Riippalobelia

Riippalobelia on perinteinen, runsaasti kukkiva kesäkukka. Amppelissa on 2 tainta ja ruukussa. Sinilobelian eri värisävyjä saa myös valkoisella silmällä. Se tunnetaan myös nimellä sinielvikki. Sinilobelioita on tavallisten pyöreäkasvuisten, ruukun reunan yli maltillisesti kasvavien Compacta-lajikkeiden lisäksi myös pitkäversoisia riippalobelioita.

Kaunis kukkapenkissä, ruukussa tai amppelissa.

Kokemuksia riippulobeliasta?

Riippalobelia

Viihtyy auringossa tai puolivarjossa. Kastellaan, kun kasvualusta on. Suosittu reunakasvi kukkapenkkiin, parvekelaatikkoon ja ruukkuun. Kaunis, riippuva kasvutapa, vaaleanvihreät lehdet ja kirkkaansiniset.

Täysin valkoiset kukat ja kirkkaanvihreä lehdistö. Siemenet hyvin pienet, sekoita ne hiekkaan kylvön helpottamiseksi. Nämä riippalobeliat ovat jo varmaan jossakin kohtaa vilahtaneet, mutta ajattelin ikuistaa ne vielä kunnolla.

Siemen riippalobelia ruby cascade hr4

Riippalobelia

Avainsana tuotteelle riippalobelia. Ihana sekoitus sinisen eri sävyistä, ruusunpunaisesta, lilasta, punaisesta ja valkoisestakin. Joissakin kukissa valkoinen silmä. RIIPPALOBELIA SIEMEN RED CASCADE. Lobelialajike, jolla kaunis riippuva kasvutapa, vaaleanvihreät lehdet ja pienet kirkkaansiniset valkosilmäiset kukat. Itämisaika 5-10 vrk 20 C° ssa, siementä ei peitetä. Myymälä on sulkenut ovensa talven ajaksi 27. Tummansininen ja valkosilmäinen riippalobelia amppeliin.

Niiden kasvutapa on pallomainen tai alaspäin ryöppyävä. Lajeja on monia, värejä samoin. Mulla sattui olemaan riippalobelia Saphirin siemeniä valmiina. Siemenestä viljeltävät riippalobeliat ovat muuten ihan hyviä, mutta ne ovat aika arkoja harmaahomeelle sitten myöhemmin kesällä.

Lobelian siemenet on kylvetty suoraan amppeliruukkuihin huhtikuussa. Jotkut lajit, kuten verbenat vaativat kylmäkäsittelyn itääkseen. Lukijamatka: Toscana, Italia 3. Amppeleihin, parvekelaatikoihin.

Exotic garden siemenluettelo 2015 by kustmedia

Riippalobelia

Siemen riippalobelia, Ruby Cascade. Osastot: Kausikasvit, Siemenet, KYLVÖT JA ISTUTUKSET, Kukkien siemenet. Kuvaoriginaalin mitat: (300 dpi). Amppelikukka, kesäkukka, sininen kukka. Edging lobelia, fountains lobelia. Mikä on sinun suosikkisi valkoisista riippuvista kesäkukista: lumihiutale, riippalobelia vai perhosia.

Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Kylvin ekaa kertaa riippalobeliaa, tässä taimia kuusi viikkoa kylvöstä: Joo, alkaa heilläkin olla kaipuu ulos, vilvoittavien tuulten ja lämpimän. Hieman uumoilen ettei tämä kaunotar tule viihtymään. Lavandula stoechas Flirt, tupsulaventeli, skärmlavendel, 13. Lobela erinus pendula `Trixi´, riippalobelia.

Lobelia erinus pendula, riippalobelia, hänglobelia, 12. Lobelialajikkeet jaetaan kasvutapansa perusteella kahteen ryhmään, L. Kauppapuutarhalla kasvatamme vuosittain satoja tuhansia kasveja. Asiakkaamme tuntevat kasviemme laadun, sillä olemme jo.