Puolukka jälkiruoka lasissa

Oma ehdoton suosikki makukomboni on puolukka ja kinuski. Tämä jälkiruoka on mielestäni hauska valmistaa rennosti valmiiksi purkkeihin tai laseihin. Puolukkajuustokakku kauniissa laseissa on näyttävä jälkiruoka. Tämän näyttävän juustokakun voi valmistaa läpinäkyvään lasiin, jolloin. Pursota jälkiruoka jalallisiin laseihin.

Sekoita rouhe ja fariinisokeri ja jaa seos laseihin tai jälkiruoka -astioihin.

Valkosuklainen puolukkajälkiruoka

Puolukka jälkiruoka lasissa

Tarjoa jälkiruoka happamien marjojen, kuten puolukoiden. Myös juustotarjotin on hyvä ja helppo vaihtoehto joulun jälkiruoaksi. Piparkakkuja, puolukoita, kermaa, rahkaa – tulos ei voi olla muuta. Koristele jälkiruoka puolukoilla ja piparipaloilla. Luumu, puolukka ja päärynä sopivat täydellisesti joulun jälkiruokiin. Mausta jouluherkut kanelilla ja liköörillä tai rommilla.

Viimeistele jouluinen jälkiruoka puolukka -glögisiirapilla. Lasiin jokaiselle ruokailijalle erikseen koottu puolukkakinuski-trifle on täynnä joulun makuja.

Joulun makoisat jälkiruoat x 7

Puolukka jälkiruoka lasissa

Kerroksittain kootut piparkakut, kinuski ja puolukat pyöristettynä. Taiteen laitoksen tehtävä on nykytaiteen ammattilaisten sekä taidealan pedagogien perus- ja jatkokoulutus sekä nykytaiteen ja taidekasvatuksen tutkimus. Hei tiesitkö, että triflejä tarjoillaan usein juuri jouluisin? Trifle on englantilainen jälkiruoka, joka tehdään kerroksittain kulhoon tai laseihin.

Pappilan hätävara -tyyppisiin pikajälkiruokiin ei välttämättä tarvitse lainkaan reseptiä. Kerrosjälkiruoka syntyy helpoimmin kermavaahdosta. Jälkiruokaosastolla ajattelin luottaa tänä vuonna erääseen takuuvarmaan täysosumaan. Banoffee-tortun jouluisempi versio kasataan. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan. Vanukas on helppo valmistaa ja korkeasta lasista tarjoiltuna annos on.

Oma suosikkini on puolukka, joka happamuudellaan jaksaa antaa. Annostele kookoskermaa ja puolukkasmoothieta vuorotellen lasiin. Sekoita siihen mascarpone, valkosuklaaraaste ja hieman murskatut puolukat. Koristele kokonaisilla karpaloilla tai puolukoilla.

Vinkki: Jos käytät vaniljatangon. Keksimurujen päälle lisäsin rahkaa ja ( muutaman puolukan ). Rahkan päälle lisäsin Kinuskikastiketta.

Puolukkajuustokakku lasissa

Puolukka jälkiruoka lasissa

Miltä tuntuu rikkoa skeittaamisen kirjoittamattomia. Kaada hyytelö joko isoon kulhoon tai 4 jälkiruoka astiaan ja anna hyytyä kylmässä. Pannacotta on klassikkojälkiruoka. Puolukka – tai pihlajanmarjamehusta syntyy raikas kerroskiisseli. Kiisselin voi lusikoida kerroksittain suoraan lasiseen annosmaljaan.

Jälkiruoan voi tehdä siitä mitä kaapista löytyy. Siihen sopivat niin keksit kuin kakunpalatkin sekä.