Taittoovet sisätiloihin

Tyylikäs oviratkaisu tuo myös uutta ilmettä kotiisi. Taitto – ovi soveltuu hyvin esim. Löydät valikoimastamme sinulle sopivat taiteovet ikkunalla tai ilman. Myös verkkokaupastamme nopealla.

Tee valitus loukkaavasta kuvasta.

Liukuovijärjestelmä jonka ovesi ansaitsee

Taittoovet sisätiloihin

Liukuovi on tilaa säästävä ja trendikäs oviratkaisu. Seinän sisään liukuva ovi on moderni oviratkaisu, joka säästää sekä lattia- että seinäpinta-alaa. Väliovi on perinteisesti totuttu näkemään valkoisena, mutta pienellä investoinnilla ja mielikuvituksella ovi voi myös kertoa käyttäjästään. Enemmän aktiivista tilaa taite – ja paljeovilla. Asumismukavuus lisääntyy, kun ei.

Taiteovi on oivallinen oviratkaisu, joka vie vähän tilaa.

Ajatonta asumista alumiiniset liuku

Taiteoviseinää ei tarvitse avata läpikulkua varten, sillä yksi tai useampi ovilehti voi toimia käyntiovena. Valikoimassa on paljon vaihtoehtoja mallien, profiilien. Isomax -sarja on tarkoitettu käytettäväksi ympäri vuoden. Edulliset ja energiaa säästävät TAITTO – OVET kotiisi ALUPROF. Näin ulko- ja sisätilat voidaan yhdistää saumattomasti toisiinsa. Ulko- ovet, väliovet ja liukuovet tilaat helpoiten netistä.

Laaja valikoima laatuovia tunnetuilta brändeiltä. Marleyn taitto -ovilla saat aikaan kaappitilaa kodin ”hukkatiloihin” kuten portaiden alle tai kaappien yläpuolelle. Valikoimissa on sekä koriste- että lasielementtejä. Myös asiakaskohtaiset erikoislasiratkaisut ovat mahdollisia. Airclos valmistaa yhteensä 11 alumiinista taitto -ovisarjaa, joilla voidaan sulkea avoimia tiloja sekä jakaa sisätiloja.

Schücon liukutaitto-ovet ovat todellisia tilaihmeitä. Eristämättömät liukutaitto-ovet sisätiloihin. Alumiiniset liuku- ja taitto – ovet.

Ovet – kaikki kotisi ovet helposti kotiin toimitettuna

Haluaisin kuulla kokemuksianne taitto-ovista (huom. ei siis taiteovista). FinDoorin sivuille aukeavat taitto – ovet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita ilman, että toimintavarmuus kärsii. Sen me osaamme ja se tekee meistä alamme huippuja. Joten kun sinulla on ovi, joka pitää saada liukumaan, me autamme. Pyrimme aina olemaan helposti.

Olisiko järkevämpää tilata taitto – ovi sisään vai ulospäin kääntyväksi? Kuvan mahdollinen sisältö: puhelin ja sisätila. Remppahalliin harjakattoinen mökki missä päädyssä niin isot ovet että levein työkone mahtuu sisään (5m) ja korkeutta reilusti. Tiesitkö, että voit uudistaa nykyisen PAX-vaatekaappisi ilmettä vaihtamalla vaikkapa vain ovet. Valikoimasta löydät lukuisia ovimalleja, joita voit yhdistellä. Taiteltavat ulko- ovet tarjoavat monipuolisuutta käyttäjälleen.

Sen avulla voimme halutessa käytännössä katsoen poistaa eron ulko- ja sisätilan välillä ja muokata. Laadukkaat ovet maatalouden, teollisuuden sekä asuntorakentajan tarpeisiin, uudis- ja saneerauskohteisiin. Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan ikkunat, ovet ja lattiat. Hanki ikkunat, ovet ja lattiat edullisesti Nettimarkkina.

Ovet voidaan pyynnöstä valmistaa mittatilaustyönä. Kestäviä ja energiatehokkaita automaattiovia erityyppisiin rakennuksiin ja ympäristöihin.