Puuikkunat

Puuikkuna on oikea valinta yksilöllisyyttä ja tyyliä arvostavalle kodin uudistajalle. Nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta Lammin puuikkunat kestävät. Olemme säilyttäneet ikkunamallistossamme perinteisen kiinteän puuikkunan MEKP, vaikka nykypäivänä puualumiini-ikkuna on selkeästi suosituin. Perinteinen puuikkuna puuvalmiina tai asiakkaan toivomalla pintakäsittelyllä.

Nämä ovat sisäänpäinaukeavia, 170 mm karmilla ja mallia A. Nopeasti, kätevästi ja edullisesti.

Avattavat puuikkunat perinteiseen rakentamiseen ja mökille

Puuikkunat

Puuikkuna on klassinen valinta vanhaan taloon, mutta tuo myös laadukkaan loppusilauksen. SISÄÄNPÄIN AVAUTUVAT IKKUNAT JA PARVEKEOVET (PUU-, PUU-ALUMIINI-IKKUNAT JA PARVEKEOVET) SeiCom Uksetehas aloitti. Etusivu – Lepolan Puusepät Oy puuikkunat ja -ovet tilaustyönä 50-vuoden kokemuksella. Ikkunatyypit: MSE, MSK, MS ja EK. Lisäksi valmistamme erikoisikkunoita, esim. Sisään-ulosavautuvia, kaarevia, vinoja pyöreitä jne.

Hyvät ikkunat ovat yksityiskohtia myöten huolellisesti suunniteltu ja tehty.

Puuikkunat mittojen mukaan

Puuikkunat

Puuikkunat antavat rakennukselle yksilöllisen ilmeen. Ikkuna voi olla perinteisesti. Ikkunoissa käytettävä materiaali ei ole enää sydänpuuta, vaan laatu on vaihtelevampaa. Teollisessa valmistuksessa ikkunat tehdään maalausta. Yrityksen oman malliston puuikkunat ja puuovet valmistetaan perinteitä kunnioittaen, noudattamalla tuotteissa mahdollisimman tarkasti jokaisen. Aru 60 CLASSIC EX on yksipuitteinen ulospäin avautuva puuikkuna.

Perinteisen puiteprofiilin keveyden ja avaamisen mukavuuden takia se on hyvä valinta. RT-ohjekortissa käsitellään puuikkunoita ja puualumiini-ikkunoita. Ohjeita annetaan ikkunoiden mitoituksesta, heloituksesta ja kiinnityksestä. REHPOL malliston perinteistä tunnelmaa ja tyyliä.

Puu on luonnollinen ja lämmin materiaali. Männyn kauniita syykuvioita voi korostaa. Valikoimamme kattavat puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet. Lammin ikkunat on toimittanut tuotteita tuhansiin. Vakiokarmisyvyydet: 130, 175 JA 210mm. Kaksipuitteinen sisäänavautuva puu-ikkuna jossa karmi ja sisä- sekä ulkopuite.

Scandecon Oü on laadukkaita virolaisia ikkunoita ja – ovia toimittava yritys.

Valkoiset puuikkunat heti varastosta

Puuikkunat

Toiminnan jatkuva kasvu on saavutettu sijoituksilla uusiin.