Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti

Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti
Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti

Sekoita ja sovita värejä kuvioiden muodostamiseksi tai pysy yksivärisissä väreissä luodaksesi ainutlaatuisen ilmeen. Mukana Sonora-maton laatat – 12″ x 12″ – Nexus-mallisto in…
Burgundy SKU: 15203797

Sinulla on paljon vaihtoehtoja, kun kyse on lattiapäällysteestä asuin- tai liiketilaasi. Kovapuusta laminaattiin ja laattoihin voi olla vaikea tietää, mikä vaihtoehto sopii sinulle. Vaikka ne eivät ehkä olekaan juuri nyt tutkassasi, mattolaatoilla on useita etuja, joista sinun tulisi olla tietoinen.

Erinomainen valinta vilkkaasti liikennöityihin tiloihin ja suunnittelijoiden inspiroimiin ulkoasuun, mattolaatat voivat tarjota etsimäsi hienostuneen tyylin ja pitkäaikaisen kestävyyden. Mattolaattoja on saatavana tummina, vaaleina, kuvioituina ja kuviollisina, ja ne ovat myös erittäin monipuolisia, jos haluat luoda ainutlaatuisen ilmeen. Tämän oppaan avulla saat lisätietoja liimamattolaatoista osoitteesta .

Mattolaattojen edut

Mattolaatat tarjoavat useita etuja verrattuna seinästä seinään olevaan mattoon tai koviin lattiamateriaaleihin. Tässä on joitakin etuja, jotka sinun on hyvä tietää, jos harkitset mattolaattojen käyttöä kotiisi tai liiketiloihin:

– Mattolaatat ovat kustannustehokkaita. Mattolaattojen käyttö voi säästää rahaa verrattuna moniin koviin lattiapäällystevaihtoehtoihin ja seinästä seinään -mattoihin.

– Asennus on helppoa. Itseliimautuvat mattolaatat voidaan yleensä asentaa suoraan kestävälle, hyvin hoidetulle aluslattialle pienellä valmistelulla. Pehmusteilla varustetut kuoriutuvat ja liimattavat mattolaatat voidaan monissa tapauksissa asentaa koko huoneeseen muutamassa tunnissa.

– Ne ovat kestäviä. Mattolaatat on suunniteltu kestämään paljon jalankulkua vilkkaissa tiloissa, eivätkä ne taatusti koskaan haurastu, vetoketjuuntu tai purkaudu. Yksittäiset mattolaatat on myös helppo irrottaa ja vaihtaa tarpeen mukaan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse uusia koko lattiaa tahrojen, läikkien tai tahrojen takia.

– Mattolaatat ovat helppohoitoisia. Koska mattolaatat pidättävät luonnostaan vähemmän likaa ja roskia kuin muut mattomateriaalit, ne eivät vaadi juurikaan syväpuhdistusta. Tarvitset useimmissa tapauksissa vain imurin pitämään mattolaatat parhaan näköisinä. Erittäin kestävät mallit kestävät myös erityisen hyvin paikallispuhdistuksen.

– Ne tarjoavat valtavasti joustavuutta muotoilun ja kuvioinnin suhteen. Luo oma kuvio, valitse eri väreistä tai pidä ilme yksinkertaisena neutraaleilla tyyleillä. Vain mielikuvituksesi on rajana, kun valitset mattolaatat.

– Mattolaatat vaimentavat paljon enemmän runkoääntä kuin kovat lattiat. Tämä voi olla erityisen tärkeää liiketiloissa ja vilkkaissa asuintaloissa.

– Mattolaattamme ovat kestäviä ja valmistettu ilman lateksia. VOC-vapaat mattolaatat varmistavat, että sinä, perheesi tai työntekijäsi ja asiakkaasi eivät hengitä mahdollisia myrkkyjä.

– Mattolaattoja voidaan käyttää sisällä tai ulkona. Varmista, että etsit ulkokäyttöön hyväksyttyjä mattolaattoja, jos olet luomassa oleskelutilaa, terassialuetta tai muuta ulkotilaa.

Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti
Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti

Mattolaatat, jotka ovat kestäviä ja kauniita, erityisesti suunniteltu kaupallisiin ja yksityisiin asennuksiin sisä- ja ulkotiloissa Sisältää Sonora-maton laatat – 24″ x 24″ – Prominence Collection -mallisto vuonna
Ocean Blue SKU: 15273938

Mattolaattojen asentaminen

Mattolaatat on helppo asentaa, joten ne ovat ensiluokkainen valinta tee-se-itse-ostajille ja asennuksiin, joissa nopeus on ensiarvoisen tärkeää. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit asentaa mattolaatat oikein:

Vaihe 1:

Varmista, että aluslattiasi on huippukunnossa, eikä siinä ole syviä kolhuja, uria tai muita vaurioita. Tukeva aluslattia takaa vankan asennuksen, vaikka olisitkin kokenut ammattilainen.

Vaihe 2:

Kerää kokoon asennuksessa tarvittavat työkalut. Yleensä tarvitset vain mittanauhan, yleismitta- tai mattoveitsen, liituviivan, leikkuumahdollisuuden ja asianmukaiset silmäsuojaimet.

Vaihe 3:

Tarkasta kaikki lattiamateriaalit ennen kuin aloitat asennusprojektin. Etsi vaurioituneita tai värjäytyneitä laattoja.

Vaihe 4:

Aseta laatat kuiviin, jotta näet valitsemasi kuvion ennen mattolaattojen kiinnittämistä paikoilleen. Kuivamittaus on myös hyvä tapa kokeilla erilaisia asetteluja.

Vaihe 5:

Aloita asennus huoneen keskeltä, kun olet päättänyt sopivan asettelun mattolaatoillesi. Voit etsiä ja merkitä huoneesi keskipisteen mittaamalla yhtä pitkän matkan seinästä molemmista päistä ja napsauttamalla liituviivan paikalleen. Tee tämä molempiin suuntiin. Ihanteellinen lähtökohta on se, missä liituviivat leikkaavat toisensa.

Vaihe 6:

Asenna ensimmäinen laatta ja ota huomioon mattolaatan takana olevat nuolet. Haluat, että nämä nuolet osoittavat haluamasi kuvion suuntaan.

Vaihe 7:

Jatka asennusta ulospäin ja tarkista kuvio samalla. Monissa tapauksissa laattojen kääntäminen 1/4-kierroksella antaa parhaan ulkonäön. Varmista, että saumat ovat tiiviit. Jatka työskentelyä ulospäin, kunnes saavutat viimeiset rivit.

Vaihe 8:

Mittaa ja leikkaa mattolaatat ennen viimeisten rivien asettamista. Useimmat asennukset vaativat jonkin verran leikkaamista, jotta ne sopivat oikein huoneen neliömäärään.

Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti
Saat ilmaisen toimituksen mattolaatoille BuildDirectiltä 1. maaliskuuta 2021 asti

Nexus-mallisto on nopea tapa päivittää tilasi modernilla tavalla vanhan koulukunnan mattoihin. Mukana Sonora-mattolaatat – 12″ x 12″ – Nexus Collection -mallisto vuonna
Jet SKU: 15203800

Usein kysytyt kysymykset mattolaatoista

Onko sinulla vielä kysyttävää mattolaatoista? Tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä, joita saamme jatkuvasti.

Kysymys: Mistä mattolaatat on valmistettu?

V: Mattolaattamme on valmistettu 100-prosenttisesti PET-kuidusta, joka on peräisin kierrätetyistä juomapulloista. Se tarkoittaa, että saat erittäin kestäviä ja tyylikkäitä mattolaattoja, jotka ovat myös hyväksi planeetalle.

K: Ovatko mattolaatat hyviä koteihin, joissa on lemmikkejä?

V: Kyllä! Mattolaatat sopivat erinomaisesti koteihin, joissa on lemmikkejä, koska ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Voit myös vaihtaa yksittäiset laatat nopeasti, helposti ja pienin kustannuksin. Osta tilausta tehdessäsi muutama ylimääräinen laatta, niin sinulla on korvaavat mattolaatat valmiina.

K: Missä voin käyttää mattolaattoja?

V: Mattolaattoja voidaan käyttää lähes missä tahansa, sillä niitä on saatavana monia erilaisia. Kaupallisista mattoneliöistä kellarimattolaattoihin tämä kustannustehokas ja monipuolinen lattiaratkaisu on loistava valinta jokaiseen tilaan.

K: Miten mattolaatat puhdistetaan?

V: Useimmissa tapauksissa peruspuhdistukseen riittää imuri. Mattolaattojen pistekäsittely vedellä voi myös auttaa poistamaan tahrat ja pitämään roiskeet paikoillaan. Useimmat matonpuhdistusaineet ovat turvallisia myös mattolaatoille. Ota meihin yhteyttä, jos et ole varma tietyn matonpuhdistusaineen käytöstä.

Mattolaatat ovat erinomainen valinta koti- ja liiketiloihin, sillä ne ovat kustannustehokkaita, helppoja asentaa ja ihanteellisia paljon liikennettä vaativiin tiloihin. Ne tarjoavat myös erilaisia suunnittelumahdollisuuksia, joita et yksinkertaisesti saa seinästä seinään -matolla tai kovalla lattialla. ota yhteyttä yhteen koulutetuista edustajistamme saadaksesi lisätietoja mattolaatoista osoitteessa . Tarjoamme myös ilmaisen toimituksen ja 15 % alennuksen valituista mattolaattasarjoista 1. maaliskuuta 2021 asti. Hyödynnä tämä tarjous jo tänään.