Stabiilius

Tälle sanan merkitykselle ei valitettavasti vielä ole lisätty käännöksiä, mutta voit halutessasi lisätä ne. Huomaa, että voit lisätä vieraskielisiä käännöksiä vain. Stabiilisuus on meteorologiassa ja yleisemminkin hydrostatiikassa käytetty määre, joka kuvaa ilmakehän (tai muiden fluidien) herkkyyttä pystysuuntaiseen. Ilmakehän lämpötilan pystysuuntainen tasapainotila, eli hydrostaatinen stabiilius, liittyy oleellisesti rajakerroksessa vallitseviin tuulioloihin.

Dynaamisen järjestelmän stabiilisuus. Tarkastellaan jälleen systeemiä.

Lääketeollisuuden tuotteiden stabiiliuden testaus

Stabiilius

Stabiilisuuden kannalta ei ole väliä, onko systeemi yksittäinen prosessi vai. Title: Kolmivaiheisen diodisillan lähtösuodattimen stabiilius vakiotehokuormalla. Tässä työssä perehdytään luonnonkiertoon ja sen hyödyntämiseen ydinvoimalaitoksissa. Toisena aihekokonaisuutena työssä ovat ydinvoimalaitosten. Lineaarisen systeemin tasapainopisteiden stabiilius. Matriisin jälki, determinantti ja lineaarisen systeemin stabii- lisuus.

Opinnäytetyössä laadittiin suunnitteluohje pientalon hirsirungon jäykistyksen suunnitteluun.

Stabiilius suomesta englanniksi

Stabiilius

Tarkoituksena oli selvittää lähdekirjallisuuden perusteella, miten. YKSIASKELMENETELMIEN TARKKUUS JA STABIILIUS RAKENTEIDEN. Finlandiż – Malti fil Glosbe, online dizzjunarju, ħielsa. Browse kliem milions u frażijiet fil-lingwi kollha.

Koska stabiiliuden vuoksi F(s):llä ei saa olla nollakohtia oikealla puolitasolla (AF( s):llä ei oikean puolen napoja), sekä takaisinkytkemättömän vahvistimen. Löydä parasta laatua oleva korkea terminen stabiilisuus akryylihappo ja akrylaatti – fosforihappo – sulfonaattikopolymeeri täällä simo-chem. Luiskan stabiilius ja kulmakertoimen optimointi ovat kriittisiä avolouhosten suunnittelussa ja toiminnassa, sillä avolouhoshankkeessa niillä on merkittävä. Katso sanan stabiilius käännös suomi-englanti.

Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Artikaiinin stabiilius polymeeriliuoksissa ja oraalivalmisteen kehittäminen mukosiittipotilaille, fi. Elisa Viihteen kaapelimodeemin yhteyksien ongelmat näytetään tuntevan miltei kuka tahansa kenen kanssa asian puheeksi ottaa. LTI-systeemi on BIBO-stabiili (bounded input, bounded output) jos vaste y(t) on rajoitettu. Atomin ydin, nuklidi, koostuu protoneista ja neutroneista, joita kutsutaan yhteisellä nimellä nukleoneiksi. Rýchly preklad slova stabiilius do slovenčiny, výslovnosť, tvary a príklady použitia. Fínsko-slovenský slovník zdarma.

Mitä enemmän karbokationissa on alkyyliryhmiä, sitä enemmän ne pystyvät.

Artikaiinin stabiilius polymeeriliuoksissa ja oraalivalmisteen

Stabiilius

Väitös: Hiilinanoputkipohjaisten katalyyttien stabiilius. Synonyymi stabiilisuus sanalle. Need to translate " stabiilius " from Finnish? Mittaustuloksen pysyvyys kun saman kohteen mittausta suoritetaan tietyin aikavälein.

Toistettavuus (Repeatability, Precision):.