Rukous ystävälle

Me tuomme sinun eteesi ystävät, yksinäiset ja rakkaudessa pettyneet, ikävän ja kaipauksen uuvuttamat, pelon ja tuskan ahdistamat. Rukous: Jumala, kiitän sinua ystävistä. Miten suuri lahja ovat ystävät! Punainen nauha muistuttaa Jumalan. Herra, kiitos ystävyyden lahjasta.

Sinä kutsuit meidät ensin ja annoit esimerkin.

Ystävälle! ystävälle! ystävälle!

Rukous ystävälle

Eikä ystävyys katoa, vaikka välillä on aikoja taikka pitkiäkin matkoja. Rukous on kaunein lahja, minkä voi saada tai toiselle antaa. Lue lisää: Tie tulkoon vastaan ystävänä. Mietteita ja rukouksia mukaan matkalle. Sitä saamme rukoilla joka päivä. Toivon ja Rauhan rukouksia, joka sopii varhaiskasvatukseen ja alaluokille. Pyhä Jumala, Rakas Taivaallinen Isä.

Tänään tuon eteesi ystäväni, jotka tarvitsevat apuasi, Kosketa ja lohduta heitä, rohkaise ja luo toivoa.

Tie tulkoon vastaan ystävänä – mietteitä ja rukouksia mukaan matkalle

Suomessa vietetään rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivää. Oletko jo löytänyt oman, sinua koskettavan. Mitä tehdä kun hyvä ystävä kieltää uskonsa,huoli omasta sekä ystävän uskon elämästä kova. Ystävä eksynyt syvälle maailmaan, eikä jaksanut. Hiljentyessä huomaa, kuinka mieli on vikkelä. Se laukkaa ja tyrkyttää aina uutta ja uutta asiaa edellisen perään, herkeämättä. Milloin on ajateltava seuraavaa. Kotien rukouskirjasta löytyi tällainen ystävänpäivään sopiva rukous.

Laitan sen tähän iloksi kaikille blogiystäville, vaikka ystävänpäivä ehtikin jo. Se voi olla kuin jutustelua ystävälle. Kipu voi olla niin lähellä, ettei tiedä mitä tehdä. Voin rukoilla vapaasti tai seuraavien rukousten avulla: Heponiemen. Ystävän kertoessa vaikeuksistaan tai sairaudestaan voimme tarjoutua rukoilemaan.

Mutta millaisella rukouksella on hyvä lähestyä ystävää? Kysyin kehitysvammaisilta aikuisilta mitä heille tulee mieleen sanasta ystävyys. Sain vastaukseksi seuraavanlaisia ajatuksia. Tämä vihkonen antaa yksinkertaisia virikkeitä rukoukseen naapurien, ystävien ja työtoverien, kaikkien lähimmäisten puolesta.

Suomalaisten kauneimmat ja koskettavimmat rukoukset – löydätkö

Rukous ystävälle

Olisiko mahdollista, että jokaisen. Ystävyyteen kuuluu olennaisesti uskollisuus toiselle. Siksi, jos ystävämme pettää luottamuksemme, se sattuu kipeästi. Tämä kirja tarjoaa valikoiman rukouksia, runoja, mietteitä ja virsitekstejä. Rukoushetken rakenteen kohta 8. Energiavirtaus maailmankaikkeudessa on loputonta ja vaikuttaa meihin.

Rukous voidaan lukea myös minä-muodossa. Vastaanotamme miljoonista hyvin kaukana olevista tähdistä ja.