Sohvapöydän etsintä päättyy Sauderissa

Sohvapöydän etsintä päättyy Sauderissa

Kolme vuotta sitten perheemme muutti New Yorkin pikkuruisesta asunnosta Delawaressa sijaitsevaan 3000 neliön taloon. Sen jälkeen olemme sisustaneet hitaasti uuden kotimme huoneita, kun olemme ymmärtäneet paremmin tarpeemme ja löytäneet aikaa ostoksille (kahden alle 6-vuotiaan lapsen kanssa se voi olla vaikeaa).

Keittiön lisäksi olohuone on se, jossa vietämme suurimman osan ajastamme. Toimintoihin kuuluu tietokoneella työskentely, perhepelien pelaaminen ja vieraiden viihdyttäminen. Olin siis etsinyt säilytysystävällistä sohvapöytää, joka olisi monipuolinen ja sopisi kaikkiin niihin eri tapoihin, joilla käytämme huonetta.

Silloin löysin Sauderin. Vuonna 1934 perustettu yritys on siitä lähtien valmistanut huonekaluja Archboldissa, Ohiossa. Monien vaihtoehtojen selaaminen olisi saattanut olla vaikeaa – Sauder tarjoaa 30 erilaista mallistoa – mutta sitten löysin hauskan ja varsin opettavaisen Find Your Furniture Style -sivuston helppokäyttöiseltä Sauderin sivustolta.

Jotenkin työkalu totesi, että makuni on "siirtymäkauden". Se tuntui täsmälleen oikealta (ja se, että tietokone ymmärsi tyylilliset mieltymykseni, oli jotakuinkin sama asia kuin jos ennustaja olisi arvannut syntymäpäiväni oikein). Sauderin sivusto suositteli sitten huonekalusarjoja, joissa oli siirtymävaiheen muotoilun piirteitä. Aloin tutkia.

Nopeasti löysin täydellisen kappaleen – Edge Water -mallistoon kuuluvan nostettavan sohvapöydän. Rakastan sitä, miten saranoitu kansi kääntyy ylös ja luo korkeamman pinnan, joka sopii täydellisesti kannettavan tietokoneen kirjoittamiseen. Samaan aikaan pöytälevyn alla on piilotettu säilytystila, ja sen alaosassa on kolme avointa lokeroa. Tiedätkö, miten kirjat ja lautapelit, kaukosäätimet ja DVD-levyt aiheuttavat sotkua olohuoneessa? En malttanut olla odottamatta, että saisin kerättyä nämä tavarat siististi sohvapöydän tarjoamiin tilaviin nurkkiin.

Jos jokin muuttuisi – ja kasvavan perheen kanssa se on aina hyvin mahdollista – on ainakin kaksi tai kolme muuta asetelmaa, joissa voisin kuvitella käyttäväni ylösnostettavaa sohvapöytää. Olin varma, että olin tehnyt oikean valinnan, joten tilasin pöydän ja kolme siihen kuuluvaa säilytysottomaania (tarvitsemme säilytystilaa – ja paikkoja, joihin voimme nostaa jalkamme). Tilausprosessi verkossa oli yksinkertainen, ja viikon kuluessa neljä laatikkoa saapui ovelleni.

Ottomaanit oli helppo koota. Siihen meni vain kolme minuuttia. Boom!

Sitten oli sohvapöydän vuoro. Raskaan pahvilaatikon sisältä löytyivät tarvitsemani puupalat, tarvikkeet ja ohjeet. Tiesin, että nokka- ja tappikokoonpano olisi lähes näkymätön rakentamisen jälkeen, mutta se loisi liitokset, jotka olisivat vahvat ja kestävät, mutta jotka olisi helppo purkaa myöhemmin.

Kokemus vastaavien kappaleiden rakentamisesta aiemmin helpotti varmasti asioita, mutta Sauderin ohjeet olivat niin selkeät kuin vain voi toivoa. Jos olisin tarvinnut apua, olisin voinut ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkossa tai puhelimitse milloin tahansa maanantaista perjantaihin kello 9.00-17.30 välisenä aikana.

Kaiken kaikkiaan oli vain yksi ongelma: Yksi kappale saapui vahingoittuneena. Tilanteen korjaaminen sujui kivuttomasti ja kesti vain muutaman minuutin. Tilasin Sauderin sivustolta korvaavan osan, ja se toimitettiin kotiovelleni maksutta.

Sohvapöytä on nyt siinä, missä olin sen kuvitellutkin olevan, keskellä olohuonetta, enkä voisi olla tyytyväisempi. Kun tyttäreni haluavat pelata Uno-peliä illallisen jälkeen, he vetävät säilytystasot pöydän sivuille, ja kaikki toimii. Tulemme nauttimaan näistä Sauderin tuotteista pitkään.

Tämän postauksen on tuonut sinulle Sauder. Sen faktat ja mielipiteet ovat BobVila.comin omia.