Ruoteiden kiinnitys

Poimukate Oy – Teräskatteiden asennusohje. ALUSKATTEEN JA RUOTEIDEN ASENNUS. Oikein toteutettu tuuletus pitää lämmöneristeen ja. Yleisen käytännön ja suositusten mukaisesti ruoteiden asennus aloitetaan aina.

Ruoteiden asentaminen aloitetaan alaräystäältä.

Poimulevyt kattoon asennusohje

Ruoteiden kiinnitys

Muotokatteiden ruoteiden asennus aloitetaan. X = Seuraavien ruoteiden etäisyys keskeltä. Lopullinen kiinnitys tapahtuu näillä ruuveilla. Ylimmän ruoteen yläreunan etäisyys harjalaudasta on. Muutoin kiinnitys tapahtuu aina pokkauksen alta.

Päätyräystäslaudat nostetaan profiilin korkeuden (40 mm) verran ruoteiden.

1 vesikaton mitoitus 2 tavaran vastaanotto ja

Ruodelaudoitus Katelevyjen ruodelaudoituksena käytetään yleisimmin 32×100 mm:n raakalautaa, myös 22×100 mm:n lauta käy, mikäli kattotuolit ovat 600mm. Tiilikuviokatteilla ruoteiden asennus on aloitettava samalta alaräystäältä kuin katteen asennus. Kiinnitys lämmöneristyslevyalustaan. Ensimmäinen ruode asennetaan kiinni otsalautaan. Leikkaa ja taivuta jiiripellin etureuna räystäslistan nokkaa vasten katteen tavoin.

Easylock Peltikatteen aluskatteen ja ruoteiden asennus. Päätyräystäs: Päätylistan kiinnitys joka toiseen ruoteeseen lukitsee katelevyn reunan lopullisesti. Meiltä onnistuu ruoteiden asennus käden käänteessä. Kateykköset asentaa kattoruoteet vesikatteen alle ripeästi niin tiilikatoille kuin peltikatoillekin. Ja kolmen levyn muodostama kokonaisuus. Samoin lintuesteen kiinnitystä varten alimman ruoteen tulee olla vähintään 50×75 mm, vaihtoehtoisesti asennetaan kaksi. Varmista, että katon ruoteet ovat tiheäsyiset ja hyväkuntoiset.

Ruuvien läpiviennit tiivistetään. Fd siirretään viereisten ruoteiden kohdalle.

Tiilikuvioisen pellin asennus

Ruoteiden kiinnitys

Laitetaan jokaisen ruoteen kohdalle. Kattopeltien mittaus ja mittojen tarkistaminen. Peltien kiinnitys ja kiinnitystarvikkeet. Naulalevyrakenteiden käsittely, asennus, kiinnitys ja tuenta tulee toteuttaa. Edellyttää kiinnityksen varmistamista siten, että.

Mikäli kattotuoliin asentaminen ei ole mahdollista, ruoteiden alle on. Elementtien lopullinen kiinnitys. Alimman ruoteen alle asennetaan 10 mm. Lappeen loppupäässä ruoteiden katkaisu ja. Tuulettava Ruode on yksi ratkaisu vesikaton kondenssikosteuteen. Ruoteen reiät tuulettavat katteen alta. Aluskatteen varsinainen kiinnitys ta-. Paras mahdollinen kiinnitys saadaan aikaan, kun kattotuolien päälle asennetut ruoteet sovitetaan alla olevan kuvan mukaan.

Alhaalta katsottuna ensimmäinen. Ruodeväli räystäällä mitataan ulommaisen otsalaudan ulkopinnasta toisen ruoteen. Levyjen kiinnitys tapahtuu kumitiivisteisillä ruuveilla. Ruoteen paksuus valitaan kattotuolien vä- lisen pituuden mukaan.

Jos rakennusalan osaamista ei ole, on kysyttävä neuvoa.