Tämä DIY-norsupuku on stressitön Halloween-ratkaisu…

Tee tämä DIY-eläimen Halloween-asu, joka on melkein liian söpö sanoiksi harmaasta collegepuvusta ja sopivasta huovasta. Oikeasti – muuta et tarvitse! Parasta tässä on se, että jokainen osa voidaan liimata kuumaliimalla ompelun sijaan, jolloin tästä tulee helppo ompelematon Halloween-puku! Verryttelyhousut sopivat täydellisesti viileään karkki- tai kepposteluiltaan, ja se tekee tästä norsusta budjettiystävällisen Halloween-puvun.

Tämä DIY-norsupuku on stressitön Halloween-ratkaisu... Näin valmistat norsun Halloween-puvun Tarvittavat tarvikkeet

    ILMAINEN kaavaHarmaa hupullinen collegepaita (jossa ei ole vetoketjua)Harmaat collegehousutHuopa: vaaleanharmaa, valkoinen, tummanharmaaSuorat nastatKuumaliimapistooli ja liimapuikotKartonkipaperipyyheputkiNeula ja lankaSirkus Peanuts-karkki

Vaihe vaiheelta – ohjeet

Muutaman tarvikkeen ja näiden ohjeiden avulla voit luoda oman helpon Halloween-asun lapsille. Muokkaa DIY-norsupuku suosikkivärisellä ja -kuvioidulla huovalla.

Korvien tekeminen: Suurenna ja piirrä kuviot paperille ja leikkaa ne. Leikkaa kaksi ulkokorvaa vaaleanharmaasta huovasta ja kaksi sisäkorvaa valkoisesta huovasta. Ompele sisäkorva kumpaankin ulkokorvaan niin, että suorat reunat ovat samassa linjassa ja yksi sarja käännetään.

Taita jokaisen korvan yläosa alaspäin 2 tuumaa. Kohdista taitetut suorat reunat toisiinsa ja kiinnitä ne nuppineulalla. Neulaa kukin korva 2 tuuman päähän hupun reunasta siten, että taitettu reuna on ylhäällä ja valkoinen sisäkorva osoittaa eteenpäin. Ompele kukin korva paikalleen suoraa reunaa pitkin, jolloin taitetut reunat jäävät saumaan.

Hanki ILMAINEN malliTämä DIY-norsupuku on stressitön Halloween-ratkaisu...

Varpaiden tekeminen: Leikkaa valkoisesta huovasta kuusi isoa varvasta ja kuusi pientä varvasta. Liimaa kolme suurta varvasta kuumaliimalla kummankin collegehousun lahkeen alareunaan. Kuumaliimaa kolme pientä varvasta jokaisen hikipuseron hihan helmaan.

Tee norsunrunko: Leikkaa pahvinen paperipyyheputki 9 tuuman pituiseksi. Nipistä yhteen ja liimaa toinen pää kiinni.

Leikkaa vaaleanharmaasta huovasta 6×13-tuumainen pala. Aseta putki harmaan huovan päälle niin, että putken avoin pää on linjassa lyhyen huovan pään kanssa. Kiedo huopa putken ympärille ja liimaa se kuumaliimalla paikalleen hitaasti niin, että syntyy ryppyjä.

Liimaa huopa yhteen putken litteään päähän niin, että siitä muodostuu läppä, joka pujotetaan villapaidan kaulan sisään. Levitä kuumaliimaa avoimen putken pään reunaan ja paina tummanharmaaseen huopaan. Anna liiman kuivua ja leikkaa sitten ylimääräinen huopa pois putken pään ympäriltä.

Ompele norsunrungon läpän pää nenäpaidan etupään kaula-aukon sisäpuolelle. Kuumaliimaa pala Circus Peanuts -karkkia tummanharmaaseen huopaan rungon päähän. Hanki inspiraatiota muihin helppoihin lasten asuihin!