Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Meillä on valtava valikoima malleja – yli 100 mallia (vielä enemmän, jos lasketaan mukaan ne, jotka eivät sisälly verkkoon)! Tässä postauksessa käsitellään suosituimpia jalkalistaprofiilityyppejä, jotka ovat ostettavissa suoraan verkkosivuiltamme.

Olemme havainneet sen varsin yllättäväksi! Kymmenen ostetuimman mallin joukossa on sekoitus hyvin erilaisia profiileja – tavallisia, koristeellisia, moderneja ja perinteisiä!

Hyppäämme siis suoraan asiaan!

10 tärkeintä jalkalistaprofiilia.

Ennen kuin siirrymme syihin, miksi juuri näitä jalkalistatyyppejä ostetaan enemmän kuin muita, tässä on luettelo niistä alkaen myydyimmästä:

  1. Bullnose
  2. Neliö
  3. 330
  4. 15mm uritettu
  5. Viiste pyöreä
  6. Porrastettu 2
  7. 324
  8. Viiste
  9. Georgialainen
  10. Ovolo

Siinä se on! Suurin osa asiakkaista, jotka ostavat meiltä jalkalistoja, valitsevat jonkin näistä malleista. Mutta miksi?

Nyt syvennymme kuhunkin malliin ja siihen, miksi ne ovat mielestämme niin suosittuja.

MDF-jalkalista Bullnose

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Suosituimman mallin palkinnon saa… Bullnose (kutsutaan myös nimellä Pencil Round skirting)! Saatat ihmetellä, miksi.

Se ei todellakaan ole kaikkein koristeellisin. Jotkut saattavat jopa sanoa, että se on hieman tylsä tai tylsä. Sen ainoa ominaisuus on 10 mm:n säde, joka muodostaa pyöreän yläreunan etureunaan.

Mutta itse asiassa ominaisuuksien puute auttaa sitä toimimaan lähes missä tahansa sisustuksessa. Se ei vie huomiota pois huoneen muilta ominaisuuksilta, jos haluat huomion olevan muualla.

Toinen syy, miksi tämä muotoilu valitaan niin usein, on sen helppous ylläpitää.

Niiden puhdistaminen on yksinkertaista, koska pöly ei pääse missään laskeutumaan ja piiloutumaan. Ne on myös helppo maalata, koska pinta on lähes täysin tasainen (lukuun ottamatta pientä pyöreää).

Se on myös puuseppien ja muiden käsityöläisten huippuvalinta, koska se on helppo asentaa ja mitoittaa, koska siinä ei ole koristeita.

Meillä on melkoinen rikkaus bullnose-tyylisiä jalkalistoja valittavana.

Nelikulmainen MDF-jalkalista

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Tämä oli meille yllätys! Jalkalista, jossa ei ole minkäänlaista muotoilua, vain puhtaat ja suorat reunat.

Elämme kuitenkin nykymaailmassa, jossa puhtaat ja selkeät linjat ovat tärkeä osa sisustusta. Tämä saattaa osaltaan selittää, miksi neliön muotoilu on niin suosittu.

Tämä muotoilu on suosittu myös myymälöissä ja muissa paikoissa, joissa ei tarvita mitään hienoa – vain jotain, joka täyttää tehtävänsä ja jonka kolhiintumisesta tai hankautumisesta ei tarvitse huolehtia liikaa.

Asiakkaamme ovat myös käyttäneet tätä mallia omissa kodeissaan. Uskomme, että tämä johtuu samoista syistä kuin miksi jotkut valitsevat Bullnose – yksinkertaisuus.

330 MDF-julkisivujalkalista

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Jos etsit perinteistä muotoilua, 330-jalkalista on sinulle sopiva.

Muotoilu on noin 54 mm, ja siinä on "ogee"-tyylisiä kaaria ja kauhoja. Se on keskikokoinen malli, ja sitä ostetaan yleensä 145 mm:n ja 170 mm:n korkuisina.

Koska se on perinteinen muotoilu, se toimii parhaiten perinteisessä ympäristössä, mutta ei ole mitään syytä, miksi et voisi käyttää sitä modernissa ympäristössä – varsinkin jos haluat käyttää niitä ominaisuutena.

Mielestämme tämä muotoilu on suosittu, koska se on koristeellinen, mutta ei liian yltiöpäinen. Koska malli ei myöskään ole valtava, se sopii lyhyempiin jalkalistoihin, joita ostetaan useammin kuin korkeampia vaihtoehtoja.

15mm uritettu MDF-julkisivulevy

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Meillä on siis jälleen yksi moderni muotoilu kärkisijoilla! Se on 15mm Grooved -malli, joka on samanlainen kuin Square, mutta sen ominaisuutena on 15mm x 5mm:n ura.

Tämäkin malli on suosittu monista syistä – se on yksinkertainen, helppo puhdistaa ja asentaa sekä moderni.

Mielestämme sinulla on oltava moderni sisustus, jotta tämä muotoilu toimisi ja näyttäisi parhaalta. Jos sovitat sen yhteen arkkitraavin kanssa, se luo saumattoman ilmeen huoneen ympärille.

Jos tunnet olosi seikkailunhaluiseksi, voit käyttää tätä profiilia yhdessä LED-valonauhojen kanssa luodaksesi todella ainutlaatuisen ilmeen!

Viisteinen pyöreä MDF-julkisivujalkalista

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Toinen yksinkertainen tyyli on top 10:ssä! Tässä meillä on Chamfer Round, joka kuvaa muotoa täydellisesti – viistetty ja pyöreä yläreuna!

Tämä muotoilu on suosittu, koska se on melko vakiomuotoilu, jota on saatavilla monista paikoista. Sitä löytyy myös monista kodeista, joten asiakkaat ostavat sen sovittaakseen sen olemassa oleviin jalkalistoihinsa.

Asteittainen 2 MDF-julkisivulevy

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Stepped 2 huutaa modernia. Siinä on yksinkertaisesti 2 askelmaa samalla korkeudella.

On sanomattakin selvää, että tämä muotoilu toimisi todella hyvin modernissa ja nykyaikaisessa ympäristössä.

Se on myös helppo viimeistellä, koska siinä ei ole uria, joiden sisään voisi mennä.

Mielestämme tämä muotoilu toimii hyvin 145 mm:n ja 170 mm:n korkeuksissa. Vaikka se on yksinkertainen muotoilu, se todella kiinnittää huomiota kodissa.

324 MDF-julkisivujalkalista

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Tämä malli on hyvin samankaltainen kuin yleinen Torus-tyyli, mutta siinä on ylimääräinen piirre, joka tekee siitä erottuvan.

Kaikissa Torus-muodoissa on tavanomainen käyrä. Yläosaan lisätty pieni kauhaosa kuitenkin erottaa sen todella muista. Ehkä juuri siksi se on yksi myydyimmistä tuotteistamme!

Se on tarpeeksi yksinkertainen käytettäväksi modernissa ympäristössä, mutta mielestämme se sopii perinteiseen ympäristöön Torus-juuriensa ansiosta.

MDF-jalkalista MDF-jalkalista

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Toinen yksinkertainen ja yksinkertainen malli on tullut valikoimaan!

Chamfered-julkisivumallissa on yksinkertaisesti 40 mm korkea viiste – ei mitään muuta, tässä on vain suoria viivoja!

Jälleen kerran tämä on malli, jota näkee jo monissa kodeissa, ja tämä voidaan ostaa olemassa olevien kappaleiden kanssa yhteensopivaksi (kun ihmiset repivät tulisijoja irti tai rakentavat laajennuksia).

Se sopii mihin tahansa sisustukseen, sillä se on yksinkertainen ja siistin näköinen.

Georgian MDF-julkisivujalkalista

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Perinteinen ja hieno, kaarevilla kaarteilla kaikissa oikeissa paikoissa!

Georgian-mallimme on paras valinta perinteisiin sisätiloihin ja korkeampiin jalkalistoihin.

Sen nimi viittaa siihen, että se on vanhempaa tyyliä menneeltä aikakaudelta, ja sen huomaa jo pelkällä silmäyksellä!

Ehdottomasti suositeltava valinta, jos aiot tehdä jalkalistoilla ja kaarisokkelilla näyttävän vaikutuksen.

Ovolo MDF-julkisivupaneeli

Suosituimmat jalkalistaprofiilien tyypit

Viimeinen lisäys Top 10 -listaan jalkalistamalleista – on Ovolo-jalkalistaprofiili!

Tämä on toinen malli, jonka olet ehkä nähnyt jo muilta toimittajilta ja kodeissa ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

Se on ollut käytössä jo vuosia, ja se on samankaltainen kuin Lambs Tongue -jalkalistavalikoima.

Iän vuoksi se sopii hyvin perinteiseen ympäristöön, mutta olemme nähneet sitä myös moderneissa ja nykyaikaisissa sisätiloissa yksinkertaisen muotonsa vuoksi.

Se on toinen, joka ei kerää pölyä ja on melko helppo asentaa.

Yhteenveto

Kuten huomaat, Top 10:ssä on sekalainen valikoima malleja. Tavallisista ja yksinkertaisista moderneista malleista monimutkaisiin perinteisiin malleihin.

Jos sinulla on vaikeuksia valita valtavasta, yli 100:sta valikoimastamme, tämän postauksen pitäisi auttaa sinua rajaamaan valintaasi!

Jos sinulla on vielä kysyttävää verkkosivuillamme olevista malleista, älä epäröi ottaa yhteyttä. Ystävälliset tiimimme jäsenet tuntevat kaikki jalkalistoja koskevat näkökohdat ja odottavat puhelimen toisessa päässä auttaakseen!