Räystäsvalosarja

Valaistu pituus: 5 m Johdon pituus: 10 m Kokonaispituus: 16,3 m Ledien väli: 13. Räystäsvalosarja jossa 200 lämpimän valkoista LED-valoa. Hem&Hus LED Räystäs valosarja 240-os, lämmin valkoinen. Sarja on näyttävä räystäsvalosarja.

Ulkokäyttöön, myös muuntaja on ulkokäyttöön. Koristeelliset led valot räystäälle. LED RÄYSTÄSVALOSARJA 180 OSAINEN 4,8m Erinomainen valaisuratkaisu tunnelmalliseen valaistukseen, kun halutaan valaista isompia alueita. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Kehystä koti kauniisti räystäsvalosarjalla. Sarjassa yhteensä 80 lediä, joista 20 on vilkkuvia. Sarjaa saa sekä valkoisella, että. Kotivalo 70 led räystäsvalosarja – 70 led-lapun valosarja kirkkaalla johdolla.

Lampuissa lämmin valkoinen valo. Ulkovalosarja sisä- ja ulkokäyttöön. Sisustusvalot, ulkovalot, jouluvalot, jouluvaloja, sisustusvaloja, ulkovaloja. Uusia ja testattu vain että toimii. Valo-osuus 3m ja pistotulppa löytyy loppupäästä joten voi jatkaa seuraavalla sarjalla. LED- räystäsvalosarja 200-osaa. Saatavuus: Saatavilla Rajoitetusti saatavilla Ei saatavilla. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.

Valosarja, kynttelikkö, joulutähti, valaistu hahmo, valaistu joulukuusi – täältä löydät kaikki. Laajassa valikoimassamme on, mistä valita. Täältä löydät valosarjat, jotka sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Valosarjoja on lukuisia eri malleja, ja ne sopivat sekä koristeiksi juhliin että piristämään arkea. Lämmin valkoinen LED, läpinäkyvä virtajohto. Led-sarjat kirkkaalla johdolla. Klassisen tunnelmallinen valoketju, jossa ledien päällä hehkulampun muotoiset.

Kartano 180 led räystäsvalosarja. Vaijereihin itsessään kiinnitetään räystäsvalosarjoja, jotka sopivasti valaisevat tilaa. Yksivärinen KÄSITYÖLANKA 100 g 2,96. Lisävaloa hankitaan tarvittaessa esimerkiksi seinien. Talon räystäsvalosarjat on otettu käyttöön jo viime vuonna, mutta edellisessä joulukertomuksessa nämä jäivät esittelemättä. Meillä laaja valikoima jouluvaloja! Uusi Led räystäsvalosarja lämmin valkoinen ulos. Ledräystäsvalosarja 80 osainen, jatkettavissa oleva, ulkokäyttöön sopiva, lämmin valkoinen.

Lue lisää kampanjasta: Kotivalo RÄYSTÄSVALOSARJA 70 led tai JÄÄPUIKKOVALOSARJA 20 led 10 m kaapeli, muuntaja IP44, ulko- ja sisäkäyttöön KPL 19. RÄYSTÄSVALOSARJA 200LED Tunnelmallinen, lämminvalkoinen valoketju on kauniin näköinen mm. Airam Wirkkala K2-105 riippuvalaisin. Airam Duo valosarja 100 LED sininen.