Siivouspalvelu laukaa

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Etsitkö yrityksen Kirsin Kotiapu Tmi tarkempia tietoja. Paikkakunnalta Laukaa löytyy yrityksen toimipiste. Kotisiivoukset ja yrityssiivouspalvelut.

Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Saarijärvi, Äänekoski.

Siivouspalvelu laukaa: alueesi siivouspalvelut

Siivouspalvelu laukaa

Selaa siivouspalvelut Laukaalla Care. Siivouspalvelu pitää huolta kotisi ylläpidosta. Terhimaaria tarjoaa ammattitaitoista kotisiivousta helpottamaan arkeasi. Asutko kerrostalossa, rivitalossa vai omakotitalossa?

Sillä ei itse asiassa ole väliä, sillä. Siistissä kodissa on mukava asua. Kauttamme saat iloisen, ahkeran ja luotettavan työntekijän huolehtimaan kotisi.

Kotiapua ja hoivapalveluita äänekoski

Siivouspalvelu laukaa

Sisältö-haun tulokset hakutermillä SIIVOUSPALVELUT LAUKAA. VATTIPAJAN OSASTOT: Pikseli, graafiset mediapalvelut. Serviisi, kahviot ja veteraanien siivous. Meiltä ammattitaitoinen sekä joustava kotisairaanhoito ja kotihoito Laukaan alueella.

Sovimme siivoukset asiakaskohtaisesti. Meillä on vuosikymmenien kokemus siivousalasta ja vahva. Netta Mattila tarjoaa asiakkailleen luotettavasti ja ammattitaidolla monipuoliset siivous – ja kotipalvelut Jyväskylän sekä ympäristökuntien alueella. Siivous voidaan suorittaa joko kahden tai neljän viikon välein. Yritys: TH putkitus ja siivouspalvelu, Laukaa – Katso yhteystiedot, taloustiedot sekä uutiset maksutta Taloussanomien yritystietopalvelusta.

Valtakunnallinen Alina tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita kotiin. Perustehtävämme on parantaa ikääntyvien, lapsiperheiden tai muuten huolenpitoa. Kiinteistö Oy Laukaan Takomonkatu 7. Hankasalmi Jyväskylä Laukaa Muurame. Kotiapua, hoivapalveluita, siivouspalvelua.

Henkilökohtainen avustaminen, asiointiapu, omaishoitajien lomitus. Palveluseteli, Äänekoski, Saarijärvi.

Vuokrataan kerrostalo yksiö

Siivouspalvelu laukaa

Katso kaikki avoimet työpaikat haulle Siivous, kotityö ja pesulapalvelut, Keski- Suomi. Tarvitko siivouspalvelua, ikkunanpesua, kotipalvelua, hoivapalvelua. Centrum Home on Jyväskylän kaupungin ja Laukaan kunnan tukipalveluiden tuottaja. Tutustu vuokra-asuntoon: kerrostalo Yksiö Laukaa Laukaantie 3. Asuntoon erikseen tilattavissa siivouspalvelu ja liinavaatehuolto. Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä. Etsi uusimmat avoimet työpaikat joiden sijainti on Laukaa käyttäen Careerjetia. ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja.

Siivous voi olla säännöllistä viikkosiivousta tai se voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. Hae Osa-aikatyö työpaikasta alueella Laukaa. Tällä sivulla voit tutustua kaikkiin ISS Palveluiden avoimiin työpaikkoihin.

Meille voit hakea töihin vain täyttämällä sähköisen hakemuksen.