Salaiset paikat turussa

Turussa on monta paikkaa, joihin vain harvat ja valitut pääsevät. Listasimme kymmenen paikkaa, joissa kaikissa et ole varmasti käynyt. Parasta Turussa on elävä jokiranta, ylistetty ruoka ja. Joku kolmesta omistajasta on aina paikalla valvomassa laatua.

Kiinnostaako Turun salaisin kahvila, paras piknik- paikka tai söpöimmät muotiputiikit?

Turku philharmonic (@turkuphil)

Salaiset paikat turussa

Kokosimme listan kesäkaupungin helmistä. Nyt kävi semmoinen että kaveripariskunta on muuttamassa Turkuun ja. Top 10 tekemistä Turussa kertoo kuumimmat vinkit: mitkä ovat parhaat. Vaikkapa toi Itäharjun tornin alusta hyvä esimerkki. Liekkö nyt mitään niin salaista paikkaa.

Listalla olevat kahvit " salaisilla ainesosilla" tuo jännitystä päivään!

Näissä paikoissa turussa et varmasti ole käynyt

Salaiset paikat turussa

Turun ulkoilupaikkojen helmi on tietysti kaikkien turkulaisten rakastama. Salaiset " Kuuvannokan kalliot ovat varmaakin puolien kaupungin. Turun ravintolatarjonta ei kalpene muiden kaupunkien rinnalla. Aurajoen rannalla sijaitseva turkulainen huippuravintola Mami on paikka, josta saa. Näin selviät kunnialla kreikkalaisen tavernan salaisesta etiketistä – 8 nopeaa vinkkiä. Maailmalla on monta huippusalaista paikkaa, joista tiedetään. IS poimi kirjasta 10 erittäin salaista kohdetta, jotka ovat niin salaisia, että jos.

Paikallisopas: Suvi Aarnio Värikkäämpää turkulaista saa hakea. Suvi Aarnio eli Kiki Hawaiji on eloisa ja tyylikäs burleskitähti ja kuvataiteilija. Joulukonserttiimme on vapautunut joitain paikkoja, toimi nopeasti jos haluat liput. Päällikön hytti jo paikoillaan – Merivoimien uudet laivat suunnitellaan salaisessa paikassa Turun seudulla. Turun puukotusoikeudenkäynnissä tuli tiistaina ilmi uusia seikkoja Abderrahman Bouananen vankeusajalta.

Paikan löytää, kun kääntyy Kakskerrantieltä järvenrantaan johtavalle. Keskellä metsämaisemaa sijaitseva Maarian uimaranta on Turun.

Tukikohdat ja kallioluolat

Salaiset paikat turussa

Aina ei tarvitse lähteä kauas löytääkseen kaunista luontoa, vaan retkikohde saattaa löytyä jopa. Upea biljardisali, baari ja sauna Turun keskustassa. Onko työ-, kaveri- tai joku muu porukkasi ilman illanviettopaikkaa? Galaxie Center on Turun suurin biljardiravintola keskella kaupunkia. Onko bändisi paikka parrasvaloissa?

Turun Kauppatorille on muodostunut uhrien muistopaikka. Kuvagalleria Turun puukotuksista: kokosimme kuvia paikan päältä ja. Lähteet: Pohjois-Korea ja Yhdysvallat neuvottelevat salaisessa paikassa Ruotsissa.