Purppuraheisiangervo

Terve ja nopeasti kasvava lännenheisiangervon punalehtinen lajike. Purppuraheisiangervo on terve, vaatimaton ja nopeakasvuinen pensas. Se sietää hyvin tuulta ja jopa tiesuolaa. Herukkamaiset, tumman purppuranpunaiset.

Purppuralännenheisiangervo on 2-2,5 metriä korkea ja leveä pensas. Näyttävä ja melko nopeakasvuinen koristepensas puutarhan pensas.

Purppuraheisiangervo physocarpus opulifolius ’diabolo

Purppuraheisiangervo

Punertavanvalkoiset kukat avautuvat kesä–heinäkuussa. Matala, tiheäkasvuinen, kompakti purppuraheisiangervo tummanpurppuraisilla. PURPPURAHEISIANGERVO DIABOLO Astiataimi 3 litraa. Se kukkii valkoisin kukkatertuin kesä-heinäkuussa ja sopii yksittäispensaaksi tai.

Roteva- ja tiheäkasvuinen helppohoitoinen pensas. Versot ovat koko kasvukauden tumman purppuranpunaiset. Hyötyy kosteasta kasvupaikasta.

Physocarpus opulifolius ’diabolo’

Purppuraheisiangervo

Kestävä, terve ja nopeakasvuinen lännenheisiangervon punalehtinen muunnos. Kukkii heinäkuussa valkoisin kukin. Kaikkialla sanotaan, että purppuraheisiangervo (Diabolo) kasvaa nopeasti, mutta kuinka nopeasti? Reheväkasvuisella purppuraheisiangervolla lehdet ja. Viljelyvarmat, terveet heisiangervot ovat monikäyttöisiä, näyttäviä pensaita.

Koristeelliset siemenhuiskilot säilyvät pitkälle talveen. Tällainen kasvi tontilla on purppuraheisiangervo, jota pari vuotta sitten ostin kolmen taimen verran aukkopaikkaan, jonka jätti poistuessaan. Loistavan viininpunainen lehdistö koko kesän. Erinomaisen kestävä ja terve pensas. A-Pv Lehdistö on tumman purppuranpunainen koko. Leikkausta hyvin sietävä pensas säväyttää niin pallona kuin kuutionakin. Valon tarve: aurinko, puolivarjo. Lännenheisangervon punalehtinen muunnos, lehdet.

Sopii yksittäiskasviksi tai ryhmiin. Väritys parhaimmillaan aurinkoisella paikalla. Valkoiset kukkatertut ja punaruskeat siemenhuiskilot erottuvat hienosti tummaa.

Purppuraheisiangervo physocarpus op

Purppuraheisiangervo

Physocarpus opulifolius ´Diablo´. Heisiangervon punalehtinen, matalakasvuinen lajike. Hennonvaaleanpunainen runsas kukinta alkukesällä, siemenkodat tummanpunaiset. Rinnakkaisnimet: Korkeus: 1,5-2 m. Posts about purppuraheisiangervo written by Terrafiore. Erittäin sitkeä ja kiitollinen pensas, joka menestyy lähes missä tahansa.

Tämä lännenheisiangervon muunnos sopii värikkääksi yksittäispensaaksi sekä havu- tai. Lue blogipostauksia aiheesta purppuraheisiangervo. Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version. Punaiset lehdet, matala, tiheä.

Lehdet tumman purppuranpunaiset koko kasvukaurinkoden. Sopii voimakkaan värinsä vuoksi huomiokasviksi.