Sermit kotiin

Vertaa ja tilaa Sermejä netissä osoitteesta ShopAlike. Löydät valikoimastamme laadukkaat huonekalut eri valmistajilta. Löydä omat suosikkisi satojen. Sermille löytyy monta eri käyttötarkoitusta – vain mielikuvistuksesi toimii rajana.

Kolmiosainen sermi, jossa kolme vapaasti taitettavaa osaa. Edullinen taittuva sermi sopii tilanjakajaksi.

Hauskoja ja monikäyttöisiä huonekaluja

Sermit kotiin

Meiltä edullisesti sermit ja tilanjakajat toimistoon sekä näkösuojat takapihalle. Sermi on hyvä ja edullinen tilanjakaja toimistoon. Käytännöllinen tilanjakaja – vinkit pieneen kotiin. Todella hyvä vaihtoehto huoneen tai tilanjakajaksi on sermi. JYSK tarjoaa useita käytännöllisiä ja kauniita kodin piensäilytysratkaisuja.

Etsitpä kukkapöytää, sermiä, tarjotinpöytää tai korivaunua, löydät ne kaikki meiltä. Kaunis sisustuselementti jakamaan tilaa tai suojaamaan katseilta.

Koristeltu kangas sermiin ja kultaiset kynttiläjalat

Sermit kotiin

Sermin runko on puinen, liitoskohdissa on kolme saranaa. Tilanjakajana ääntä eristävä sermi on erinomainen ratkaisu monenlaisiin toimistoihin. Monipuoliset sermit ja seinäkkeet toimistoon löydät Iskun valikoimasta. Voit käyttää sitä missä tahansa huoneessa, missä kaipaat lisää yksityisyyttä. Neljästä paneelista koostuvan taitettavan sermin kokonaispituus. Artek: Aalto Säleseinä, sermi, Muu sisustus, Sisustus ja huonekalut, Espoo. Onko toiveenasi jakaa pieni tila, kaipaatko suojaa katseilta vai tahdotko piilottaa rojuja? Sermit taipuvat moneen käyttötarkoitukseen.

Nyt valikoimastamme löytyy myös työterveyttä edistävä pöytäseinäke ilmanpuhdistimella. Monitorin etuseinä puhdistaa ilmaa, samalla kun sermin akustiikkalevy. Sellainen Japanilaishenkinen paperihässäkkä on myös ok. Suojaa kotipihasi tuulelta ja uteliailta katseilta helposti näkösuojilla ja markiiseilla. Tutustu valikoimaamme tästä ja tilaa edullisesti kotiin! Mitä mainion keino tilanjakamiseen. Valkoinen sermi toimii tilanjakajana tai näkösuojana.

Sermin koko on avoimena 132 x 180 cm.

Akustinen pöytäsermi töihin tai kotiin

Sermit kotiin

Sermin osat ovat kiinni toisissaan saranoilla. Kuljetus kotiin, sisäänkannettuna – Pakkauksen purku ja poisvienti. Suunniteltu kotiin, joka on alati liikkeessä. VEBERÖD- sermin koukuissa voi säilyttää luovasti mitä tahansa keittiövälineistä toimistotarvikkeisiin. Sermin sisällä on akustiikkalevy, joka vaimentaa tehokkaasti ääntä työympäristössä.

WINDSOR- sermi – Luonnonväri – Huonekalut – Jotex. Tulip-väreillä voit koristella kankaan lisäksi myös monia muita materiaaleja kuten puuta, kipsiä, posliinia, lasia, metallia ja pahvia.