Puukitti tammi

Vesiohenteinen puukitti, joka on kuivuttuaan käsittelemättömän tammipinnan värinen. Soveltuu esimerkiksi huonekalujen tai paneeliseinien kolojen. Kestävä ratkaisu suurempien kolojen täyttöön. Puuta sisältävä muotoiltava kitti on tarkoitettu erilaisiin korjauksiin entisöinnissä ja puuntyöstössä. Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Puukitti tikkurila spakkeli 1

Puukitti tammi

Maston puukitti 50 g, 5 vaalea tammi. Viisi käsittelemätöntä puuta jäljittelevää värisävyä. Väreinä mänty, koivu, tammi, pyökki, tumma mahonki. Huomaa, että kittipaikka voi värjäytyä käsiteltäessä. Cascol puukitti on korjausmassa puussa olevien kolojen ja lohkeamien korjaukseen.

Osmo Colorin puukitti on huokoinen ja hengittävä puukitti, joka kuivuu nopeasti. Kittiä saa sävytettynä valkoiseksi ja tammi -sävyiseksi.

Osmo color puukitti 100g 7304 tammi

Puukitti tammi

Akryylipuukitillä korjattu kohta tuntuu, näyttää ja käyttäytyy. Mänty, koivu, tammi, pyökki, tumma mahonki. Maston WOODmix 8 Tammi 50 g puukitti. Vesiohenteiset tasoitteet, kitit ja silotteet RL 01…04.

Vesiliukoinen ja käyttövalmis luonnonmukainen puukitti. Värejä voi sekoittaa toisiinsa. Puukitillä korjattu kohta tuntuu, näyttää ja käyttäytyy kuin puu. Kittiä voi petsata, vahata tai öljytä värillisillä tuotteilla – se petsautuu. Parhaimman lopputuloksen saat käyttämällä korjauskittiä yhdessä Kährsin Touch -up-lakan kanssa. Premiumlaatuinen, 1-komponenttinen kitti.

Ge din bedömning genom att klicka här ». AITOA PUUTA SISÄLTÄVÄ MUOTOILTAVA KITTI. Puukitti soveltuu myös suuriin. Liberon akryylipuukitti on osittain puuta sisältävä kitti, jossa on eri sävyjä. PUUKITTI 50G 13 TUMMA PÄHKINÄPUU.

Korjaa puupintojen pienet vauriot ja epätasaisuudet helposti. Erittäin vahva 2-komponenttinen täytemassa puulle.

Mäntylattialle osmo color tammi

Puukitti tammi

Massa sekoittuu automaattisesti. Värisävyt: Natur, Koivu, Tammi, Pähkinä, Teak, Pyökki. Mahonginruskea, Vaalea mahonginruskea. Puukitillä on myös jouduttu joitakin painaumia korjailemaan. Onko Osmo Colorin läpikuultavaa puuvahaa sävyä tammi.

Ymmärtääkseni on olemassa myös värisävyt vaalea tammi ja tumma tammi. Löytyykö vielä parempaa puukittiä tai täytettä koloihin kuin tuo akryylipuukitti? Värivalikoima tuossa on nyt melko rajattu. Pienien kolojen ja halkeamien paikkaamiseen. Entä sitten niiden painoreikien täyttö. Levitä liima toiselle liimattavista pinnoista. Saadaksesi vahvemman liimasauman tai jos kyseessä on kova puulaji (esim. tammi ) levitä liima molemmille puolille.

Tutustu Lepän Parketti Oy-yrityksen palveluihin, aikaisempien asiakkaiden kokemuksiin ja referensseihin. Kilpailuta remonttisi ja säästä. Työpöytä, koulupöytä ja atk-pöytä. Puumateriaali vaikuttaa etikkapetsin väriin dramaattisesti, esim.

Toisen istuinosa on haljennut, mutta senkin voisi liimata ja paklata puukitillä.