Sohvan jalat

Vaihtamalla sohvaasi uudet jalat annat rakkaalle kalusteelle ja koko huoneelle uuden ilmeen. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin! Lyöntimutteri, iskumutteri, M6, M8 ja M10, terästä. Tilauksesi toimitetaan kätevästi kotiinkuljetuksella.

Uudista sohvasi ilme hankkimalla siihen uudet jalat – kiinnittäminen onnistuu helposti ruuvaamalla.

Kannattimet ja huonekalujalat

Sohvan jalat

Trademaxilta sohvanjalat helposti ja edullisesti! Halusitpa sänkyysi tolppajalat, sirot metallijalat tai puiset sängynjalat, löydät ne kaikki JYSKistä. Lujat ja kestävät kannattimet kodin hyllyille ja kaapeille sekä ruuvisetit ja säätöjalat saat Bauhausista. Tervetuloa edullisille ostoksille! Vakaat ja kestävät sängynjalat ovat levollisen unen perusta.

Matalat ja korkeat sängyn jalat Sotkasta pysyvästi edulliseen hintaan!

Metalliset sohvan jalat 4 kpl

Sohvan jalat

Sohvan lisäosat edullisesti – Hinnat alk. Kalustejalat sopivat hyvin pöydänjaloiksi, jos pöydänjalka on mennyt rikki tai sinulta löytyy pöytälevy ilman jalkoja. Saatavilla on myös säätöjalkoja ja sisätulppia. Ikean sohvan jalat 18cm pyöreät.

Sohvat ja nojatuolit, Uusimaa, Myydään 5 € 30 jou 15:19. Muu sisustus, Päijät-Häme, Myydään 5 € 29 mar. Jalat on itse lyhennetty, joten en takaa millin tarkkaa sahausta. Jalkoihin kiinnitetty huopatassut.

Kangas, jalat ja koko – näin räätälöit unelmiesi sohvan. Sohvan ostajan päätökset eivät lopu oikean merkin ja mallin valintaan. Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu. Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä. Valmistamme sohvanjalkoja sopimusvalmistuksena huonekaluteollisuuden tarpeisiin.

Sohvanjalkamallistomme on monipuolinen. Interfacen sohvat valmistetaan aina tilaustyönä.

Sohvat – laaja valikoima sohvia sinun tarpeisiin

Sohvan jalat

Lisätiedot Myydään tummat sohvan jalat. Oscar 2-istuttava sohva (Denis valkoinen). Valita voi myös jalkojen korkeuden tai materiaalin, vaihtaa käsinojien leveyttä tai muuttaa divaaniosan kätisyyttä. Syvän sohvan runsaat, untuva-vaahtomuovitäytteiset selkätyynyt tekevät sohvasta pehmeän pesän. Irrotettava kangasverhoilu on käyttäjäystävällinen. Käsi ojentui kohti, mutta vetäytyi nopeasti takaisin, kun Meeri väisti kosketusta.

Sohvan jalat vingahtivat lattiaa vasten, kun Meeri nousi. Monet sohvan jalat tulevat Kurikasta. RS-Teräs valmistaa metalliosia teollisuudelle. Yhtiön uudet nettisivut toteutettiin NettiTiedon. Pohjanmaan Kalusteen pähkinänväriset puiset sohvanjalat 4 kpl.

Kiinnitysruuvit ja kalustetassut, joissa.