloon eri aikoina. Jokaisessa on ainutlaatuinen sivumateriaali – lape-, litteä- ja setripelti – ja jopa ikkunoiden ja ikkunaluukkujen tyylit eroavat toisistaan. Valkoinen maali, jossa "on juuri sopiva harmaan ja vihreän sävy", Michael sanoo, ja välttämätön setripeltikatto yhdistävät eri osat modernilla raikkaudella. Yksityiskohdat, kuten paljaat kattoparrut ja lauta- ja ikkunaluukut, lisäävät aitoa rannikkoviehätystä.

Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Vaakasuorat aidan säleet antavat viihtyisälle etukuistille modernin tyylin. Ladon tyyliset liukuovet lisäävät maalaismaista charmia ja tarjoavat samalla yksityisyyttä uima-altaalle, joka on nähtävissä kodin keskushallin kautta. Kodin materiaalivalikoima ei lopu etuovelle. Lattiat vaihtelevat valkopestystä tammesta sävyttämättömään betoniin. Seinät ja katot, jotka on maalattu valkoisiksi ilmavuuden ja yhtenäisyyden vuoksi, vaihtelevat puuklapista kipsilevyyn.

Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Jotta kodin iän tuntu saatiin juuri oikeanlaiseksi, siihen piti lisätä runsaasti patinaa. Jotkin pinnat lisäävät ikää välittömästi, kuten perhehuoneen mäntypalkit, jotka on pelastettu Etelä-Carolinasta peräisin olevasta ladosta. Toiset, kuten pronssiset keittiön laitteistot, ovat vielä kesken olevia töitä. "Käytämme mielellämme eläviä pintakäsittelyjä, jotta kappaleet paranevat iän myötä joka kosketuksella", Alison sanoo. Epäsopivat kehykset lisäävät olohuoneen uusien teosten ja vintage-löytöjen kokoelman eklektistä vetovoimaa.

Alison Brewer, asunnon omistaja

Meillä on kerättyjä antiikkiesineitä, perheistämme periytyviä esineitä ja jopa itse suunnittelemiamme huonekaluja.

– Alison Brewer, kodinomistajaTämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Vanhat ranskalaiset ruokapöydän tuolit tuovat tyylikkyyttä yli metrin pituiseen, vanhasta jalavasta valmistettuun ruokapöytään. Varmistaakseen, ettei heidän kotinsa tuntuisi jämähtäneen menneisyyteen, Michael ja Alison Brewer yhdistivät rikkaat tekstuurit ja lämpimät viimeistelyt puhtaisiin linjoihin ja sileisiin pintoihin, jotta alkeellisuus ja moderni kohtaisivat. Tässä ovat heidän ammattilaisvinkkinsä ja niksinsä, joilla se onnistui.

He vaativat, että huonekalujen ja valaisimien eklektinen yhdistelmä ei ole niinkään alkuperästä ja aikakaudesta kiinni kuin oikeasta ilmeestä ja tunnelmasta. Michael yhdisti kaksi olemassa olevaa valaisinta ensisijaiseen makuuhuoneeseen yhdeksi statement-riippuvalaisimeksi. Sen valkoiseksi lakattu pinta jatkaa huoneen ilmavaa palettia.

Brewersin vakituinen keittiövieras, öljyvärimaalaus, tuli kotiin perheen matkalta Mainesta. "Tyttäremme pitävät sitä hieman karmivana, mutta pidämme siitä, että se tuo keittiöön jotain odottamatonta", Michael sanoo.

Talon koteloiden välissä on syvän siniharmaaksi maalattuja yhteystiloja. "Nämä siirtymätilat ovat taukoja alueiden välillä, joten halusimme tehdä niistä erityisiä", Michael sanoo. "Tumma väri auttaa myös vetämään katseen seuraavaan suureen tilaan."

Ainoa asia, jota et löydä, on hienosteleva ikkunankäsittely. "Nämä näkymät ovat yksinkertaisesti liian upeat peitettäväksi", Alison sanoo. "Tämä talo pitää meidät jatkuvasti lomamielessä."

Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Varastossa on pariskunnan kokoelma ajattomia valkoisia astioita, ja ruokakomerossa on runsaasti säilytystilaa, minkä ansiosta he voivat vaihtaa yläkaapit viereisen keittiön ikkunoihin. "Rakastan valkoisten astioiden graafista luonnetta tummaa väriä vasten", Alison sanoo.

Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.Brie Williams

Tumma kelluva turhamaisuus ankkuroi pääkylpyammeen, jossa on käsintehtyjen huonekalujen tuntua. Ylijääneet eurooppalaiset tammilattialaudat löysivät kodin komeana peilikehyksenä.

Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.Tämä Low Country -koti yhdistää modernin muotoilun ja maalaismaiseman viehätyksen.

Ensisijaisen makuuhuoneen nurkassa on Brewerin tyylikolmikko: primitiivinen jalustapöytä, hienostunut Louis XV -tuoli ja veistoksellinen moderni valaisin. Paikallisesta antiikkiliikkeestä löytynyt vintage-tekstiili antaa seesteiseen makuuhuoneeseen piristävän värin. "Rakastin haalistuneita reunoja", Alison sanoo.

Sattumalta paikallisessa antiikkiliikkeessä tehty retki paljasti keittiön keskipisteen – 4 × 8-jalkaisen vanhan englantilaisen leivontapöydän, joka on täysin kulunut. Sen yläpuolella pienet yksinkertaiset riipukset tuovat merellistä tunnelmaa käsintehtyjen lasisävyjen ja galvanoitujen holkkiensa ansiosta. ">

">