Rippilahja vanhemmilta

Minä ostin kummilapselleni kultaristin kastelahjaksi. Meillä vanhempi poika sai lahjaksi. Rippilapselle rahaa lentäjän lupakirjaan! Kuinka paljon rahaa rippilahjaksi?

Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.

Törkeät lahjapyynnöt tulehduttivat välit: ”olen kummi

Rippilahja vanhemmilta

Eli äiti tossa kysy yks päivä että mitä toivoisin niinku perheeltä rippilahjaks (konffis on 2vk päästä) ja en tiiä yhtään auttakaa Demut! Vierailija: "Mitä olette antaneet rippilahjaksi omalle lapsellenne? Itse sain omilta vanhemmilta rippilahjaksi Seikon rannekellon ja siihen aikaan nuo kellot tai. Mitä lahjaksi rippikoululaiselle? Kaikki lähtee juhlijan toiveesta, muistuttaa tapakouluttaja Arja Porvali. Kaipaisin apua rippilahjatoiveen keksimiseen.

Kyseessä olisi siis vanhemmiltani oleva lahja.

Mitä omalle tytölle rippilahjaksi?

Otetaan vastaan hyviä rippilahja ideoita (pojalle)? Keskustelu – Onko 50 e riittävä rippilahja kummipojalle? Oon oppinu että lahja joko raha tai esine, ei molempia. Raha on kätevä jos ei tiedä mitä ostaa (eikä raaski kysyä vanhemmilta tai juhlakalulta). Koruja ja kelloja ennen annettiin lahjaksi. Nyt visiin kännyköitä ja titsikoita. Olisi kiva kuulla lahjansaajaa, mitä puuttuu. Ranne- tai nilkkakoru – Koru on kohtalaisen varma rippilahja tytölle.

Ennen koruvalintaa kannattaa tietenkin tiedustella tytön vanhemmilta tai. Rippilahjaksi hankitaan mielellään jotain pysyvää. Hanki rippijuhliin lahjaksi persoonallinen ja yllättävä rippilahja, josta on konfirmoidulle. Ideoita rippilahjoiksi ja omaperäisiä lahjoja rippijuhlaan. Mitä antaa rippilahjaksi nuorelle? Anna ripille pääsevälle uusi kokemus ja mieleenpainuvia muistoja. Meiltä löydät paljon elämyksiä sekä tytöille että pojille.

Kahdeksan kummilasta ja kaikilla on nyt puolitoista tusinaa hopealusikoita sekä pojilla rippilahjana solmioneula, tytöillä riipus.

Mitä rippilahjaksi? lukijat vastasivat – katso suosikit ja inhokit

Valtaosa oli sitä mieltä, että sopiva rippilahja on 50 euroa. Vanhemmilta voi kysyä, onko nuorella jotain, mitä hän tarvitsee, Valonen kuvailee. Sain nimittäin aikoinaan vanhemmilta rippilahjaksi sellaisen korun, josta olin jo tuolloin hurjan ylpeä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän. Eihän se mikään rippilahja muutenkaan olisi, vaan lähinnä antirippilahja.

Sellaisenhan voi kysyä vanhemmilta että onko.