Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Deserae ja Derek Crafts ovat viettäneet 26 avioliittovuoden aikana noin 600 viikonloppua kerätäkseen huonekaluja, taidetta, asusteita ja 50 arkkitehtonista jäännöstä – muun muassa pylväitä, pylväitä, kapiteeleja ja uurnia – modernisoidakseen ja säilyttääkseen samalla Kansasin maaseudulla sijaitsevan 1800-luvun koulurakennuksen viehätyksen. Tämä on yhteensä 13 vuotta (ja se jatkuu!) kunnostamista ja talteenottoa.

Vastanaineina, joiden unelmat olivat budjettia suuremmat, Deserae ja Derek etsivät aluksi pihamyyjäisistä ja huutokaupoista huonekaluja ja romua. Nykyään pariskunta käy mieluummin suosikkiantiikkiliikkeissään ja -näyttelyissä – joista useimmat ovat alle tunnin ajomatkan päässä kotoa – sekä verkkolähteissä, kuten Craigslist, eBay ja One Kings Lane. Maalaismaiset kappaleet, kuten komerot, kopeat ja pöydät (monet niistä Deseraen maalaamia ja vääristelemiä), sekoittuvat helposti flirttaileviin, valkoisilla liukupäällysteisillä kalusteilla, koristeellisilla peileillä ja merinurmimatoilla varustettuihin kalusteisiin.

Pitkä historia Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Deserae ja Derek tiesivät, että vuoden 1870-luvulla rakennetun koulurakennuksen pelastaminen rappeutuneesta tilasta vaatisi vuosia kovaa työtä, mutta pariskunta ei jätä haasteita sikseen. Ensimmäiset 17 vuotta rakennus toimi kouluna, sitten neljän kirkon seurakunnan kokoustilana vuorotellen sunnuntaisin ja yhteisön tapahtumien kokoontumispaikkana. Vuonna 1890 rakennuksesta tuli 10-lapsisen perheen yksityisasunto, ja vuonna 1985 kaksi pariskuntaa kunnosti rakennuksen ja avasi sen bed and breakfast -hotellina.

Klassinen luonne Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Portikko määrittää sen, mikä alun perin oli koulurakennuksen julkisivu, jossa sijaitsi kellotorni. Tällä puolella alkuperäiset kivet ovat suurempia ja näkyvämpiä kuin muualla julkisivussa. Tuore valkoinen maali pylväsportaikossa ja ikkunanpuitteissa säilyttää vanhan ajan viehätyksen, mutta antaa ulkoasulle siistityn ilmeen.

Keräilijän sisäänkäynti Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Kodin ulko-ovea hurmaa yksi Deseraen ensimmäisistä kokoelmista: vintage-kepit, jotka on ostettu alle 20 dollarilla kappale. Deserae osti koristellun peilin alennusmyynnistä ja kullasi sen sitten itse. Oven yläpuolella olevalle kynnykselle kerääntyy vintage-hattuja.

Kevyt ja ilmava Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Koulurakennuksessa on korkeat katot ja korkeat ikkunat, jotka saavat huoneet tuntumaan suuremmilta kuin ne ovatkaan. Deserae hyödynsi ylevyyttä pehmeällä paletilla. Olohuoneen ankkurina toimii Derekin rakentama sohvapöytä.

Löysimme paljon inspiraatiota perinteisen olohuoneen sisustamiseen.

Aarteiden esillepano Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Deserae löysi olohuoneen komeron Craigslistilta. Hän kerää kelloja, antiikkityökaluja, vintage-koreja, rautakiveä, herbaarioita, antiikkisarvia, pajuisia demijooneja, leikattua kristallia, sinisiä siirtoastioita, eurooppalaisia rukousnauhoja ja vanhoja koulukirjoja, joista osa on esillä hyllyillä. Ikääntynyt ikkunaluukku on mielenkiintoinen seinätaide.

Yksityiskohdat Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Tämän komeron maalipesu tuo esiin huolella veistetyt yksityiskohdat. Vaaleat kalusteet pitävät ilmeen ilmavana. Valkoinen maali kirkastaa puuverhoilua. Ruskehtavan sävyt toistuvat koko huoneessa maton ja seinätaiteen kautta.

Fine Dining Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Deserae viimeisteli uudelleen ruokasalin antiikkipöydän, joka ostettiin Craigslistiltä 75 dollarilla, kannen. Tuoleilla on hienostuneet – ja lemmikkiystävälliset – slipcoverit. Verhoilu kestää Craftsin kahden koiran ja kissan vierailut. Juuttimatto helpottaa siirtymistä vaaleista seinistä tummiin puulattioihin.

Maalaiskeittiö Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Keittiö on osoitus pariskunnan tee-se-itse-taidoista. He tyhjensivät huoneen osittain, muokkasivat pohjaratkaisun uudelleen, muokkasivat putkistot ja johdotukset uudelleen ja asensivat kipsilevyn ja uuden kaakeloidun backsplashin. He myös pohjamaalasivat, maalasivat ja lisäsivät Craigslistilta löytyneisiin kaappeihin koriste- ja koristekappaleita. Viimeistelynä he ripustivat kimaltelevan kattokruunun.

Vintagemalli Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Hohdokas peilillinen lipasto yhdistyy rustiikkiseen peiliin ja asusteisiin rennompaa ilmettä varten. Koristeelliset harjattua metallia olevat lampetit täydentävät harmaita seiniä. Kaarevilla piirteillä varustettu pehmustettu tuoli lisää vintage-tunnelmaa.

Muodollinen turhamaisuus Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Vaikka yläkerran eteiskylpyhuoneen turhamaisuus on uusi, se on vakuuttava kopio vintage-komerosta. Lisätäkseen huoneen ajatonta vetovoimaa Deserae yhdisti kappaleen netistä löytyneeseen uuteen mutta romanttiseen seinäpeiliin. Laudoitus jatkaa perinteistä charmia, ja seinällä olevat kasvikukat tuovat luonnollisen elementin.

Lämmin paletti Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Derek valmisti vierasmakuuhuoneen sängynpäädyn parista pelastetusta ovesta ja niiden listasta. Neutraali puhvelikuvioinen ruudullinen kangas jalustapöydällä sopii yhteen sängyn aksenttityynyn kanssa. Valkoisten liinavaatteiden kerrokset antavat tälle vierashuoneelle mökkiviehätystä.

Jauhe Tuore Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Puutarhakylpyhuoneessa on jalallinen pesuallas ja korkealle nousevat seinäpaneelit. Toile-kangashame sitoo yhteen harmaansiniset seinät ja ruskehtavat laattalattiat. Ruskeat sävyt kulkevat säilytyskoreissa, neliönmuotoisessa turhamaisuuspeilissä ja luonnollisessa ikkunanvarjostimessa.

Ensisijainen mukavuus Romanttinen sisustustyyli muutti koulurakennuksen unelmalliseksi kodiksi

Ensisijaisessa makuuhuoneessa on vaaleat harmaan ja beigen sävyt neutraalia pakopaikkaa varten. Deserae sitoo kerroksittaiset vuodevaatteet talon muihin liinavaatteisiin toistuvalla valko-ruskealla buffalokuviolla. Puiset kalusteet, joissa on koristeellisia yksityiskohtia ja pyöristettyjä muotoja, sitovat huoneen elementit yhteen.