Puulistat krauta

Kaikenlaiset listat kodin ja mökin sisustustöiden viimeisteltyyn ilmeeseen saat meiltä. Onpa kyseessä metallilistat, muovilistat, jalkalistat, peitelistat, reunalistat. Peitelistat peittävät sen, minkä ei ole tarkoituskaan näkyä. Listalla reunustat ovet ja ikkunat sekä viimeistelet kodin muut tilat kätevästi. Jalkalistat ja kattolistat, saumalistat sekä mattolistat nivovat kodin pysty- ja vaakalinjat sulavasti yhteen. Tilaa reunalistat K – raudasta!

Löydät meiltä suuren valikoiman listoja. Metalliset saumalistat, eritasolistat, kulmalistat, U- listat ja putket sisustuksen viimeistelyyn saat K – raudasta. Kattolistat viimeistelevät seinän ja katon saumakohdat tyylikkäästi. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä. Peittomaalattu valkoinen mäntylista, oksattomaksi sormijatkettua mäntyä.

K – raudasta saat laadukkaan puutavaran talon rakentamiseen sekä remontointiin. Ovien ja ikkunoiden peitelistaksi. Selkänojiin, väliritilöintiin ja muuhun somistamiseen. Muovilistat listoitukseen saat K – raudasta.

Muoviset laattalistat ja johtokotelot sekä muut listat viimeistelevät kodin ilmeen. Ovi-, ikkuna, sisustus- ja muut peitelistat saat edullisesti Bauhausista. Myös kätevästi verkkokaupasta, tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme! Lattia- tai jalkalistoilla yhdistät ja rajaat seinä- ja lattiapinnat ja saat viimeistellyn lopputuloksen. Löydät jalkalistat laajasta valikoimastamme eri värisinä. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta.

PUUILO_ilmainen_toimitus_myymalaan. Myymälöiden aukioloajat ja yhteystiedot. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Tutustu kattavaan Listat -valikoimaamme.

Meiltä tyylikkäät kattolistat seinän ja katon saumakohdan viimeistelyyn. Mattolistat, jalkalistat, peitelistat, smyygilistat, kattolistat sekä reuna- ja taitelistat. Tilauksesi toimitetaan kätevästi kotiinkuljetuksella. Tyylikkään sisustuksen salaisuus piilee viimeistellyissä. Katon muoto ja tilan tyyli vaikuttavat kattolistan valintaan.

Meiltä saat niin vakio- kuin erityislistat. Kattolistoilla on monta nimeä: katto-, holkka- ja kulmalistat. Listat Oy on valmistanut korkeatasoisia rakennuslistoja jo yli 40 vuotta. K – Rauta – ja Rautia-ketjut, Stark- ja Rautanet-ketjut.

Op-Puu on osa K – rauta Merituulta. Tervetuloa palvelevaan Ojan Rautaan! Pro Center Ojan Rauta palvelee yritysasiakkaita 50 vuoden kokemuksella viidellä.