Purso ikaalinen

Paikkakunnalta Ikaalinen löytyy yrityksen toimipiste. Yritys toimii Metalliteollisuus -toimialalla. Purso Oy:n sulatto sijaitsee Ikaalisissa, jossa alumiini sulatetaan, seostetaan ja valetaan pursotusaihioiksi eli profiilien raaka-aineeksi. Purson asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet.

Yhtiö työllistää Nokian Siurossa ja Ikaalisissa noin 240 henkilöä ja viennin osuus. Uusi automaattinen linjasto helpottaa pursotusaihioiden valmistamista Ikaalisissa.

Purso oy ikaalisten sulatto

Purso ikaalinen

Myös kierrätysalumiinia raaka-aineenaan käyttävän Purso -yhtiöiden uusi. Purso -yhtiöt on suomalainen metalliteollisuuskonserni, joka valmistaa. Purso Groupin alumiiniteollisuuteen kuuluvat sulatto Ikaalisten. Purso Oy:öön kuuluu myös Ikaalisissa toimiva sulatto. Työntekijää kohdellaan kuin tiskirättiä, työntekijän terveys ei merkitse mitään ja kokoajan pitäisi tehdä enemmän töitä pienemmällä palkalla. Toimimme tällä hetkellä Ikaalisissa, Hämeenkyrössä, Nokialla ja Ylöjärvellä. Näistä lähtökohdista alkoi Purso Oy:n taival Siurossa, nykyisellä Nokialla.

Pääkonttori Siuroon ja sulatto Ikaalisiin.

Paikallisesta perheyrityksestä kansainväliseksi toimijaksi

Purso ikaalinen

Kone palvelee yrityksen Ikaalisten toimipisteessä alumiiniromun. Today Purso is one of the leading north European aluminium profile and component. Purso Oy yrityksen profiili RakennusFakta. Purso on alumiinituotteiden asiantuntija. Yhtiön viestintä ja markkinointiviestintä. Divisioonien markkinointiviestintä. Markkinointiviestinnän strateginen ja taktinen suunnittelu sekä. Sennebogen 821 on kesäkuusta saakka ollut yrityksen Ikaalisten toimipisteessä kuormanpurku- ja syöttötehtävissä.

Koneen pääasiallinen tehtävä on purkaa. Samu Kallin ja Janne Asellin luotsaama Kavo Oy palkittiin Ikaalisten. Yritys huolehtii hakkeen, päivystyksen ja huollot Purson tehtaiden. Purson toimipaikat ovat Nokian Siurossa ja Ikaalisissa. Alihankinta-messuilla Tampereella on juuri julkistettu vuoden alihankkija. Palkinto meni nyt Siuroon ja Ikaalisiin. Vuoden Alihankkijaksi nimetyn. Jari Ollila on nyt Purso Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Purso -konserni myy paljon alumiiniprofiileja eri alojen teollisuuteen.

Pirkanmaan ympäristökeskus

Purso ikaalinen

Oma Ikaalisten sulattomme tuottaa noin puolet käytettävästä. Purso Oy:llä on toimipaikat Siurossa, Ikaalisissa, Riihimäellä, ja Laitilassa. Yritys on Suomen toiseksi suurin alumiiniprofiilien valmistaja. Opinnäytetyö käsittelee Purso Oy:n konepajan koneistussoluun tehtyä. Purso Greenline käynnistää Suomen ensimmäisen kierrätetyn. Nykyisin toimipaikkoina ovat kotimaassa Siuron lisäksi Ikaalinen ja. Purso työllistää 250 henkilöä Nokialla, Kirkkonummella ja Ikaalisissa.

Siuron ja Ikaalisten toimipaikoissa on yhteensä yli 200 työntekijää. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Purso Oy:lle eri osastoille. Lähes puolet Purson tuotannossaan käyttämästä. Running daily tasks – Investigating possibilities in the development of secondary aluminum.