Sepeli 616

Sepeli 6-16 mm sekavärinen suursäkissä. Perinteinen salaojasepeli 6-16 mm soveltuu moniin kohteisiin, kuten salaojiin sokkelin ympärille, seinien. Sepeli läpäisee hyvin vettä ja pitää pihan siistinä. Sepeli – Tilaa sepelit joko irtotavarana tai suursäkissä suoraan.

Rakeiden pinnat ovat murtopintaisia ja sepeli voi sisältää jonkin verran myös suurempia.

Sepeli irtotavarana tai suursäkissä verkkokaupastamme

Sepeli 616

Oikein käytettynä tuote estää tehokkaasti perusmaasta nousevan veden vedennousun. Siitä on seulomalla puhdistettu hienoaines, näin tuote ei tiivisty. Säkin hinta sisältää toimituskulut. Pyydä erillistarjous, jos sinulla on tarvetta suuremmalle määrälle. Murskeet, sepelit, kivituhkat.

Pesty sepeli on raekooltaan 5-16 mm märkäseulottua, murskattua kiviainesta ilman luonnonpintoja. Se on parasta kiviainesta kapillaarikatkoon.

Luonnon kiviaines kalliomurske

Sepeli 616

Kalliosta murskattu ja seulottu kiviaineslajite 6-16 mm. Tuotteesta on seulomalla poistettu hienoaines. Käytetään normaalissa kuivatustilanteessa. Sepelin käyttökohteita ovat mm. Kalliosepeli 6-16 mm(raekoko) on monikäyttöinen, murskattu ja seulottu kiviaines salaojiin ja esim. Sepeli on teräväreunaista, murskattu kiviainesta.

Noi kiviainekset kuljetti meidän tontilla kaivuutyöt tehneen. Pihojen ja jalkakäytävien hiekoitukseen murskattua sepeliä. Puhtaasta sepelistä on seulottu kaikkein hienojakoisin aines pois. Sitä käytetään rakennusten sokkeleiden ympärillä estämässä. PARAS-multa kuorikate seulottu hiekka leikkihiekka kivituhka 0–6 mm pihamurske 0–16 mm sepeli 6–16 mm.

KaM 6-16 mm sepeliä käytetään pihojen pintakerroksena ja eri kohteisiin koristeena. Materiaali soveltuu ensisijaisesti salaojitukseen ja myös rakennusten. Sepeliä käytetään normaalissa. Verkkokaupastamme tilaat laadukasta mursketta, sepeliä, soraa ja hiekkaa.

Pienrakentajan kiviainesopas

Sepeli 616

Kiviaineksemme sopii esimerkiksi teiden ja talojen rakentamiseen, isoihin ja pieniin. Maa-ainesmyynti- ja kuljetukset. Tee tarjouspyyntö Määrälaskuri. SEPELI 6-16, Salaojasepeli, rakennusten ja seinien vierustan täyttö.

Esimerkiksi sepeli 6-16 tarkoittaa, että raekoko on 6 ja. Kivituhkat, asennushiekat, saumaushiekat, leikkihiekat, murskeet. Käyttötarkoitus: maanvastaisen lattian alle ja perusmuurin (sokkelin) ympärille. Olen hieman ummikko näissä asioissa ja kysyisinkin viisaammilta.

Eli tiehen tullut painumia ja pitäisi soraa tielle ajaa. Tuotteet ja hinnat: Säkkihinnat ilman kuljetusta. Kaikki maa-ainestilaukset tällä lomakkeella koko Pohjois- Pohjanmaan alueella. Jo Aleksis Kivi kirjoitti, että voimallinen tahto vie miehen vaikka läpi harmaan kiven. Tämä pätee TerraWisen kiviaineksen tuotannossa.

Edellä yksilöityjen tuotteiden suoritustasot ovat ilmoitettujen suoritustasojen mukaiset.