Saunan sävytys

Sävytettävä Supi Saunavaha löylyhuoneen puupintojen käsittelyyn. Tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja ikkunanpuitteiden. Saunan seinät, ja nyt myös lauteet, voit nyt sävyttää mielesi mukaan. Värittömän saunavahan voit sävyttää sävyihin Kuultavat sisävärit -värikartasta ja antaa suojan saunan puupinnoille.

Supi Arctic taas luo helmiäishohdetta. Jos suunnitelmissa on saunan seinien maalaus valkoiseksi tai harmaaksi.

Diy: saunan seinien käsittely saunavahalla

Saunan sävytys

Harmaa ja musta saunavaha puolestaan luo rauhallista tunnelmaa saunaan. Päädyin kuitenkin lopulta sävyttämään saunani sisäpuolelta noudattaen Kailan ohjeita mahdollisimman kevyen pintakäsittelyn suhteen. Vanhassa asunnossa kylpyhuoneen puolella oli tammen väriset tasot. Vaikka pidänkin enemmän tumman ruskeasta, päätin sävyttää lauteet. Viimeistele saunan tunnelma oikealla sävyllä.

Tummat lauteet tuovat mieleen nostalgisen savusaunan, valkoisessa saunassa taas on moderni. Voit suojata saunan pinnat ja myös vaihtaa niiden väriä näillä vinkeillä.

Leppäpaneelin ja lauteiden käsittely???

Saunan sävytys

Väritön saunavaha voidaan sävyttää Kuultavat sisävärit -kartan tiettyihin sävyihin. Supi-saunasuoja on sävytettävä pintakäsittelyaine, joka sopii erityisesti löyly, pesu- ja pukuhuoneiden paneeliseinien ja -kattojen suojaamiseen. Uutta ilmettä haettiin Cello sauna saunavaha -käsittelyllä. Saunan penkki oli karmaisevassa kunnossa, se oli maalattu joskus aiemmin, mutta nyt maali oli. Liberonin mustan harmaalla priillä. Sävytyksen jälkeen paneelin voi vielä suojata paneelisuojalla. Sun Sauna Uutuus: Valkoinen, leveä ja suorareunainen Haapa paneeli nyt varastossa! Huomoithan että tummaksi sävytetty sauna tarvitsee riittävän voimakkaan valaistuksen!

Paneelit voidaan myös sävyttää! Saunan sävytys valkoiseksi tapahtuu käsittelemällä puupinnat kuultavilla sävytteillä. Katso Meidän Mökin ohjeet ja anna kellastuneelle. SATU SAUNAVAHA on vesiohenteinen luonnonvahaa sisältävä suoja-aine saunan puupintojen käsittelyyn. Se muodostaa vahamaisen likaa ja vettä hylkivän. Vanhat saunan puuseinät saivat täysin uuden ilmeen Cellon saunavaha- käsittelyn ansiosta.

Eilen illalla laitoin yhden kerroksen hiilen sävyistä saunavahaa saunaamme. Märkänä se oli aika tumma, lähes musta.

Saunan sävytys valkoiseksi

Saunan sävytys

Eilen ryhdyin tuumasta toimeen ja aloitin saunan pintojen käsittelyn. Eilen ostimme uudet lauteet ja taidanpa sävyttää seinät nyt tummiksi! Olen seurannut keskustelua seinien ja lauteiden käsittelystä, mutta olen nyt ihan ymmälläni kun vanhat käsitykseni ovat horjuneet. Tartuin mielelläni tilaisuuteen kokeilla tuotetta yli 25 vuotiaan talomme ikäänsä nähden hyvässä kunnossa olevaan saunaan. Huh, varsinainen loman alku ollut meikäläisellä. Joka päivä olen maalannut saunaa useamman tunnin ja tänään lisäksi pesin terassin, jotta voin sen huomenna. Supi Saunavaha on Tikkurilan sävytettävä tuote löylyhuoneen kaikkien puupintojen käsittelyyn.

Sama tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä. Saat yhdellä käsittelykerralla ylellisen suojan saunan lauteille, paneeleille ja katolle. Haluaisin käsitellä saunan tummemmaksi. Sauna on vanha ja haluasin sinne uutta ilmettä. Postauksessa kattavat kuvat ja ohjeet itse toteutettuun sauna – ja kylpyhuoneremonttiin. Mukana myös vinkkejä ja tiedot remonttitarvikkeista. Tämän remontin kohteena oli pesuhuoneen, sekä saunan. Sauna on paikka, jonka pesemisen moni suomalainen unohtaa – vaikka tilassa hikoillaan voimakkaammin kuin kuntosalilla.

Tutustu Saunapintojen käsittely valikoimaan ja tarjouksiin tästä. Tilauksesi toimitetaan kätevästi kotiinkuljetuksella.