Rantasaunat kontio

Kontion saunat ja saunatuvat tarjoavat rennoimmat ja tyylikkäimmät löylyt. Saunamallistosta löytyy vaihtoehdot jokaiseen niemennokkaan ja saarelmaan. Etsitkö hirsitaloa, huvilaa, mökkiä, saunaa tai piharakennusta? Tutustu laajaan mallistoomme, josta löydät niin modernit kuin perinteiset hirsitalot ja hirsihuvilat.

Kontion mallistosta löytyvät näyttävät hirsitalot, pharakennukset ja loma-asunnot. Kuusamon Hieta-sauna asettuu huomaamattomasti maisemaan, ja sen saa pienen kokonsa vuoksi yleensä rakentaa lähelle rantaa.

Vuokra rukaniemen kontio kuusamossa

Tähän tarkoitukseen Kontion Kaisla –saunamökki oli juuri sopiva. Kontion laajat ja monipuoliset mallistot tarjoavat. Onko sinun ihannesaunasi erillinen rantasauna, tunnelmallinen saunatupa, moderni edustussauna vai joku muu? Kun valitset tontillesi sopivaa saunamökkiä. Meän rantasaunaa on hieman muunneltu Kontion alkuperäisestä. Eli tuvanpuolen ikkunakokoa on muutettu niin, että ne on matalammat sekä.

Mökit toimitti hirsitalo ja – huvilatoimittaja Kontio.

Kontio brosur 08 by nagehan n şöhretoğlu

Rantasauna jäi kuitenkin uudistushankkeen ensivaiheessa remontoimatta. Lisäksi erillinen rantasauna jonka edessä patio ja siinä ruokailuryhmä ja aurinkovarjo. Talvisen retken päätteeksi on kiva pujahtaa omaan rantasaunaan, joka remontoitiin täysin. Kontio Hirsitalot ja Hirsihuvilat. Huvilan yhteydessä on erillinen rantasauna, joka on Kontion Kaislaranta A. Tupakeittiö, oh, 2 kamaria ja rantasauna. Viihtyisä vapaa-ajan koti Koitijärven Kapustaniemessä, n. PERINTEINEN KONTIO – LUONTOON SOPIVUUTTA JA KAUNIITA YKSITYISKOHTIA. Vuokrataan mökki Kuusamo, 4 henkilöä, Rukaniemen kontio. Kuvassa näkyvä rantasauna ei ole asiakkaiden käytössä, saunan patiota ja terassia voi käyttää.

Virtual tour generated by Panotour. Itse rakensin 25m2:n rantasaunan 4" hirrestä alle kymppitonnin. Kerro toiveesi, me tarjoamme vaihtoehdot. Mikään hakuehdoista ei ole pakollinen. Kontiolammen maja ja rantasauna. Majassa tilat 15 hengelle, takka ja kaasuhella.

Kirja Loma-asunto Rukaniemen kontio Kuusamo, Pohjois-Pohjanmaa Kainuu.

Kontio hirsisaunat ja piharakennukset

Rantasaunat kontio

Retkeilymaastot Kontion läheisyydessä ovat omaa luokkaansa. Tiilikkajärven kansallispuisto loistaa kirkkaimpana. Kolme päiväää metsästelyä takana Jyrkkä- Kontion alueella ja kanalintujen määrä. Tervetuloa matkalle Kontion mökki- ja saunamaailmaan! Kantolan yhteydessä tai erikseen voi vuokrata myös Kantolan rantasaunan. Rantasauna (näkyy kuvassa) on asiakkaiden käytettävissä ei ole saatavilla.

Valmis vapaa-ajan asunto ympärivuotiseen käyttöön taikka kodiksi! Kontion loma-asunnot järvinäköaloilla majoittavat mukavasti 5-8 henkilöä. Suurempi Rantasauna löytyy kahden kallion välistä yhdeltä järven. Lisävarustus: Hiustenkuivain, leivänpaahdin. Tutustu käyttäjän Tarja Laamanen Pinterest-tauluun Rantasauna ja kota.

Rannassa on lisäksi rantasauna, jossa voit saunoa erillisestä maksusta. Lomamökin hintaan kuuluu veneenkäyttöoikeus ja kalaluvat Niskan kalastuskunnan. No, onhan meilläkin erillinen rantasauna, mutta siellä kun ei ole. Tavoitteena on tehdä perustukset.

Perillä meitä jälleen odotti lämmin rantasauna, kylmä olut ja huoltojoukkojen.