Ristiin vahvistettu kantapää

Pitääkö siis nurjalla puolellakin nostaa ensimmäinen silmukka neulomatta? En ole ikinä sukkaa tehnyt ja nyt. Päätin kokeilla ristiin vahvistettu kantapäätä. Sukkahan neulotaan muuten samoin kuin normaali vahvistetulla kantapäällä tehty sukka.

Ristiin vahvistettu kantapää Knitting Socks, Wool Socks, Crochet Socks, Knit.

Ristiin vahvistettu kantapää

Ristiin rastiin: Kärjestä aloitettu sukka, ohje Lapaset, Slippers, Neulontamallit. Mutta tämä oli pikainen kantapääohje, toivottavasti siitä on apua. Tunnisteet: kantapää, ohje, ristiinvahvistettu, villasukka. Näihin sukkiin valikoitui makkaravarren jatkeeksi ristiin vahvistettu kantapää. Miten sitä muuten herkästi antaakin niiden puikkojen lipua omaa.

Aloita kantalappu neulomalla I puikon s:t oikein IV puikolle (= 24–26 s). Käännä työ ja aloita ristiin vahvistettu neule: 1.

Villasukan kantapää – kolme ohjetta

KANTALAPPU, RISTIINVAHVISTETTU, alla kuva: 24 silmukalla n. Varressa on 16 silmukkaa puikolla ja teräosassa kantapään jälkeisten kavennusten jälkeen 14 silmukkaa puikolla. Unsubscribe from Mäkkylän muna ja. Kolme tapaa neuloa villasukan kantapää: sileä kantapää on tavallisin, vahvistettu kantapää kestää hyvin kulutusta ja sädekavennettu kantapää neulotaan. Perinteiseen sukkaan on usein neulottu vahvistettu lappukantapää, jota myös hollantilaiseksi kantapääksi kutsutaan.

Useimmat kantapäät ovat muunnoksia. Kantapää, perinteiset neulotut sukat. Nurjalta puolelta: Nosta ensimmäinen s nurin. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta RISTIIN VAHVISTETTU KANTAPÄÄ. Tämän Pin-lisäyksen löysi nadja.

Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Molempiin sukkiin tein ristiin vahvistetut kantapäät. Se on minusta kaunein tapa vahvistaa kantapää. Omiin sukkiini keksin kuviota sitä mukaa. Itse suosin perussukassa vahvistettuja kantapäätä, joka on.

Ristiin vahvistettu kantapää

Tarkoittaako siis vahvennetussa kantapäässä ohje, että kudo molempia, oikeaa ja. Jos teet vahvistettua kantapäätä (oikealla joka 2. s nostettu) saat laskettua. Yksi peruste neuloa vahvistettu kantapää on erilainen ulkonäkö. Eräs neuloja perustelikin vahvistetun kantapään paremmuutta sillä, että se on. Puuttuu: ristiin Kantapäitä ja karvapalloja jenniemin. Kun varren pituus on haluamasi, tee kantapää puikoilla 1. Minä tein ristiin vahvistetun perinteisen kantapään. Sukkapuikot 3,5, silmukoita 56, kantapää 27 silmukkaa.

Teen sukkiin lähes aina perinteisen vahvistetun kantapään, mutta nyt kokeilin ensimmäistä kertaa ristiin vahvistettua kantapäätä sinisiin sukkiin. Jätä muut sil- mukat odottamaan. Isommissa sukissa on ristiin vahvistettu kantapää, pienemmissä ihan normaali, sileä kantapää. Sukat tein seuraavalla ohjeella:.

Varhaiskasvatushakemuksella voi hakea kunnallista päiväkotipaikkaa, kunnallista perhe- tai kolmiperhepäivähoitopaikkaa tai palveluseteliä yksityiseen. Itä-Suomen yliopiston tohtoriohjelmat. Voit myös neuloa ristiin vahvistetun kantapään neulomalla joka toisella oikealla kerroksella silmukat siten, että nostetut silmukat tulevat. PERUSKANTAPÄÄ Yleisiä ohjeita: Perinteinen kantapää vahvistettu kantikas lappukantapää, toiselta nimeltään saksalainen kantapää.

Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.