Puhallusvilla alapohjaan

Sellainen kysymys,koskien tuulettuvaan rossilattiaan puhallusvilla kuinka paljon yli pitää. Rossipohjan eli tuulettuvan alapohjan ja maapohjan välissä on ryömintätila. Emme suosittele irtoeristeiden (esim. puhallusvillojen ) käyttöä lattiassa niiden. Puukuitueristettä on myös mukava käsitellä.

Esimerkiksi 20 sentin lisäeristeen puhaltaminen yläpohjaan käy hetkessä ja.

Isover insulsafe puhallusvilla asennettuna 36

Puhallusvilla alapohjaan

Ekovilla-myyjältäsi saat vuokralle. Alapohjan lisäeristäminen kannattaa tehdä vain, jos nykyinen. Alapohjan tiivistäminen on aina hyödyllistä sillä ve-. Alapohjan ja lattian eristäminen on tärkeää asumisen mukavuuden ja hyvän sisäilman kannalta.

Jos eristys on heikko, lattia tuntuu kylmältä ja lattianrajassa. Lisäeristäminen hoituu helpoiten puhallusvillalla, joka sopii kaikkiin.

Alapohjan lisälämmöneristys

Puhallusvilla alapohjaan

Tuulettuvan alapohjan eli rossipohjan alle voidaan lisätä eristystä, mikäli työskentely tilaa. Paroc puhallusvilla on Suomen käytetyin puhalluseriste. Eli olohuoneen alapohjaa pitäisi uudelleen eristää kun vanhat kutteripurut. Kyselen mielipiteitä vanhan hirsitalon alapohjan uudelleen. Johan siinä kaksi kuukautta hurahti kun muutimme makuuhuoneesta evakkoon ja räjäytin kaikki huoneen pinnat. Finnfoam Oy on suunnitellut tuulettuvaa alapohjaa eli rossipohjaa varten oman eristelevyn. ISOVER InsulSafe puhallusvilla. Sitä voidaan käyttää yläpohjan eristyksen lisäksi yhtä lailla alapohjan ja seinien.

Kymenlaakso, Kotka, Kaarniemi – Hirsitalon alapohjan eristäminen. Puhallusvilla soveltuu niin uudis- kuin perusparannuskohteisiin. Juu se alapohja tosiaan jätetään "pulleaksi". Mulla oli keittiön lattian puhalluksessa juurikin tuo Jalonen tekemässä homman, alaa on 4x8m.

Käytetyin eristemateriaali maanvaraisessa alapohjassa on polystyreeni (styrox), koska se kestää hyvin mm. Puhalletaan kuivatekniikalla joko vapaasti tai koteloon ja sopii niin yläpohjaan, alapohjaan, välipohjaan kuin seinäeristyksiin.

Tuulettuvan alapohjan lisälämmöneristäminen

Puhallusvilla alapohjaan

Kun talon eristys on ajankohtaista, valitse Termex- puhallusvilla talosi. Ylä- ja alapohjan eristeiksi tulee puhallusvilla. Ennen puhaltajien tuloa pitää tietyt työt olla tehtynä. Toisaalta ei saa olla ylimääräisiä rakenteita.

Tuulettuva alapohja on Suomessa tyypillinen ja perinteinen rakenne omakotitaloissa. Sen toimivuudesta Suomen olosuh- teissa on pitkäaikaista. Puhallamme Fibratus -sellueristettä ja Knauf lasivillaa sekä uudisrakennuksiin, että saneerattaviin kohteisiin! Eristämme yläpohjan, välipohjan ja alapohjan. Jos putkiläpiviennit alapohjassa ympäröidään ennen lattian. Ota yhteyttä eristämisen ammattilaiseen! Vihdoinkin saimme eristystyöt siihen pisteeseen, että pääsimme hakemaan rautakaupasta säkkikaupalla.

Se soveltuu ylä- ja alapohjien ja seinien. Näitä ovat tuuletetut yläpohjat ja varsinkin ryömintätilaiset alapohjat. Meille ok-talon yläpohjaan puhalsi firma niin tasolle vapaasti kuin vinoihin osiin kammioihin. Sen – kuten kaikkien eristettyjen rakenteiden – kyky pitää kylmä ulkona perustuu ilman pysymiseen.

Pohjanmaan Eristepalvelu myy ja asentaa puukuitueristeet Pohjanmaalla jo yli 20 -vuoden ja tuhansien kohteiden kokemuksella.