Star brite rungon ja vesirajan puhdistusaine

L Tehokas pesuaine pohjan ja vesilinjan puhdistukseen. Star Brite 950 ml rungon ja vesirajan puhdistusaine. Lasikuituveneen rungon ja pohjanpesuaine poistaa keltaisuuden, levän. Poistaa vesirajan keltaisuuden, levän, liman, kerrostumat, ruostetahrat ym liat veneen rungosta Tuote ei vaadi hankausta Sisältö:.

Rungon ja vesirajan puhdistusaine.

Star brite 950 ml veneen rungon ja vesirajan puhdistusaine

Star brite rungon ja vesirajan puhdistusaine

Postaa levän, kuohurajan, pohjakasvillisuuden, ruostetahrat, kalan, veren jne. Siis se on siinä vesirajassa olevia vaaleanruskeita juovia, jotka tullut ties mistä. Muttei ole myöskään niin vaarallista työntekijälle. Hull Cleaner rungon ja vesirajan puhdistuaine 950ml. Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen rungon ja vesirajan puhdistusaine.

Erän suositus: Star brite Veneen super puhdistus soveltuu pienten alueiden.

Star brite rungon ja vesirajan puhdistusaine 950 ml

Star brite rungon ja vesirajan puhdistusaine

Kuvaus: Vesirajan ja pohjan nopeaan puhdistamiseen, kirkastaa. Kumiveneiden ja lepuutajien puhdistus – suoja-aine. Käytä rungon ja pohjan pesuun siihen tarkoitettua Star brite alumiinin puhdistusainetta joka puhdistaa vesirajan ja pohjan vesikasvillisuudesta ja liasta sekä. Poistaa pohjakasvillisuuden, vesirajan sekä ruostetahrat kaikilta pinnoilta ilman. Star brite haluaa olla osana suojelemassa kaunista luontoamme ja on hankkinut.

RUNGON JA VESIRAJAN PUHDISTUSAINEET. Huolellinen huuhtelu ja rungon karheiden pintojen pesuaineen levitys. Jokainen Star brite -tuote valmistetaan parhaista mahdollisista raaka-aineista uusinta teknologiaa hyödyntäen. Tuotteet valmistetaan aina mahdollisimman. Veneen vesirajan alapuolinen osa puhdistetaan erittäin huolellisesti Star. Muussa tapauksessa pesuaineeksi riittää usein mainiosti Star brite Sea Safe – veneenpesuainetiiviste, joka sopii veneen kannen, rungon ja sisäpintojen puhdistukseen. Ultimate Xtreme Clean Supertehokas puhdistusaine. Käytä vesilinjan ja pohjan pesuun Star brite alumiinin puhdistusainetta, joka puhdistaa vesirajan ja pohjan vesikasvillisuudesta sekä liasta.

Boat Bottom Cleaner poistaa ruostetahrat, liman ja vesirajan liat helposti. Vahva varren runko tekee tuotteesta ruostevapaan.

Star brite rungon ja vesirajan puhdistusaine 1000ml

Star brite rungon ja vesirajan puhdistusaine

Käsittelimme TiMin rungon varovasti kauttaaltaan oksaalihappoa. Puhdistusaineeksi valitsin oksaalihapon. Pesee tehokkaasti keltaisen lian vesirajasta ja pohjasta. Starbrite karhean kannen pesuaineella terästettynä oksaalihapolla. Star Bright rungon ja pohjan puhdistusaine.

Merirokon poistoon ja vesirajan tummentumien pesuun. Gel coat pinnoille, ei alumiinille)Pullo on.