Sisustustrendit 2019

Sisustuksen trendit ja muoti kulkevat yleensä melko lailla käsi kädessä. Kahdeksan kuvaa esittelee tulevan vuoden tärkeimmät sisustustrendit. Kestävät valinnat ja ekologisuus painottuvat vahvasti myös sisustamisessa. Kylpyhuoneeseen kannattaa satsata niidenkin, jotka eivät trendeistä välitä. Kevään 6 sisustustrendiä, jotka sopivat suomalaisiin koteihin.

Dekon toimitus esittelee uuden vuoden viisi kuuminta sisustustrendiä. Vaaleanpunaisen millennial pink -sävyllä oli hetkensä tänä vuonna, mutta nyt ne ovat virallisesti ohi! On aika tuoda tilalle uusia, kirkkaita värejä. Ahlströmillä on toimia kokonaisvaltaisena tunnelman luojana. Trendeihin perehtyessä esiin nousi ajatus, että ne ovat ehkä.

Sisustajan huonekalukauppa Veke tarjoaa inspiroivan katsauksen vuoden. Vierailin tammikuun alussa Frankfurtin. Lue 57 blogipostausta aiheesta sisustustrendit. Mitä sisustustrendit kertovat tästä ajasta? Uudet sisustustrendit ovat aina kiehtoneet ja inspiroineet minua. Talven sisustustrendi luennot klo 11 ja 14. Väriraadin valitsema värikokoelma.

Kevät on tyylikkäästi rustiikkinen. Mukana on ripaus etno-skandinaavista ilmaisua. Osta kevään trendikkäimmät sisustustuotteet Hemtexiltä. Vinkit vaatehuoneen sisustukseen ja vaatesäilytykseen.

Haastattelimme IKEA Suomen makuuhuoneiden tuoteryhmäpäällikköä Mikael Nordbergiä. Syksyn sisustustrendit ovat sallivat, ja useampia trendejä on pinnalla samanaikaisesti. Messinki on ajankohtaisin metalliväri ja pisara. Vaikka elämme vielä syksyä, on jo aika kurkata tulevan vuoden sisustustrendeihin. Iga-aastasel Soomes toimuval Elamumessil tutvustatakse tulevasi trende nii kodusisustuses, aedade lahendustes. Työnnän käden farkkujen takataskuun. Ok, lähdenpä arpomaan tämän ja ensi. Uljasta uutta vuotta on tallattu eteenpäin jo toista viikkoa, joten lienee korkea aika ennustaa sisustamisen tärkeimmät suuntaviivat vuodelle.

Selkeät linjat ja kulmikkaat muodot yhdistävät kylpyhuoneen muuhun kodin. Edellinen Seuraava John cullen Koti tyyli Se on jännittävää aikaa koristella junkies. Kesän kukkiva sisustus, asuntomessujen tärpit. Tämä ei ehkä innoita suomalaisia maalaamaan. Sisustusarkkitehtävä ei vain avaa sen. Mitkä tyylit ovat pinnalla juuri nyt suomalaisissa. Suomen suurin ja mielenkiintoisin huonekalu-, sisustus – ja designtapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa 11.

Interior design blog from Finland. Tänä vuonna sisustustrendeissä nähdään murrettuja värejä. Mitä uutta tuleva kevät tuo sisustusrintamalle? Muutama vuosikymmen sitten sisustustrendeissä oli nähtävissä vuosi toisena jälkeen erittäin vahvoja trendejä. Viime aikoina ollaan kuitenkin. Siinä ovat kolme avainsanaa kevään sisustustrendeissä.

Avotakka on Suomen suosituin ja vaikuttavin sisustusmedia. Se on innostava, asiantunteva ja rennon tyylikäs suunnannäyttäjä, joka saa lukijansa. Koti ja keittiö on aidosti suomalainen, täyden palvelun sisustuslehti. Se tarjoaa vinkit vihersisustukseen ja puutarhaan, sesongin parhaisiin ruokiin.