Riippukeinu jalustalla

Riippukeinu on joka kesän klassikko. Swing riippukeinu on helppo asentaa mihin vain koska keinu sisältää myös jalustan. Aada- riippukeinu sopii erinomaisesti pihalle, parvekkeelle, terassille, kuistille… Tukevarakenteisessa Aada- riippukeinussa on tukeva säänkestävä. Harmaa Rita- riippukeinu limenvihreillä pehmusteilla.

Säänkestävästä polyrottingista valmistettu Aada- riippukeinu pehmusteella ja jalustalla. Rautarunkoinen riippukeinu on jalustan ansiosta helppo asettaa minne tahansa.

Aada riippukeinu jalustalla

Tukeva riippukeinu on täydellinen paikka käpertyä lukemaan kirjaa tai. Tummanharmaa rautarunko, harmaavettähylkivä polyesteri kangas. Harmaa rautarunko, musta vettähylkivä polyesteri kangas. Swing on edullinen ja tyylikäs polyrottinkinen riippukeinu tukevalla jalustalla. Erinomainen valinta parvekkeelle, terassille tai vaikka ulkotiloihin. Mukana on vettä hylkivä vaaleanharmaa pehmuste.

Eva- riippukeinu ja jalusta on valmistettu säänkestävästä polyrottingista. Vertaa tuotteita helposti netissä VERTAA.

Riippukeinu netistä: riippukeinut

FI riippukeinu jalustalla -sivustolla. Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivimmat ja parhaimmat. Sopiiko pihasi omenapuuhun rottinkinen riippukeinu? Vai tekisikö patiosi täydelliseksi riippukeinu, jossa on jämäkkä jalusta? Tyylikäs, säänkestävä polyrottinki riippukeinu jalustalla sekä muhkealla vettä. Tarvitsemme rentouttavia lepohetkiä arkeen, se saa. Keinu: harmaa, jalusta: tummanharmaa. Keinussa ja jalustassa rautarunko.

Aurinkotuoli kutsuu nauttimaan auringon ja kesän lämmöstä! Kauniit, laadukkaat ja edulliset aurinkotuolit ja riippumatot löydät laajasta kesävalikoimastamme! Fatboyn Headdemock- riippukeinu on omiaan rentoutumiseen ja kiireettömien. Anna uuden muistilistan nimi: Peruuta. Anna muistilistalle uusi nimi: Peruuta. Tyylikäs ja kestävä riippumatto metallisella jalustalla. CHILLit on tyylikäs ja kestävä riippukeinu, joka ei vaadi puita lähelleen sillä se kiinnitetään kätevään jalustaan.

Sijoita riippukeinu mieleiseesi paikkaan vaikka. Raidallinen kankainen riippumatto metallitelineessä.

Riippukeinu rungolla musta harmaa

Riippukeinu jalustalla

Riippumatossa on värikäs puuvilla-polyesterikangas, valkoiset kiinnitysköydet ja päissä mäntypuiset osat. Koottu riippukeinu: 330 x 127 x 110 cm. Jatka kotia ulos parvekkeelle, terassille tai pihalle. Puutarhasta on ihana nauttia mukavalla sohvalla tai rennossa riippukeinussa. Väri: Runko harmaa, jalusta tummanharmaa. Materiaali: polyrottinkipunos. La Siesta riippumatto jalustalla Riippumattojen Maailma.

Jalusta Single riippumattoteline Nautico La Siestan kahden hengen riippumatoille. Ticket To The Moon MoonHammock Double -riippumatto,valkoinen-ruskea edulliseen Tokmanni-hintaan vain 39,95 € Tokmannin verkkokaupasta. PE-rottinkipunoksesta valmistettu riipputuoli teräksisellä jalkaosalla. Mukaan kuuluu istuintyyny sekä selkätyyny narukiinnityksellä.

RIIPPUKEINU KLASSIKKO LUONNONVÄRINEN.