Puolikiiltävä sisämaali

Maalit jaetaan kuuteen kiiltoryhmään: täyskiiltävä, kiiltävä, puolikiiltävä, puolihimmeä, himmeä ja täyshimmeä. Tikkurilan sisäseinämaaleja on saatavilla neljää eri kiiltoastetta eli viimeistelyä matasta kiiltävimpään: Täyshimmeä, himmeä, puolihimmeä ja puolikiiltävä. Maali on homesuojattu, joten se soveltuu käytettäväksi myös kosteissa. Puolikiiltävä Luja pysyy hyvin puhtaana ja kestää erinomaisesti. Erittäin kestävä ja joustava, puolikiiltävä maali ikkunoiden ja ovien maalaukseen sisällä ja ulkona. Myös lasitettujen parvekkeiden. Seinien maalaus on kodin remontoinnin osa-alue, johon jokainen pystyy, kunhan maali ja välineet ovat kunnossa. Valitse siis suosikkisävysi sisäkäyttöön.

Seinä-, katto- ja lattiamaalit kuiviin ja kosteisiin sisätiloihin. Hyvät pesunkesto-ominaisuudet omaava korkealaatuinen sisämaali, jolle on. Sisämaalit soveltuvat erilaisten sisäpintojen peittäviin ja kuultaviin käsittelyihin. Maalien muovittomuus ja hengittävyys ovat maalatun puupinnan kestävyyden ja. Useimmat seinämaalit ovat saatavilla täyshimmeänä, himmeänä (matta), puolihimmeänä ja puolikiiltävänä.

Myös kiiltävä ja puolikiiltävä vaihtoehto ovat. Antaa kovan, kestävän ja kellastumattoman pinnan. Tikkurilan A-pohjainen Luja Puolihimmeä -pintamaali 9 litran astiassa. Tämä maali on erinomainen valinta tiloihin, jotka ovat alttiina k. Himmeä maali ei kestä kovin kovaa kulutusta, mutta häivyttää tehokkaasti. RTV-ketjun valikoimista löytyvät kaikki Teknoksen ja Tikkurilan sisämaalaus ja pinnoitustuotteet. Lisäksi valikoimistamme on saatavissa useiden. Puuttuu: puolikiiltävä Keskustelu – Millainen valkoinen maali seinään?

Vierailija: "himmeä vai puolihimmeä? Onko puolihimmeä kuinka kiiltävä? On vissiin parempi pitää puhtaana. Kiitos paljon, jos jaksatte vastata! Hyvin peittävä ja tasoittuva, tarttuu hyvin alustaan ja antaa kestävän ja kellastumattoman pinnan.

Vesiohenteinen akrylaattidispersiomaali sisäseiniin ja -kattoihin. Maalia on helppo levittää ja se jättää tasaisen, puolihimmeän pinnan, joka on helppo. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Maali- ja rautakaupasta voi löytyä laite, jolla määritellään mallia. Coloria Greenline on vesiohenteinen, uuden sukupolven hajuton, muoviton, hengittävä ja ympäristöystävällinen sisämaali, joka omaa lisäksi antimikrobisen.

Himmeä tai täyshimmeä maali antaa anteeksi myös maalattavan pinnan pienet epätasaisuudet, jotka taas kiiltävän maalin alta korostuisivat. Homehtumaton, kovan rasituksen maali – soveltuu erinomaisesti kosteisiin tiloihin. Antimikrobinen sisämaali vaativiin kohteisiin. Pesunkestävällä remonttimaalilla maalaaminen on helppoa, sillä maali on vesiohenteinen ja riittoisa. Maalin kiiltoaste on 20 eli puolihimmeä.

Aqua Satin on vesiohenteinen puolikiiltävä maali. Remonttimaali Puolihimmeä on maali rappaus-, betoni-, kevytbetoni-, levy- ja lasikuitupinnoille sisällä jolla saavutat hienon, tasaisen pinnan seinillesi! Virtasen 4 Öljyn Maalista jatkokehitetty ikkunanpuitteiden ja vastaavien ulkopintojen maali. Korkealaatuinen, helposti maalattava puolikiiltävä moniteho-akrylaatti.

FINTEX 20 (PUOLIHIMMEÄ SISÄMAALI ). Maalattavien pintojen puhdistukseen tarkoitettu emäksinen pesuaine, pH 10. Soveltuu käytettäväksi kaikilla maalattavilla pinnoilla ulko-ja.