Puheenjohtaja avasi kokouksen

Kokous alkaa kolmella nuijan koputuksella ja sen avaa kokouksen koollekutsuja, yleensä puheenjohtaja. Avaaja toivottaa osallistujat. Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja. Opiskelijoiden edustajia ei ollut läsnä tässä kokouksessa. Kokous avataan kolmella nuijankopautuksella.

Yhdistyksen kokouksen avaa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja.

Vammaisneuvoston kokous pöytäkirja 1

Puheenjohtaja avasi kokouksen

Alkupuheenvuorossa hän toivottaa kaikki. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 17. Esivalmistelun henkilöstöfoorumi. Vuosikirja on käytännössä valmis lähetettäväksi taittajalle. Paula kilpailuttaa painotaloja. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Lähipäivinä lähtevään jäsenkirjeeseen liitetään kysely siitä, ketkä.

Käydyssä keskustelussa lajiryhmälle nousi esiin kysymyksiä budjetista. Useimmiten on luontevaa, että avaajana toimii yhdistyksen puheenjohtaja. Hän avaa kokouksen kolmella nuijan kopautuksella ja julistaa kokouksen avatuksi. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS. Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunta, kokous 15. Koollekutsujan nimeämä henkilö, normaalisti hallituksen. Osallistujat: Helenius-Lamminparras Helena (pj), Huttunen Matias, Kinnunen Vincent, Kohtanen.

Sirpa, Koistinen Mari, Laitinen Anu, Pulliainen Ukri, Rinne. Hoitokunnan puheenjohtaja avasi kokouksen. Juhlakokouksen puheenjohtajana toimi Matti Laitinen ja sihteerinä Pasi Valkonen. Marita Savonmäki puheenjohtaja. Ritva Alasmäki jäsen, sihteeri. Taina Mattila jäsen, taloudenhoitaja. Todetaan läsnäolijat: Oltava joko puolet luokista tai 16 jäsentä. LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN.

Nimenhuudossa oli paikalla 13. Läsnäolijoiden ja kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen o käytiin. Lindell Miia, varapuheenjohtaja x. Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan tiedekuntaneuvosto. Markku Kulmala, Helsingin yliopisto (puh.joht) tutkimusprof. Miimu Airaksinen, VTT, yliopistolehtori. Hannele Cantell, Helsingin yliopisto. Hallituksen puheenjohtaja Mika Ihamuotila avasi kokouksen ja toivotti osakkeenomistajat tervetulleiksi kokoukseen sekä esitteli. Todettiin, että Bengt Niska ja.

Valtuuston puheenjohtaja Taina Lonka avaa kokouksen. Paikalla olivat: Omaisedustaja. PUHEENJOHTAJA Janne Vesto, kappalainen. Maakunnan sote-valmistelun tilanne, muutosjohtaja Marja. Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokous. On ehdotettu kokouksen avaajaa Hannua kokouksen puheenjohtajaksi.

Muistiinpanot suomalaisesta neuvonpidosta 12.