Puhallusvilla rintamamiestalo

Rintamamiestalon lisäeristys toteutettiin mm. Lisäeristys suoritettiin kätevästi vain yhdessä päivässä. Rauhallisella alueella, taajaman ulkopuolella sijaitsee perinteinen rintamamiestalo. Kellarilliseen taloon on rakentamisensa jälkeen tehty.

Yläpohjaan helpoin on puhallusvilla itse puhaltaen pienpuhalluskoneella.

Rintamamiestalon lisäeristäminen

Puhallusvilla rintamamiestalo

Kone on lainattavissa useimmista rautakaupoista jotka myyvät. Tervehdys, Meidän rintamamiestaloon laitettiin juuri puhallusvilla yläpohjaan sekä yläkerran seiniin. Vanhan pientalon lämmitysenergian kulutusta voidaan pienentää merkittävästi rakennuksen tiiveyttä lisäämällä ja lämmöneristyskerrosta paks. Omakotitalon yläpohjan lisäeristäminen puhallusvillalla.

Perinteisen rintamamiestalon yläpohjalle oli aikanaan laitettu kahta eri eristettä: puolet oli noin 30. Yläpohjan eristeen korvaaminen kokonaan puhallusvillalla.

Lisäeristys rintamamiestaloon ja 2000

Puhallusvilla rintamamiestalo

Lisäeristystä voi suunnitella välipohjan sivuosille ja yläkolmion päälle. Varsinkin rintamamiestaloissa on Suomessa on käytetty ryömintätilaista. Asumme lautarakenteisessa rintamamiestalossa, joka on alkanut tuntua. Puhallusvilla kannattaa vaihtaa sahajauhon tilalle. Siinä ei käytetty puhallusvillaa, vaan jonkinlaista seinän sisällä. Termex- selluvilla asennetaan liima-asennuksena esimerkiksi vanhan rintamamiestalon tai. Esimerkiksi puhallusvilla sopii eristysmateriaalik- si hyvin.

Vanhan villa päälle lisätään 400 mm puhallusvillaa. Tällöin tilaan voidaan puhaltaa koneellisesti kerros puhallusvillaa. No eipä tuo rintamamiestalo niin arvokas ole et kauheasti haittaisi vaikka. Minua vähän harmittaa kun purujen tilalle ei laitettu puhallusvillaa silloin kun lattiat.

Täällä materiaaliksi valittiin puhallusvilla. Nopea ja tehokas juttu, jossa remontoijan itsensä ei tarvitse tehdä muuta kuin ihailla sivusta: aine. Johanna osti rintamamiestalon Espoosta: 2 vuotta ulkohuussia ja kantovettä.

Rintamamiestalon yläpohja eristettiin puhallusvillalla

Puhallusvilla rintamamiestalo

Juuso ja rintamamiestalon remppa20. Säkki=½m3 puhallusvillaa vapaasti asennettuna. Kyseessä on -51 rakennettu rintamamiestalo ja yläkerrassa on molemmin puolin pitkät. Ekovillan tavaramerkkiä lainaamassa 27. Itsellä oli sama ongelma vanhassa rintamamiestalossa. Ei muuta kuin lahot ja muhat pois, ehjää puuta tilalle ja puhallusvilla eristeeksi. Tosin talon yläpohjan lisäeristäminen puhallusvillalla saattaa olla tietyissä.

Myyvät siis puhallusvillaa (selluvilla). Muihin osiin lisätään puhallusvillaa vanhojen kuivien villojen päälle. Tehtiin remonttia vanhaan rintamamiestaloon. Tilalle tervapahvit ja sen päälle ekovillaa. Eristemateriaali Isocell selluvilla puhallusvilla.

Vanhojen kohteiden, esimerkiksi rintamamiestalojen, kellaritilojen remontoinnin. Pelkkä puhallusvillan lisääminen yläpohjaan ei siis ole riittävä toimenpide. Uudenaikainen rintamamiestalo ” on kuvaava nimi Lapinlahden Alapitkän asuinalueelle vuonna. Vasemmalla seinien eristekotelot jo puhallusvillaa täynnä.