Skanava palaute

Osallistu osuuskauppasi kehittämiseen, anna palautetta ja esitä kysymyksiä. Voit jättää meille HOK-Elantoa, asiakasomistajuutta tai internet- sivuja koskevan yhteydenoton sähköisen palautelomakkeemme kautta. Sähköpostiosoitteet S -ryhmässä ovat muotoa. Tällä lomakkeella voit lähettää palautetta Inexin toiminnasta. Tuotevastuu on siirtynyt SOK:lle 1.

Positiivisen palautteen voima

Skanava palaute

Kysy, kommentoi ja anna tuotepalautetta. Jos haluat antaa palautetta tai sinulla on kysyttävää myymälöistä, verkkokaupasta, tilauksista tai tuotteista, lähetä meille. Radisson Blu Hotellit Suomessa. S -market Veikkola Kiitos palautteestasi!

Onpa kiva kuulla, että olemme onnistuneet osaltasi yhdessä meidän päätehtävistä, eli helpottamaan asiakkaamme. S-ryhmän omat elintarvikemerkit Rainbow ja X-tra jakavat asiakkaiden. Tarvitsetko apua tuotteen valinnassa tai haluatko antaa meille palautetta? Lähetä meille tietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian! HOKElanto ottanee tämän palautteen vastaan. Laitetaan palaute myymälään ja valikoimien ylläpidosta vastaavalle taholle! Asiakkailta saatu palaute auttaa kehittämään meistä parempia.

Olin ladannut S -kauppojen sovelluksen kännykkääni ja avannutkin sen. Omaisten huolestunut palaute keräsi kiitosta muutoksen kourissa. Käyntiosoite: Fleminginkatu 34. Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan.

Nuori kokoomuspoliitikko Teemu Myllärinen ihmettelee Puheenvuoro-blogissaan sitä, mitä hyötyä S -etukortista kuluttajalle on. Lähetä palautetta, tiedusteluja jne. Jos haluat jättää palautetta tai kysymyksiä mistä tahansa asiasta, voit tehdä sen TÄSTÄ. S – kanava l Alueosuuskaupat l S-ryhmä. S -ryhmä on avannut uuden nettipalvelun, jonka avulla asiakas voi seurata ostoksiaan.

Palveluun on tallennettu S -etukortin avulla kerättyjä. S -ryhmä toteutti alkuvuonna tutkimuksen, jolla selvitettiin, mitä alle 25-vuotiaat. Nuoret osaavat antaa palautetta ja odottavat sitä, eivätkä istu. Positiivinen palaute auttaa säilyttämään myös mielen uteliaana uuden oppimiseen, joka on kaiken kehittymisen perusta. Erään tutkimuksen mukaan positiivisen ja rakentavan palautteen suhde tulisi olla.

Karla ketjuohjaus, Karlan palauterekisteri. S -ryhmän lahjakortti käy siellä missä hänkin! Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Palautelomakkeella.