Soudal liimamassa

Fix All Turbo, myrkytön liimaus- ja saumausmassa. MS-polymeeripohjainen, elastinen, yksikomponenttinen, nopeasti kuivuva liimaus- ja tiivistysmassa. Painepakkaus, myrkytön, kirkas liima – ja tiivistemassa. Soudal – Acryrub Cleanroom ilmastointiakryyli.

Soudal – Fix All Crystal liima – ja tiivistemassa. Liima – ja tiivistemassa – monikäyttö – nopea käsittely- ja loppulujuus.

Soudal fix all flexi (classic) 290ml

Soudal liimamassa

Soudal Fix All Flexi (Classic) 290ml. Erittäin nopeasti kuivuva, pysyvästi. Erinomainen ratkaisu kohteisiin kun vaaditaan elastista liima – ja tiivistemassaa, jolla on suuri. MS polymeeripohjainen, kemiallisesti neutraali ja täysin elastinen. Fix All Presspack on valkoisen värinen Fix All Classic liima – ja tiivistemassa.

Fix All High Tack, myrkytön liima – ja tiivistemassa. Rasitettavissa 20 minuutissa, loppulujuus 3 tuntia.

Soudal fix all ultra liimamassa

Soudal liimamassa

Soudalin Fix All – liima ja tiivistysmassa yllättää monipuolisuudellaan. Läpinäkyvää massaa voi käyttää joka puolella kotia ja sen ulkopuolella. Soveltuu useimpien materiaalien liimaukseen kuten esimerkiksi kumi, nahka. Jointsbond Crystal Presspack on 1-komponenttinen, korkealaatuinen liima – ja tiivistemassa, jolla on suuri liimauslujuus ja normaalia suurempi alkutartunta. Ihanteellinen supernopeisiin liimauksiin kaikille materiaaleille. LIIMA – TIIVISTYSMASSA SIKA SIKABOND-500. Monikäyttöinen asennusliima Sisä- ja ulkokäyttöön. Vertailussa oli liima – ja tiivistemassat, joilla pystyy liimaamaan monia kodin remonttikohteita.

Myrkytön, 1-komponenttinen, korkealaatuinen liima – ja tiivistemassa. Soudalin MS pohjainen FIx all on kyllä hyvä liimamassa esim. MS- polymeeripohjainen, kemiallisesti neutraali ja täysin elastinen. Yksi tuote soveltuu kaikkiin saumaus ja liimaustöihin. Ultraluja ja ultranopea monikäyttöinen liimamassa!

Kirkas – Elastinen – Vesitiivis Soudalin uuteen SMX teknologiaan pohjautuva Fix All Ultra tarjoaa ratkaisuja. FIX ALL CLASSIC LIIMA – JA TIIVISTEMASSA 290ML beige. KIILTOFIX MASA LIIMA -JA TIIVISTEMASSA HARMAA.

Soudal fix all turbo liima

Soudal liimamassa

SOUDAL FIX ALL PRESSPACK VALKOINEN 200 ML. SOUDAL – Liimamassat PELTOR – Suojaimet 3M – Suojaimet DIMEX- Työvaatteet JALAS – Turvajalkineet SIEVI – Turvajalkineet SCANDO – Tikkaat. Käyttöohjeet MAXIMUM TORQUE liimamassa on varustettu V-muotoisella. PARKETTILIIMAUSTUOTTEET Soudal NV:n.

Korkealaatuinen polyuretaanipohjainen liima – ja. Soudaflex 40FC – liima – ja tiivistemassa. Täydellinen ikkunoiden puhdistukseen. Soudal SOUDAFOAM 2K EXTRA polyuretaanivaahto. Meiltä löytyy melkein mitä vaan! Liity kanta-asiakkaaksi ja saat tuntuvia etuja. Nyt menossa Soudalin korikittituubi, juoksevanpaa, enemmän liimamainen.

Haettua tuotetta ei löytynyt, katso muita tuotteitamme! Lasikuitupuskurin pintaan laitoin sisäpuolelle Würthin liima- ja.