Sytykesipsit pahvista

Pahvista tosin täytyy leikata sopivia ympyröitä, mutta toimii aivan yhtä hyvin kuin vanulaput – testattu on. Koska lämmityskaudella minunkin tönössäni palaa joka ilta. Näihin tuubeihin tuli kuluja liiman verran, jota sitäkään ei tarvinnut hakea kaupasta, kun sitä on yleensä meillä aina varastossa, tuubit, pahvi ja. Sitten vain purkki kainaloon ja menox.

Kyllä nämä sytykesipsit ihan hyvin.

Sinun ikuisesti: diy: vieraslahjaksi sytykeruusu

Niitä on helppo ja nopeampi tehdä, verrattuna sytykeruusuihin. Joululahjoihin päätyi myös sytykesipsit. Sulatin kynttilänjämät kattilassa. Vuoden ensimmäinen joulupostaus! Tänä jouluna aion tehdä muutamiakin erilaisia DIY joululahjoja ja tässä niistä ensimmäinen.

Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta SYTYKE SIPSIT. Leikkaan paksusta pahvista palan ja laitan ruusut sen päälle.

Diy joululahja: sytykesipsit

Koko komeuden pakkaan sitten sellofaaniin ja kietaisen lahjanauhalla kiinni. Muiden käyttökokemuksia lukiessa tuli kuitenkin ilmi, että sytykesipsit syttyvät paremmin jos niitä taivuttaa sen verran että vanulappua tulee. Netissä törmäsin aikoja sitten käsin punottuihin pannunalusiin ja mietin etten ikinä osaisi sellaisia tehdä. Pakko myöntää että alku oli hankalaa. Taustana tukevampaa pahvia, tussilla kirjoituksia ja karkit teipillä pahvin kiinni ja voila!

Pitkään toteutuslistalla ollut myös sytykesipsit. Oli itsellä sytykesipsit loppu, joten teinpä eilen sitten lisää muutaman. UKKONOOA: Pahvilinna DIY recycled cardboard castle Pahvi Käsityöt. Värillistä paperia tai pahvia nokkaan. Tämän jälkeen leikkasin nipun poikki. Tunnisteet: lapselle, muut tekniikat, pahvi ja paperi.

SYTYKESIPSIT: Tarvitset: vanulappuja, servettejä. Tarvitaan vain pahvia, tussi, liimaa. Olet varmasti kokeillut myös yksinkertaiset sytykesipsit, nämä vanulaput jotka. Kartonki ja pahvi pamp228amp228kaupunkiseudun kierramp228tyskeskus oy.

Taulu valmisettu puusta ja pahvista.

Punoa voi myamp246s kahden minikokoisia

Sytykesipsit ja samp228ilytyspurkit starbox. Teräspinta käsitelty pohja- ja ruosteaineella. Tietty niihin kansiin voi käyttää jonku vanhan kirjan kansia, jotain valmiita muovilevyjä, pahvia, puuta. Wc-paperirulli Käsityöt, Paperi Kukkia Diy, Pahvi.

Pahvi taustalla on melko paksu. Lähetin lapseni virpomaan suuresta pahvista tehdyssä pääsiäismunapuvussa: Munan muotoinen pahvi, johon leikkasin kasvojen mentävän. Tein lipaston pahvista, joka oli luon. Rakenna wc-paperi rullien hylsyistä kestävän pahvin päälle. Peitä avonainen puoli pahvilla ja liimaa se kiinni taustapahviksi.

Hauskaa vaihtelua ja piristystä etenkin lahjaksi meneviin sytykkeisiin. Puusepäntyöt, Puutyöt, Puiset Käsityöt, Koristeet, Pahvi Käsityöt, Tee Se Itse. Wc- paperirulli Käsityöt, Paperi Kukkia Diy, Pahvi Käsityöt, Veitset, Vessapaperirullat. Koristelu, Ovet, Puutyöohjeet, Kodin Huonekalut, Talonpoikaishuonekalut, Pahvi Käsityöt.

Oli tarkoitus vain kurkata mitä pahvien alla on.