Sisustusideoita seinälle

Kotiin sisustusideoita sanalle seinien sisustus. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Raakavalmis loft-asunto – asukas osti vain seinät, rakensi itse kodiksi. Seiniä sisustamalla voit muokata tai rytmittää tilaa tai parantaa.

Sommittele omalle seinällesi sopiva kokonaisuus.

Sisustusideoita – ruosteesta rakkautta

Sisustusideoita seinälle

Tauluista kuvioituun tapettiin, tyhjälle seinälle voi keksiä monenlaista täytettä. Kun makuuhuonetta sisustaa, sisustus pyörii mitä todennäköisimmin jonkinlaisen. Parhaat sisustusideat yllättävät ja saavat aikaan muutoksen. Vahvoja värejä näkyy niin seinissä, tekstiileissä kuin huonekaluissakin, eikä voimakkaita kuoseja.

Katso yli 100 ihanaa IS-lukijoiden sisustusideaa – Osallistu Ihana koti -. Tässä kodissa olohuoneen pöytä on itse kootti lavoista ja seinää.

Sisustusideoita ja käytännön vinkkejä

Sisustusideoita seinälle

Dekon sisustusidea minibudjetille: vaihtele järjestystä. Edullinen ja helposti muunneltava taidegalleria oman kodin seinälle syntyy. Kymmenenkin senttiä irti seinäpinnasta riittää. Muista myös, että kaikkea ei tarvitse sijoittaa seinän viereen. Meidän asunnon jokainen seinä on valkoinen, joten olisi kiva saada jotain piristystä niille. Haluaisin jotain tauluja, julisteita, hyllyjä, you name it. Käytä tummien värien sijaan vaaleita ja raikkaita värejä mahdollisuuksiesi mukaan. Maalaa seinät valkoisiksi ja verhoile sohvasi beigeksi.

Lue parhaat sisustusideat ja -vinkit täältä. Kuviollisen ja kirkkaan ryijyn laittaminen makuuhuoneen seinälle on helppo ratkaisu tyhjän seinän. Uudistuneessa Cello Season -mallistossa on modernin tyylikkäitä sisustustauluja. Jo kaksi yhteensopivaa taulua saavat aikaan. Keltainen sisustus IKEASTA tuo väriä arkeen. Olohuone, jossa tummanharmaa sohvasänky, roosat seinät ja raidallinen matto.

Mulla on semmonen vähän yli seinän kokonen sisustus -tapetti New Yorkista ja sit mahollisimman pienet, valkoset huonekalut ja semmonen jättimäinen.

Sisustussuunnittelija tomi kouvolan sisustusideoita

Sisustusideoita seinälle

Miten uudistaisit kylpyhuonetta? Sisustusideoita remonttiasi varten. Kaipaako kotisi lattiat ja seinät uutta ilmettä? Materiaalit päätin valita vaaleiksi: vaalennettu tammilattia, valkoiset seinät ja valkoiset kaapinovet keittiössä raikastavat koko tilan. Marian äidin, Mirjam Kiiskin, maalaamalle taululle on koteloitu seinään oma valaistu.

Jokunen vuosi sitten olohuoneeni yksi seinä jäi paljaaksi, kun nostin. Huoneen tummansiniseksi maalatut seinät, metallikaappi, Eki-traktorinistuin ja Betoni-lampunjalka luovat dramaattisen tunnelman. SipoArtin sisustusideoista löydät uniikkia sisustustaidetta tilojen yleisilmeen muuttamiseen varsin. Tervetuloa askartelu- ja sisustusideoiden pariin. Kuvia seinälle VAIN omista töistä.

Seinäkoristeet muuttavat tyhjän seinän eläväksi ja energiseksi. Niillä saa helposti tyhjänoloisesta ja tylsästä huoneesta kodikkaan ja elävän. Suunnitteluvaiheessa voit maalata seinät eri värillä, asentaa toisenlaisen pöytätason tai vaihtaa uudet, valkoiset kodinkoneet ja keittiökalusteet vanhojen. Yksiväristä maalausta voi toteuttaa myös itse suoraan seinään tai pienemmin tauluina, kurkkaa monochrome-ideoita vaikka Pinterestistä.

Seinäkoriste onkin kenties yksi helpoimmista tavoista saada uutta piristystä kotiin vähällä.