Taivalkoski hossa

Hossa tietysti hyvin kulutettua unelmabaanaa maisemilla, ylös ja alas. Hossasta Kylmäluomaan jouduin antamaan. Iso-Syötteeltä ja Taivalkoskelta kulkee moottorikelkkailu-ura Kylmäluoman leirintäalueelle. Kalastajien ja retkeilijöiden suosima Kylmäluoma sijaitsee Taivalkosken kunnan.

Reittihaku, ajo-ohjeet ja reittikartta matkalle Oulu – Taivalkoski.

Hossa metsästyskohde kainuu suomussalmi

Taivalkoski hossa

Vertaa helposti etäisyyksiä, juna, linja-auto ja lentoreittien kestoja ja hintoja – löydä sinulle sopivin. Kuusamon lentokenttä 85 km, Ruka 90 km, kylpylä Kuusamon Tropiikki 60 km. Eli Hossaan on reissu tiedossa ensi viikonloppuna. Tarkoitus olisi käydä kattelemassa Laukkujärveä, pientä ja suurta Hossalaislampea.

Puolivahingossa eksyin Hossa an, vaikka piti (taas) mennä ajelemaan Kainuuseen UKK-reitille. Vahinkoa ei syntynyt, Hossassa on ihan. Taivalkosken kunnissa sijaitseville valtion omistamille alueille perustettaisiin kansal-.

Pääkirjoitus: hossa kehittyy

Taivalkoski hossa

Ennen kansallispuiston perustamista Hossa oli valtion retkeilyalue. Suomussalmi, Kuusamo, Taivalkoski. Hossan ja Pyhäkylän alueen uudet tiennimet. ELY-tuki kattaa 80 prosenttia hankkeen kustannuksista. Tulevien vuosien aikana Taivalkoski suunnittelee muun muassa Hossan, Kylmäluoman, Jokijärven. Raahen alueen Sydänyhdistys teki 39 hengen joukolla ikimuistoisen matkan Taivalkoskelle ja Hossaan. Matkalla tutustuimme Kalle Päätalon.

Saijasta: Hossa, Oulanka, Syöte ja Riisitunturi. Alueella Taivalkoski on tällä hetkellä 11 mökkiä tarjolla. Villa Metsälä, Taivalkoski, Taivalkoski, Pohjois-Pohjanmaa. Tutustuminen Taivalkoskeen ja Kalle Päätalon tuotannosta tuttuihin. Siirtyminen Hossan luontokeskukseen, jossa kansallispuiston esittelyä ja lounas. Hossan retkeilyalue koostuu puisto- ja aarniosista. Ihana mökkiloma Taivalkoskella.

Hossa -Kylmäluoman nettisivuilta ( linkki) voi lukea lisää heidän tarjoamistaan aktiviteeteista, joita.

Vaara sport – vaara sport harjoittelukeskus nykypäivän karpaaseille

Taivalkoski hossa

Hossa -Irnin paliskunta kuuluu Kuusamon merkkipiiriin. Taivalkoski hemmottelee moninaisella luonnollaan ja helposti saavutettavalla. Hossa on Vesimiesten suosittu leirikohde. Taivalkosken kunta ja PVO-Vesivoima Oy ovat solmineet sopimuksen Taivalkosken kunnan alueella virtaavan Irninjoen säännöstelyn kehittämise.

Hossan kansallispuisto Suomen Hostellijärjestö ry Syötteen kansallispuisto.