Raamatunlause tälle päivälle

Valikoituja raamatuntekstejä vuoden jokaiselle päivälle rukouselämän tueksi. Kaikki kuninkaat kumartakoot häntä, ja palvelkoot häntä kaikki kansat, sillä hän kuulee köyhän avunhuudot ja rientää turvattoman auttajaksi. Murtunut mieli on minun uhrini, särkynyttä sydäntä et hylkää, Jumala. Meitä johdatellaan särjetyn sydämen tielle laskemalla harteillemme risti ja.

Nämä lyhyet raamatuntekstit luetaan Taizén kirkossa päivärukouksessa.

Hengellinen ensiapupakkaus

Raamatunlause tälle päivälle

Tälle sivulle julkaistaan valikoitu Raamatun teksti viikon jokaisena päivänä aamuin illoin. Aamupala tarjoillaan kello 5 alkaen ja iltapala on tarjolla aina kello 17. Nouse, loista kirkkaana, Jerusalem, sillä sinun valosi saapuu ja Herran kirkkaus koittaa sinun yllesi. Lue tuore Päivän Sana joka aamu sähköpostistasi.

Ilmoittaudu postituslistalle tästä linkistä. Voit lukea Päivän Sanan WAP-puhelimellasi.

Mikä raamatunlause makuuhuoneeseen?

Raamatunlause tälle päivälle

Tästä voit ladata raamatunkohdat PDF-tiedostona. Kiittäkää Herraa, kaikki kansat! Työyhteisöön kuuluu seitsemän työntekijää ja seurakunnan. Oman paikkakuntamme veteraanien muistopäivän kukkien laskussa veteraanipatsaalle nämä raamatunlauseet ovat kuin tälle päivälle. Vääpeliä harmitti se, että pojalla tuntui olevan raamatunlause jokaiseen tilanteeseen.

Niinpä hän aivan kiusallaan laittoi tämän eräänä iltana aliupseerikerholle. He olivat jakaneet raamatunlauseita sisältäviä kyniä ja vihkosia turistien suosimalla Langkawin. Vettä heidän oli pakko alkaa juoda vessan hanasta kolmantena päivänä, sillä jano oli liian kova. Rakastamani raamatunlause – Joh 3:16 – joka kertoo Jumalan hyvästä suunnitelmasta koko maailmaa ja jokaista. Minä näin Ilsen kulkevan tästä ohi.

En luule Ruth-tädin huomanneen, että se oli raamatunlause. Tästä taakasta on helppo päästä. Jeesus on ottanut pois meidän syntimme ja julistaa meille armonsa. Omatunto löytää levon, kun ihminen tulee Jeesuksen luo.

Raamatunlause joka tilanteeseen

Raamatunlause tälle päivälle

Saimme vettä kahden ensimmäisen päivän aikana niin vähän, että. Kahdeksan päivän pidätys laukesi siihen, että Malesian. Toivottavasti Jumalan sana leviää myös tällä tavalla. Mutta jos pidätte pahana palvella Herraa, niin valitkaa tänä päivänä, ketä tahdotte palvella, niitäkö jumalia, joita. Mäkin voisin laittaa, vaikken. Raamattu on yhteensä 66 kirjaa.

Kun he seuraavana päivänä lähtivät Betaniasta, Jeesuksen tuli nälkä. Tänä päivänä ei kukaan vietä nimipäiväänsä, Jeesuksen nimen rinnalle ei ole. Joskus leikittelemme tämän raamatunlauseen kanssa sanoen, voimmeko. Tänä päivänä te kaksi tunnette syvää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja keskinäistä rakkautta, mutta tuleepa vielä sekin aika ja.

Tämä raamatunlause on peräisin. Uskon, että voimme myös tänä päivänä kokea Jumalan puhetta, jossa. Raamatunlause, joka minulle tulee ensimmäiseksi mieleen Jumalan. Löysin tän raamatunlauseen Juniperin kotisivulta.

On varmaan yksi kauneimmista raamatunlauseista. Vanhan testamentin profeetta Jesajan. Joka päivä nyt vanhat raamatunlauseet, jotka mielestäni ennen olivat aivan. Klikkaa Rovaniemen Avioliittotyö -sivulle. Antakoon hän sinulle voimaa joka päivä kuolla pois synnistä ja. Me rukoilemme: Lahjoita Pyhä Henkesi tälle lapselle. Millainen henkiolento Jeesus on tällä hetkellä. Ei ainakaan voi lihallinen olento.

Herra Jumala on sinut viimeisenä päivänä herättävä. Päivän Tunnussana on vuosittain ilmestyvä kirja, joka sisältää kaksi raamatunlausetta, tunnussanan ja opetussanan, sekä raamatunlukuohjelman vuoden jokaiselle päivälle. Tällä verkkosivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt tämän käyttämällä tätä sivua. Tällä lähes kuusikymppisellä, ankaran oloisella naisella oli päässään kuriton permanentattu.

Hänen valitsemansa raamatunlause oli innoittanut häntä, mutta hänen. Myöhemmin samana päivänä kuljettajani ja minä ajoimme neljä tuntia.