Smaragdi symboli

Sekä smaragdi että akvamariini ovat molemmat beryllejä (alumiinisilikaatti). Hurskauden symbolina (nimitys piispankivi) sitä on käytetty paljon. Sen nimi tulee Kreikan kielen sanasta smaragdos. SMARAGDI VIHREÄ KEVÄÄN, UUDELLEEN SYNTYMISEN JA IKUISEN NUORUUDEN SYMBOLI.

TUO TOIVOA, USKOA, AUTUUTTA, HOIVAA SYDÄNTÄ. Rubiini veren, helmi neitseellisen syntyman, Jeesuksen ja Pyhyyden symboli.

8th wonder –pelissä kiinalaiset kasit tuottavat onnea

Smaragdi symboli

Sanotaan, että smaragdi vaihtaa väriä, jos sen kantaja on uskoton. Perusmuoto ja sen symboli on kuutio. Kaikki erilaiset kiteet rakentuvat. Smaragdi on viisauden, lempeyden ja ystävyyden kivi. Se luovuttaa kärsivällisyyden.

Smaragdi – ystävyyden, uskollisuuden ja avomielisyyden vertauskuva. Rubiini – tarmon, voiman ja toimeliaisuuden symboli.

Pelaa finn and the swirly spin

Smaragdi symboli

Smaragdit taas ovat yleisimmin vihreitä. Timantti on ikuisen rakkauden symboli. Currently viewing the tag: " Smaragdi ". Titaniitti symboloi hengen yhdentymistä materian kanssa. Kohottaa myötätuntoa ja tuo kaikkien neljän. Ametisti symboloi rauhaa, turvaa ja tyyneyttä. Akvamariini kuuluu berylli- ryhmän tärkeimpiin kiviin kuten myös smaragdi. Smaragdi ja granaatti: Vesimiehen kivet tukevat tietämystä, syvällisyyttä ja näkemystä.

Safiiri on viisauden kivi, joka symboloi rehellisyyttä. Renessanssiaikaan aristokraatit antoivat toisilleen smaragdeja ystävyyden symboleina. Symbolin taustalla on myös klassisia myyttejä, arabialaista runoutta. Tarinassa kiven kerrotaan olevan smaragdi, joka putosi Luciferin kruunusta hänen. Vientianen kuninkaiden vallan symboli Smaragdi -Buddha ryöstettiin ja vietiin Siamiin. Veistosta säilytetään edelleen Bangkokin Wat Phra Kaewissa. Korkea-arvoisempina symboleina nähdään neliapila, hevosenkenkä, tammenterho ja smaragdi. Avain on pelin Free Spins – symboli.

Pelin symbolit ovat arvokkaita jalokiviä: rubiini, ametisti, smaragdi ja ei unohdeta timanttiakaan.

Tiki tumble slot vie viidakkkoon

Smaragdi symboli

Näillä jalokivillä on omat Tiki-maskitkin, jotka ovat arvokkaimpia. Pelinäytössä näet 20 smaragdia joiden takaa on tarkoituksena löytää kimalteleva 7 – symboli taikka rahasäkki. Kimaltelevan 7 – symbolin ilmestyessä voitat. Kuninkaallisen palatsinsa yhteyteen Chakri pystyttää Smaragdi -Buddhalle uuden säihkyvän temppelin, Wat Phra Kaeon. Siitä tulee hänen valtansa symboli.

Treasure Palace ei tarjoa ylimääräisiä bonus-pelejä, mutta Wild- ja Scatter- symbolit tarjoavat monia uusia voittomahdollisuuksia! Kruunu on vallan symboli, mutta Euroopan kuningashuoneiden kruunut. Eerik XIV:n kruunussa on kaksi isoa smaragdia, kaksi isoa rubiinia. Voitat sen kertoimen, joka jää viimeisenä voimaan kolmen tyhjän osuman jälkeen. Symboli: Kuusisakarainen tähti, 12-lehtinen lootus. Pelissä voi olla useita smaragdeja.

Tämä nettikasinopeli sisältää monia erityylisiä symboleja. Siinä on ensinnäkin jalokivisymboleja: timantteja, smaragdeja, rubiineja sekä ametisteja, jotka kaikki. Onko sinusta löytämään ”salainen. Jokaista kaupunkia symboloi oma jalokivi.