Tahranpoisto fairylla

Itsestäni on kehkeytynyt melkoinen tahranpoisto – ja pyykinpesunatsi. Hiero rasvatahraan hieman tiskiainetta (esim. fairy ) ja pese normaalisti. KUIVAN vaatteen tahran päälle, hiero hiukan pyörivin liikkein ja laita hyvin vähän vettä jotta fairy vaahtoaa. Ei enää turhautunut ammeen putsaaja.

Kaada suoraan tahralle ja anna vaikuttaa hetki ja laita pesukoneeseen. Fairya suosittelen minäkin kokeilemaan ennenkuin kokeilee tahranpoistoaineita.

Pehmein konstein puhdasta kotiin

Moottoriöljy pois vaatteista 29. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Pesin solmion fairy vaahdolla lavuaarissa vain varovasti painelemalla. Ideana vaan ettei sitä lähde pesemään ilman sitä tahranpoistoa ennen sitä. Fairya tai jotain muuta astianpesuainetta.

Pelkkää Fairya kun laittaa tahraan, töräyttää siihen rasvatahran. Mutsimedia kysyi tahranpoiston ammattilaisilta, eli äideiltä, parhaimmat vinkit. Tuoreeltaan laittaisin kaikkeen rasvapitoiseen ihan Fairyä elikkä parasta käsitiskiainetta.

Hei kaupan saippukuplat likaavat vaatteet (ulkovaatteet) eli näin

Jos tahraa jää, hierotaan Fairyä tahraan ja suoraan pesukoneeseen. Koitin jotain tahranpoisto ainetta (toiminut ok muiden vaatteiden kanssa). Se perinteisin jokakodin rasvanpoistoaine on Fairy Autotallissa lyö. Ja mikä fairyssa, sillä olen ennenkin kaikki tahrat poistanut vaatteista. Tahranpoisto oli ensi alkuun lupaavampi kuin lopputulos. Miks kaikki dissaa fairya, sehä on iha sikahyvä kaikessa tahranpoistossa D: ties kuinka.

Lainaanpa ketjua hieman ja kysyn muron taloudenpitäjien ohjeita rasvatahrojen poistoon tekstiileistä. Onko teillä tarjota pirkkaniksejä? Sen voi tehdä monella aineella, esimerkiksi ruokaöljyllä, tärpätillä ja fairylla. Sitten vaate pesuun tahranpoistoaineen kanssa, ja purkka on. Kyllä se fairy liukenee veteen, kun tarpeeksi läträä. Tosin tahranpoistossa arvokas "lempivaate" kannattaa kuitenkin. Fairyn ihmeitä tekevän vaikutuksen kodin eri pinnoilla me kaikki tunnemme.

Meillä on jo pitemmän aikaa puhdistettu öljytahroja Fairylla. Ja on sillä puhdistettu maalauskuntoon ihan tinttarasvaöljyisiä. Voit aina luottaa Fairyn tiskaustehoon astioita pestessäsi. Beckmann Sappisaippua tahranpoistoon 500ml.

Valkoinen koti: tahranpoisto

Fairy Käsitiskiaine 900ml original. Ennen koneeseen laittamista pikkusen laimennettua fairya tai lv pikkuväen pesunestettä tahrakohtaan ja koneeseen. Tahrat lähtee tai ainakin haalistuu. Ainakin laittamalla fairya astian-tai pyykinpesukoneeseen saa hyvää. Pyykissä tahranpoisto on tärkeintä, ja aineen pitää siis purra ja irroittaa kankaasta lika ja.

Sopii lisäksi vaaleiden tekstiilien ja puupintojen valkaisuun sekä tahranpoistoon. FAIRY ORIGINAL ASTIANPESUAINE (500 ML). Suklaat ja muut rasvaiset lähtee minusta hyvin fairylla, mutta voisi toki. Pihkaan ei tarvita tahranpoistoa, se lähtee ihan käsidesillä:) Eli.

Lähes kaikki aineet on kokeitu (klorite, fairy,sappisaippua,tabort,ruokasooda jne). Meikkitahrat lähtevät parhaiten jääkylmällä vedellä ja fairyllä,muttei. Olemme kokeilleet kylmää vettä, kuumaa vettä, saippuaa, fairya, hinkkausta, tussilla jäljen päälle kirjoittamista ja tärpättiä.