Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.

Kesällä ennen kuin Alison Allen lähti collegeen, hän oppi arvokkaan läksyn: miten maalataan. Hän pystytti vanhempiensa autotalliin sekamelskan käytettyjä makuuhuoneen huonekaluja, ja naapurin remonttimies opasti hänet vaiheiden läpi, alkaen vanhojen pinnoitteiden poistamisesta. Lopulta hänellä oli ponnistelujensa tuloksena upouuden näköiset valkoiset huonekalut.

Maalaus innoitti muihin DIY-projekteihin, mikä lopulta antoi hänelle itseluottamusta tarttua isompaan: Minneapolisin taloon, jossa hän asuu miehensä ja heidän poikiensa kanssa. Muutettuaan 1910-luvulla rakennettuun taloon Alison on DIY:n avulla selvittänyt monia ongelmia, ratkaissut nokkelasti ongelmia ja uudistanut vanhaa taloa sisältä ja ulkoa tehdäkseen siitä omansa. Hän kuvailee kotia sekoitukseksi skandinaavista, modernia ja midcenturya. Hän kirjaa DIY-projektinsa blogiinsa Deuce Cities Henhouse.

Alison ja hänen miehensä löysivät odottamatonta elintilaa Minneapolisin kotinsa suljetulta kuistilta. Verkossa näkemänsä kuvan innoittamana kodinomistaja Alison Allen askarteli koivuvanerista riippuvia istutusastioita, jotka heijastavat hänen rakkauttaan skandinaaviseen tyyliin. Hän käytti puusepän neliötä tehdäkseen kulmat ja linjat timantinmuotoisia kehyksiä varten, kompassia piirtääkseen pyöreät pohjat ja palapelin leikatakseen palat ½ tuuman paksuisesta vanerista.

Riippuva istutin Inspiraatio

Ennen: Perinteinen ulkotila Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.

Männynvihreä ja valkoinen maali vanhentivat kodin ulkovaipan. Vihreä katto rajoitti myös kodinomistajan värivalintoja. Ikkunoiden ympärillä olevat valkoiset listat haalistuivat valkoiseen sivuraiteeseen.

Jälkeen: Sinivalkoinen ilo Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Pariskunta upotti rahaa uuteen kattoon ja portaisiin ja antoi sitten ulkotiloille "" tummansinisellä maalilla. Pelastettu ovi lisää ulkonäköä. Hartsiruukut olivat hieman tylsiä ja sekavia, joten Alison piristi niitä valkoisella liitumaalilla, joka loi kontrastia kulkuväylän kanssa, ja metallisella kultaraidalla, joka teki niistä näyttävämpiä.

Rikkaat sävyt Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alison ei halunnut maalata kodin alkuperäisiä värjättyjä puutöitä, mutta hän maalasi olohuoneen seinät syvän tiilenpunaiseksi. Taideteokset – suurennetut kuvat Camera obscura -projektista, jonka Alison teki yliopistossa – sopivat tunnelmalliseen seinäväriin. Muutamat valkoiset sävyt (kehykset ja verhot) estävät olohuoneen tummia seiniä tuntumasta mustalta aukolta.

Kermainen poskipuna Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Geometriset maalatut tyynyt antoivat Alisonille mahdollisuuden tuoda vaaleanpunaista pinkkiä, johon hän on ihastunut. Hän käytti erikokoisia siveltimiä ja mustaa kangasmaalia tehdäkseen satunnaisia muotoja valkoiseen puuvillakankaaseen ja käytti kulmamittaria kankaan leikkauskulmien määrittämiseen.

Levytelineet Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Hänen miehensä musiikkihuoneessa on edullisten kuvatelineiden ansiosta levynkansia taiteena. Nestemäisillä nauloilla kirjahyllyn takaosaan kiinnitetyt furring-listat ovat Alisonin kikka, jolla albumit saadaan istumaan tasan koppien etupintojen kanssa.

Puhdas valkoinen Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Pienestä sisääntulosta tuli ahkera kodinhoitohuone, kun Alison laatoitti osan seinästä, lisäsi takkikoukkuja ja puki parin liitutauluja. Helposti pyyhittävä kaakeliseinä (jossa on tumma laasti, joka peittää lian) tekee tästä kodinhoitohuoneesta erityisen kestävän.

Käytä jokainen tuuma Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alison palapelasi hankalan tyhjän nurkan – savupiipun ja syvennyksen – käyttökelpoiseksi keittiötilaksi. Hän aloitti kahdesta IKEA-kaapista ja muutti tämän oudon muotoisen nurkan hyödylliseksi säilytystilaksi huolellisella hyllyjen leikkaamisella ja asentamisella.

Keittiön uudistaminen Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Olemassa olevat graniittiset työtasot saivat aikaan keittiön mustavalkoisen kokonaisuuden. Alle 2 000 dollarin muutostyöhön kuului kaappien hionta ja maalaus, kaappien laitteistojen poisto ja kuparisen backsplashin korvaaminen valkoisella subway-laatalla (Alisonin ensimmäinen laatoitusprojekti).

Ruokailu DIY Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Rumputyylinen riipus, joka antaa ruokasalille modernin särmän. Tapettijäämät toimivat taiteellisena taustana buffetissa – ne on vain teipattu paikoilleen, jotta ne on helppo tuoda ja viedä. Alison teki kupariputkesta mod-kynttilänjalan. Hän käytti geometrisen pohjan luomiseksi t- ja kulmaliittimiä sekä putkenpätkiä; kynttilöitä pitelevien oksien päällä on liitoskappaleet. Kun kaikki osat oli sovitettu kuivasovitukseen, hän liimasi ne kaksikomponenttisella epoksilla.

Viihdekaappi Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Koska makuuhuoneessa ei ollut seinäosaa televisiota varten, Alison ryhtyi luovaksi ja muutti vanhan lipaston ylös käännettäväksi tv-telineeksi. Hän korvasi yläosan uudella mäntylevyllä, joka leikattiin kahteen osaan. Televisio on kiinnitetty kannen toisen puolen alapuolelle, ja se avautuu sänkyyn päin katselua varten.

Dead Space Redesign Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Hyllyt tekevät makuuhuoneen nurkasta pienen kirjaston ja naamioivat patterin. Alison kääntää kirjojen selkämykset seinään päin, koska haluaa mieluummin nähdä sivujen tekstuurisen (ja neutraalin) ilmeen.

Aurinkobonus Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Yläkerran päämakuuhuoneesta pääsee bonushuoneeseen – 7×11-jalkaiseen aurinkohuoneeseen, joka on todennäköisesti ollut ulkoilmakuisti. Neljän tunnin hauduttaminen kattilassa kuumassa vedessä (johon lisättiin ruokalusikallinen astianpesuainetta) poisti maalikerrokset tämän oven alkuperäisestä raudoituksesta.

Ennen: Vähän toimintaa Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.

Tällä pienellä huoneella oli identiteettikriisi, vaikka siinä oli paljon potentiaalia. Tummat, pitkät verhot korostivat matalia kattoja.

Jälkeen: Bright Purpose Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alison kellutti kaapin aurinkohuoneen hieman kaltevan lattian vastapainoksi. Hänen "fauxdenza" on pari männyllä päällystettyä keittiökaappia. Täydentävät oranssit ja siniset korostukset pitävät pienen tilan rohkeana.

Valoisat punkat Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Kun bloggaajien haaste jätti Alisonin etsimään tapaa sisällyttää sitruunankeltainen väri projektiin, hän teki siitä geometrisen värinauhan. Viileä aqua ja laivastonsininen sävyttävät neonväriä älykkäässä mallissa, joka kiipeää poikien makuuhuoneen kattoon ja sen poikki. Alisonin aha-käyttökohde kuvien reunalistoille: ohuet sängynpuoleiset kirjahyllyt, jotka sopivat täydellisesti seinälle, jota vasten kerrossängyt on siirretty.

Budjettitaideteos Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alison suunnitteli maalatun kuvion taiteen paikalle lyhyen kirjahyllyn yläpuolelle. Kaksi keltaista säilytyskuutiota viittaavat maalattuihin keltaisiin kolmioihin. Hän ryhtyi askartelemaan poikien budjettikuutaidetta varten. Saat ulkoasun aikaan tahrimalla merisienellä mustaa maalia valkoiselle julistekartongille ja valkoista maalia mustalle julistekartongille. Kun ne ovat kuivuneet, leikkaa maalatuista julistetauluista halkaisijaltaan 4 tuuman ympyröitä. Asettele leikatut ympyrät valkoiselle julistekartongille, aseta niitä päällekkäin ja leikkaa halutessasi, jotta ne kuvaavat löyhästi kuun eri vaiheita.

Kultaiset korostukset Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Vanhentuneen kylpyhuoneen raikastamiseen tarvittiin maalin (valkoinen seinissä ja sininen turhamaisuudessa) lisäksi myös paljon kyynärpään rasvaa. Alison kirkasti likaista laastia Tile Guard -valkaisuaineella. Hän sovitti turhamaisuuden tummansinisen maalin väriin yhden miehensä levynkannen kanssa. Kultainen spraymaali ja kaksi kerrosta antiikkivahaa – yksi vaalea ja yksi tumma (molemmat siveltynä kevyesti 2 tuuman pyöreällä siveltimellä) – antoivat kiiltäville kromivalaisimille tyylikkään ilmeen.

Ennen: Kylmä valkoinen Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.

Valkoiset seinät, valkoiset lattiat ja valkoiset alaslaskettavat kattopaneelit saivat tämän tilan näyttämään hylätyltä toimistolta: kliiniseltä ja epämiellyttävältä. Seinään kiinnitetyt neliönmuotoiset peilit ovat vanhentunut ratkaisu pimeän huoneen visuaaliseen suurentamiseen.

Jälkeenpäin: Kellarin nurkka Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Pariskunta valitsi sohvan niin sen modernin ulkonäön kuin toimituksenkin vuoksi: Sohva toimitettiin litteästi pakattuna, mikä oli välttämätöntä, jotta se saatiin alas kellarin kapeasta portaikosta. Kääntyvävarsiinen lampunjalka on yksi hänen itse valmistamistaan valaisimista. Hän tilasi onttoja putkia ja muita osia verkosta osoitteesta grandbrass.com.

Valkoinen jalusta. Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alison suunnitteli uusitun kellarikerroksen aina baaritilan lasihyllynurkkaukseen asti, joka oli aiemmin varastotila, jossa oli pieni ikkuna. Kun urakoitsijat olivat tehneet raskaat työt, Alison asensi kaapistot. Hän käytti sarjaa kaksivaloisen riipuksen valmistamiseen.

Kaikki pukeutunut Marty Baldwin

Autotallin autotallin ovi on Alisonin taidonnäyte. Hän maalasi ruskeat suorakulmiot ja ruuvasi kiinni laitteiston ja tekoikkunat pehmentääkseen perusalumiiniovea.

Kudotut istuimet Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alison jatkaa isoisänsä käsityötaitoa, jossa hän tekee vanhoista alumiinisista ruohotuoleista makramee-kauneuksia. Alisonin makrameetekniikassa yhdistyvät käsin kutominen ja ketjuvirkkaus virkkuukoukulla. Jokaiseen tuoliin tarvitaan 200 metriä 6 mm:n makrameenarua; Alison tarjoaa ohjeen blogissaan.

Ilmava yksityisyys Tämä DIY-kaupunkimainen maalaistalo yhdistää modernit linjat ja vanhan koulun viehätyksen.Marty Baldwin

Alisonin suunnittelema vaakasuora setripuuviiluaita on tyylikäs parannus entiseen ketjuverkkoon. Säleet on sijoitettu muutaman sentin välein, joten aita ei ole kiinteä massa, joka sulkee pihan.