Screen rullaverho

Rullaverho säilyttää läpinäkyvyyden valoa kohden ja suodattaa. Erinomaisesta lämpö- ja häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä. Screen – rullaverholla estät tehokkaasti lämmön siirtymisen sisätiloihin. Screen – Rullaverho on erittäin käytännöllinen sekä tyylikäs kodin sisustuselementti.

Tilaa Edullisesti Sol-Verkkokaupasta.

Rullaverho screen valkoinen

Screen rullaverho

IHANIN -screenrullaverhot soveltuvat mm. Auringolta suojaavat screen – rullaverhot netin kautta mittatilauksella. Oiva valinta julkisiin tiloihin ylivoimaisen energiatehokkuutensa ansiosta. Palosuojattu screenkangas – aurinkosuojakangas alentamaan auringon kuumuutta.

Screen 5% screen verho suodattaa lämpöä hyvin. Alentaa lämpötilaa parvekkeella, terassilla ja huoneessa. Sisätiloihin ja lasitetulle parvekkeelle sopivan Presto Screen -kaihtimen screen – kangas siivilöi valoa ja blokkaa tehokkaasti lämpöä ulospäin aurinkoisella säällä.

Sunsystems screenkaihtimet

Screen rullaverho

Se viilentää tehokkaasti sisätiloja ja antaa loistavan lämpö- ja. Rullaverhot on saatavilla myös moottorikäyttöisinä kytkimellä tai kaukosäädinohjauksella. Screen -kankaasta voidaan valmistaa rullaverhoja, paneeliverhoja. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Samalla sinulla kuitenkin säilyy.

KANKAANA VALITAAN SILLON JOKO SCREENKANGAS TAI LÄPINÄKYVÄ PVC CLEAR. LÄPINÄKYVÄLLÄ KANKAALLA VERHO TOIMII KUTEN LASITETTU. Uutta Kirschiltä: lasitetuille parvekkeille Screen rullakaihdin, säilyttää näkymän ulos. Vähentää häikäisyä ja suoraa auringonvaloa. Kuulaketjukäyttöinen VALKOINEN screen rullaverho. Viime vuosina screen -verhot ovat nostaneet suosiotaan ja niitä. Heiltä saa paljon muutakin kuin screen -verhoja ja rullaverhoja esim.

Läpinäkyvästä screen -kankaasta valmistetut rullakaihtimet suodattavat valon määrää poistaen kuumuuden. Voidaan asentaa joko kattoon tai seinään. Makuuhuoneeseen suosittelemme pimentävää kangasta, jotta uni tulisi paremmin. Keittiöön, työhuoneisiin ja parvekkeille sopivat erityisesti screen – verhot, jotka.

Rullaverho ihanin screen 70×170 cm

Screen rullaverho

Kaihtimissa käytettävät laadukkaat screen-kankaat suodattavat ja säätelevät. Lapsiturvallisuus on minulle kaihtimessa tärkeintä (ei sisällä narulenkkejä), SunSeal Screen SunSeal Black Out Rullaverho Sivuverhot Ikkunakalvo, Moottoroitu. Rullaverhokankaista on käytössä erikoiskäsiteltyjä tekstiilikankaita läpikuultavista pimentäviin, bambumateriaaleja ja screen -kankaita. Torikaihdin myy rullaverhoja, jotka tuovat tilaan lämpöä ja uutta ilmettä. Valikoimaan kuuluvat myös pimennysverhot ja screen -verhot. Tiheämmät kankaat suodattavat. Screen -kangasta voidaan käyttää erilaisissa lopputuotteissa, joten screen – kaihdin voi olla rullaverho, pystylamelli, paneeliverho tai katosverho riippuen. Screen rullaverho Suodattaa päivänvaloa ja estää kirkkaan auringonvalon pääsyn suoraan huoneeseen.

Se sopii hyvin huoneisiin, joissa haluat säilyttää.