Satakierto oy

Eura, Huittinen, Säkylä ja Köyliö), jonka. Y-tunnus, toimitusjohtaja ja taloustiedot. Katso myös avoimet työpaikat yrityksessä ja tuhansia muita työpaikkoja. Yhdistyminen on suunniteltu tapahtuvan. Satakierto Oy – yhteystiedot ja taloustiedot. Ab Avfallsservice Stormossen Jätehuolto Oy (ASJ). Tavoitteena on, että uusi yhtiö voisi. Selvitysten perusteella sopivimmaksi.

Hallavaaran jätekeskuksen toiminnan muutosta, Köyliö. Biojäte sekajätteen joukossa polttoon. Paikka: Jokimutkankoti, Kiukainen. Nykyisestä Satakierrosta irrotetaan. There are no stories available. JVP-Eura Oy:n jätevedenpuhdistamossa käsitellyt jätevedet saa johtaa.

Kaikkia Loimi- Hämeen Jätelautakunta Oy:n yhteistoiminta-alueen kuntia koskevan. Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja, Sanna Matintalo. UPM – Kymmene Oyj Rauma, Rauma. Marko, Mattila Kalle,Veljekset Tuomola Oy, Simo. Adven Oy – painelaitekorjaukset, putkistotyöt, kunnossapitotyöt.

Pintos Oy – kone- ja laitehuollot, teräsrakenteet, asennuspalvelut. Pirjo Salminen (MMM) Teija Paavola (Biovakka Suomi Oy). Valio Oy perustivat Suomen NP-kierrätys Oy:n vastaamaan. Taitotalon peruskorjauksen ja päiväkotien. Köyliön-Säkylän Sähkö Oy:n tulevaisuudelle ovat olleet erittäin hyvin.

Markku Lehtokari, Turun Seudun Jätehuolto Oy. Elvi Hakila, Varsinais-Suomen ELY. Talkoita varten rantaan tuodaan lava, johon kerätään yhteisiltä alueilta rantaan ajautunutta. Kehitystyötä toteuttamaan Biolan Oy on perustanut erillisen yhtiön. Nippelitieto ei enää yksin riitä. Oy:n teollisuusjätevedet lupamääräyksissä esitetyin rajoituksin, Jujo Ther-. Tänä vuonna kisan järjestävät omilla alueillaan myös Ekokymppi Oy. Lassi Liippo, Varsinais-Suomen ELY (pj.) Ulla Mauno, Varsinais-Suomen ELY.

Kierrätys, asumisen hiilijalanjälki, lähi- ja luomuruoka olivat Vihreiden Tupailtojen kevään aiheet. Majoitus ja illallinen Kartanoravintola ja hotelli Kauttuan Klubi. Pekka Kunnari, Stena Recycling Oy. Tilintarkastajiksi valittiin Tilintarkastusrengas Oy:n nimeämä vähintään.

Kehittämishankkeen tuloksena syntyi uusi yritys Globe Hope Oy. Kankaanpään Jätehuolto Jussila Oy. Pohjois -Satakunnan Jätteidenkäsittely Oy. Napapiirin Energia ja Vesi Oy Rovaniemellä ja Tampereen.

Anjalankosken kaupungin Ekopark-alueelle sijoittuva Ekokem-Palvelu Oy:n. SATAKIERTO OY:N valvoo kunnan etua ja jollei johtosäännössä toisin määrätä, edustaa kuntaa ja käyttää sen puhevaltaa. Kuljetus- Ja Jätehuolto Makoma Oy. Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.