Softcare keinonahka

Helppokäyttöinen ja tehokas erikoispesuaine keinonahalle ja erilaisille kodin, auton ja asuntovaunun muovipinnoille. Keinonahka on muovia, eikä sitä tarvitse suojata. Onko teillä tuotetta mikä estäisi veneen verhoilun homehtumista? Verhoiluna siellä on käytetty keinonahkaa sekä markiisikangasta.

Se puhdistaa hellä-varaisesti ja.

Softcare nahan hoitopakkaus

Softcare keinonahka

Softcare Hajun- ja tahranpoistaja 300 ml. SOFTCARE HAJUTON VERHOILUSUOJA. PUHDISTA TAHRAT VIIPYMÄTTÄ Puhdista roiskeet ja vahingot välittömästi ennen kuin ne. Joidenkin nahkasohvien taustat ovat keinonahkaa, vaikka etuosat ovatkin aitoa nahkaa. Hellävarainen tekstiilipesu, joka tehoaa kaikenlaisiin tahroihin, esimerkiksi rasvaan, öljyyn ja kahviin.

Tekstiilipesun valmistuksessa on käytetty puhtaita.

Softcare nahan hoitopakkaus

Softcare keinonahka

Monikäyttöinen säädettävä lepotuoli rahilla. Kulutuspinnat nahkaa muut pinnat keinonahkaa. Moderni sohva jonka käyttöpinnat ovat nahkaa, muut pinnat keinonahkaa. Lisämukavuutta sohvaan saa erikseen myytävillä niskatuilla. Huonekalujen keinonahka – ja muoviosien puhdistus onnistuu. Softcaren hellävaraisella pesuaineella voidaan puhdistaa jopa joitakin kankaita, joille ei.

Pyyhi keinonahat tarvittaessa nihkeällä tai kostealla pyyhkeellä. Jos sen kuitenkin haluaa suojata, siihen sopii matteus. Elikkä kannattaa muoviosat ja keinonahka suojata hyvin jotteivat muutu vaaleiksi. Jos sohva on keinonahkaa, kannattaa koittaa cif creamia. Meillä myynnissä myös: – Annalan puhdistusainepakkaukset – Softcaren puhdistus- ja hoitoaineet. Teemme tekstisuojauksia valmiisiin kalusteisiin. Samoilla aineilla käsittelin keittiön keinonahka tuolit.

Softcaren tuotteista puhdistukseen sopivat nahan puhdistusaine, nestemäinen.

Hullujen päivien tarjoukset 2015

Softcare keinonahka

Mukana pakkauksessa myös froteeliina ja nahanhoito-ohjeet. Noudata tuotteen käyttöohjetta. Harjaa irtopöly kengistä käytön jälkeen pehmeällä. Cif professional kiillotusaine soveltuu puu-, laminaatti-, keinonahka -, muovi-, keraamisten. Vaatteiden ja kenkien hoitotuotteet – Read more about softcare, sopii, vaatteiden, hoitotuotteet, pyykinpesuaineet and protector.

Verhoilumateriaali helppohoitoinen Artifisual Leather, eli PU- keinonahka. Autossani on valkoista keinonahkaa olevan penkki ja siihen on osunut. Huonekaluliikkeistä voi ostaa nahanpuhdistusaineita esim.