Suomen pisin sukunimi

Sukunimi -info: Mielenkiintoisia sukunimiä. Urheilulehdessä heitettiin ilmaan ajatus, että curling-tähti Markku Uusipaavalniemen sukunimi olisi Suomen pisin. Siis jos mukaan lasketaan ilman väliviivoja. Väestörekisterikeskuksen mukaan tällä hetkellä Suomen yleisin sukunimi on Korhonen.

Korhoset kiilasivat pari vuotta sitten ohi Virtasten, jotka. Suomen lain mukaan henkilöllä tulee olla sukunimi ja vähintään yksi etunimi, joita.

Onko tässä maailman pisin nimi? ruotsalaismiehen nimessä 64

Suomen pisin sukunimi

Niinpä yleensä nimikokonaisuuden viimeinen nimi on yleensä myös pisin. Etunimet Onko tässä maailman pisin nimi? Ruotsalaismies on vaihtanut itselleen uuden nimen, joka saattaa olla maailman pisin. Sukunimien vaihtamiseen on toisenlaiset lait, hän huomauttaa.

Suomen maahanmuuttopolitiikka heijastuvat osaltaan Suomessa. Standerskiöld-Nordenstam on ehkä pisimmästä päästä suomalaisia 2-osaisen sukunimen kantajia. Link: Suomen pisin naisen nimi.

Maailman pisin nimi • nippelitieto

Aiheena sukunimen säätämiseen pakolliseksi oli tuolloin. City-lehden keskustelussa Törkeimmät etunimi- sukunimi yhdistelmät. Mikä muuten mahtaa olla Suomen kautta aikojen pisin sukunimi? Vierailija: "Mikä mahtaa olla suomen pisin sukunimi? Kyläharakka-Ruonala on aika paha kans. Sitten pari kaksiosaista on tullut vastaan. Gallen-Kallela-Siren-Guggenheim. Hän oli nimeltään George Garratt.

Nykyisin hänen nimensä on Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine Hulk. Ding Ding: "Wikipedia kertoo: " Suomen kielen pisin sana on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan. Paikannimi ja sukunimi ainaskin pohojanmaalla. Pääkirjoitus: Turvapaikkajärjestelmä petti naiset sekä Suomessa että maailmalla. Nokia aloittaa kaikkia Suomen toimipaikkojaan koskevat. Bernd Ottovordemgentschenfeldellä on hankaluuksia täyttää virallisia lomakkeita. Tämän sinä jo tiesitkin: Suomen yleisin etuninimi on Maria ja sukunimi Korhonen, reilun parin sadan nimen kaulalla Virtasiin.

Barkovin sukunimi on tilastojen mukaan joukkueen harvinaisin.

Tiesitkö tätä leijonista: kenen etunimi on harvinaisin

Suomen joukkueen pisin pelaaja on maalivahti Mikko Koskinen. Havaijilaisnaisen massiivisen pitkä sukunimi mahtui viimein ajokorttiin. Sen johdosta hänen sukunimensä mahtuu viimein ajokorttiin ja henkilötodistukseen. HS-selvitys: Miksi norjalainen sääpalvelu on Suomea koskevissa ennusteissaan. Poika oppi lausumaan sukunimensä jo kolmen vuoden ikäisenä. Avopuolisotkin saisivat halutessaan saman sukunimen. Suomen pisin elinkautinen kesti 22 vuotta – Mies vapautettiin, mutta ei mennyt kuin kuukausi, kun hän. Dagmarin puiston sijainti Suomessa.

Saapuminen: Veneellä, autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla. Ohjauksen monet mahdollisuudet. Helena Kasurinen, yliopistonlehtori, Itä- Suomen yliopisto. Laki Suomen Hallitusmuodon 47 §:n muuttamisesta. Suomen Mestaruuden domainien pituudessa vie meidän. Maailman pisin nettiosoite on niin pitkä, ettei se mahtunut edes. Kuvat aiheesta Suomen Pisin Sukunimi. Toinen otsikossa mainittu sukunimi viittaa virolaiseen kilpa-ajajaan Raimo Kulliin.

Botniaring puolestaan on Suomen pisin ja nopeavauhtisin moottorirata ja. Yli miljoona suomalaista saa juomavetensä maailman pisimmästä yhtenäisestä kalliotunnelista eli Päijännetunnelista. Tänään tuli kierroksen aikana keskusteluissa esille kysymys siitä mikä on Suomen pisin kenttä valkoisilta pelattaessa.